Tepih servis Wash&Go

Registruj se
Prijavi se

Tepih servis Wash&Go

O NAMA

- DUBINSKO PRANJE TEPIHA I ITISONA
- DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA
- OPŠIVANJE TEPIHA I ZAMENA RESA


Tepih servis Wash&Go Vama na usluzi već dugi niz godina.
Stručan tim Wash&Go servisa pruža najkvalitetnije usluge dubinskog pranja tepiha i nameštaja kao i opšivanje i zamenu resa. Posedujemo profesionalne mašine i sredstva.

Odgovoran pristup poslu, brza usluga, uvažavanje klijenata i održavanje dobre komunikacije sa njima su naša najveća preporuka.

DUBINSKO PRANJE TEPIHA I ITISONA

Ukoliko želite da Vam tepisi što duže traju, a da bi tome budu besprekorni čisti dubinsko pranje je pravo rešenje za to! Dubinsko pranje svih vrsta tepiha u servisu Wash&Go!

U zavisnosti od nivoa zaprljanosti tepiha obavlja se mokra, polusuva ili suva metoda pranja tepiha, a od njegove debljine i načina tkanja vrši se odabir četke koji će se koristiti tokom pranja. Tepisi se pre pranja tresu i usisavaju, a potom se testiraju na postojanost boja.

Wash&Go tepih servis poseduje profesionalne mašine za dubinsko pranje koje upotpunosti ukljanjaju prljavštinu, fleke i grinje sa Vaših tepiha, staza ili itisona. Deterdženti koji se koriste u radu su ekološki i antibakterijski i ne oštećuju tkanje.

Ako tepih nakon pranja nije dovoljno čist, odnosno nisu se skinule fleke, postupak dubinskog pranja se ponavlja!

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Dubinsko pranje nameštaja obavljamo na licu mesta bilo da je u pitanju Vaš dom ili poslovni prostor.

- Ugaone garniture
- Ležajevi
- Sofe
- Fotelje
- Stolice
- Dvosedi i trosedi
- Dušeci
- Jastuci

Za besprekorno čist nameštaj potrebno je samo da kontaktirate Wash&Go tepih servis! Sve nečistoće, grinje i bakterije će biti elimisane profesionalnim dubinskim pranjem. Nameštaj je suv nakon dva do četiri sata, a na njemu neće ostati nikakvih tragova hemikalija.

Dubinsko pranje nameštaja se vrši najboljim i najmodernijim ekstrakcionim mašinama. Koriste se isključivo PH neutralna i antibakterijska sredstva koja su ekološki prihvatljiva.

OPŠIVANJE TEPIHA I ZAMENA RESA

Želite da zadržite svoj stari tepih, ali su se rese ili ivice na njemu iskrzale?

Tepih servis Wash&Go Vam u tome može pomoći!
Usluga opšivanja tepiha, zamene i reparacije dotrajalih resa će povratiti stari izgled Vašeg tepiha ili će ga još učiniti lepšim. U ponudi imamo svilene rese, pamučne rese, vunene rese, rese ojačane trakom. Po potrebi pružamo i uslugu skraćivanja tepiha.
Vojvođanska 28a - Beograd - Novi Beograd
065 2166034; 011 6166034; 011 6166932;
Pitaj WASH & GO
PREPORUKE I UTISCI
LOKACIJE
Tepih servis Wash&Go
Napiši komentar
Komentari i Utisci Korisnika:
Lokacije
    Beograd Novi Beograd Vojvođanska 28a +381 65 2166034 +381 11 6166034 +381 11 6166932
Back to Top
Mirandre.com logo