Conseko

Registruj se
Prijavi se
Conseko
LOKACIJE

Solarni sistemi

Solarna energija je najveći izvor energije na planeti.
Solarni paneli omogućuju proizvodnju struje na bilo kojoj lokaciji.
Oni obezbeđuju energetsku nezavisnost ili uštedu energije pri objektima.
Conseko je jedna od prvih kompanija koja je počela primenu solarnih sistema i pružanje rešenja za bolju energetsku efikasnost na teritoriji Srbije i već 8 godina izvodi projekte u oblasti solarnih tehnologija.
Conseko je zastupnik solarne opreme nemačkih i holandskih kompanija.
Solarni sistemi za zagrevanje vode, upravo su primer kako se postiže energetska efikasnost u domaćinstvu.
Tokom prelaznog i letnjeg perioda, moguće je pokriti do 80% potreba za energijom za zagrevanje vode za kupatilo, kuhinju, mašine za pranje sudova i pranje veša.
Conseko Beograd, kao Vaš partner za uštede energije, obezbeđuje nekoliko standardnih rešenja za grejanje potrošne vode nemačke firme Sunset, primenjenih i dokazanih u domaćinstvima u Nemačkoj, Austriji, Italiji i Španiji.
Solarni sistemi za grejanje vode koje isporučujemo, javljaju se u dva tipa: termosifonski (zatvoreni prirodno cirkulišući) sistemi i zatvoreni sistemi sa regulacijom.
U zavisnosti od broja članova domaćinstva, ustanovili smo veličine sistema za vaše potrebe.
Osnovu kompleta čine solarni kolektori odgovarajuće površine i solarni bojler odgovarajuće zapremine, uz optimalni odnos cena i stepen korisnog dejstva.

Sistemi za navodnjavanje

Solarni zalivni sistemi - Voda bilo gde i bilo kada.
Solarne pumpe za vodu koriste se za snabdevanje vodom uz niske troškove.
Pokretanje i rad pumpe obezbeđuju solarni paneli, koji sunčevu svetlost pretvaraju u električnu energiju.
Solarne pumpe pogodne su za primenu gde nije dovedena električna mreža, a postoje izvorišta vode u okruženju: bunari, podzemne vode, potok, kanal, reka ili jezero.
Bez trošenja fizičkog rada ili goriva, voda se dovodi u nadzemni rezervoar, odnosno kroz cevovod do kapaljki za navodnjavanje za sistem kap po kap.
Solarne pumpe se primenjuju za: sistem za navodnjavanje gde su voćnjaci, rasadnici i plastenici, dovođenje vode za sistem kap po kap, vodosnabdevanje pijaćom vodom, povećanje pritiska vode u cevovodu, punjenje ili pražnjenje cisterni i rezervoara, pranje ili polivanje, zalivanje bašte, snabdevanje vodom pojila za životinje, uštede vode.
Pri korišćenju solarne pumpe za vodu nema troškova za njeno održavanje i operativni rad.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Palilula Takovska 49
    +381 11 2762725;
Back to Top