Sistemi za navodnjavanje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sistemi za navodnjavanje Beograd
Navodnjavanje je najvažniji agrotehnički postupak kojim se na zemljište dovodi voda.Kada je zemljište dovoljno vlažno biljke mogu da uzimaju hranljive materije i da ostvaruju prinos.Navodnjavanjem regulišemo mikroklimatske uslove neophodne za pravilan razvoj biljke, a pored toga zemljištu omogućujemo da bude rastresito.Još jedna od od bitnih odlika navodnjavanja je ta što može zaštiti useve od mraza.Sistem za navodnjavanje se može dizajnirati za svaku površinu.
pollino-plast-sistemi-za-navodnjavanje
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE - POLLINO PLAST Pollino Plast proizvodi trake za navodnjavanje vrhunskih karakteristika.
joma-plast-sistemi-za-navodnjavanje-569977
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE - JOMA PLAST Joma Plast izrađuje plastične cisterne za navodnjavanje. Vertikalne i horizontalne cisterne za navodnjavanje.
kesa-pejkovac-sistemi-za-navodnjavanje
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE.
Sistem za navodnjavanje KAP PO KAP.
Naziv trake: K-Drip.
Razmak između kapaljki: 10cm.
Litara vode po satu: 8 - 10.
Debljina trake: 200 mikrona.
Slavina i spojnica za sistem za navodnjavanje KAP PO KAP.
pestan-sistemi-za-navodnjavanje

Peštan

Beograd, Savski venac, Savska 33/II 011 3610599
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD PEŠTAN Uz sve toplija leta navodnjavanje useva postaje neophodan uslov za bilo kakvu ozbiljniju proizvodnju.
Zato smo u našu proizvodnju uveli cevi za navodnjavanje sistemom kap po kap.
Ovaj sistem razvijen je sa namerom da obezbedi proizvodnju hrane u pustinjskim uslovima ali je zahvaljujući svojim superiornim karakteristikama prihvaćen u svim klimatskim zonama.
Ove cevi obezbeđuju pouzdano i ravnomerno dovođenje vode direktno u zonu korena biljke uz precizno doziranje i minimalnu potrošnju vode.
Budući da svaki litar vode doveden do biljke košta, ovakvi sistemi obezbeđuju višestruku uštedu krajnjem korisniku.
hidropan-sistemi-za-navodnjavanje

Hidropan

Palić, Šandora Petefija 8 064 1689254
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE - HIDROPAN Delatnost firme prvenstveno je poljoprivredno (profesionalno) navodnjavanje i to u smeru navodnjavanja voća i povrća na otvorenom i u zatvorenom prostoru.
skala-m-sistemi-za-navodnjavanje

Skala M

Novi Beograd, Milutina Milankovića 1c 011 7131443
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD SKALA M U našoj ponudi imamo Kap po kap i Kap po kap trake.
U ovim sušnim vremenima sistemi za navodnjavanje su nam neophodni, ali nisu svi isti.
Kod nas možete naći najkvalitetnije sisteme za navodnjavanje.
strukturcom-sistemi-za-navodnjavanje

Strukturcom

Novi Beograd, Antifašističke borbe 36 011 3122236
Veoma aktuelan deo naše ponude predstavlja oprema za navodnjavanje.
Pomoću solarnih panela i solarne vodene pumpe možete jednostavno i besplatno navodnjavati vaše kulture i time višestruko povećati prinose.
Navodimo Vam primer: Sisteme realno dimenzionišemo u skladu sa Vašim potrebama i uslovima na terenu putem licenciranog Lorentz programa.
Solarni pumpni sistemi iz serija PS600, PS1200 i PS1800 u potpunosti zadovoljavaju potrebe za navodnjavanjem jednog hektara vocnjaka i svih ostalih zasada te velicine po sistemu kap po kap.
Pumpe ostvaruju potrebne pritiske od 1-2,5 bara u sistemu, a vodu izvlace sa dubina i do 250m.
Pumpe su optimizovane za rad na suncevu energiju, i uz direktno napajanje jednosmernom strujom sa solarnih panela uz pomoc MPPT tehnologije, imaju i do 20% veci ucinak od pumpi koje koriste naizmenicnu struju i tako uz mali broj panela ostvaruju vrlo velike ucinke u navodnjavanju.
Posedujemo širok asortiman različitih modela za preciznu optimizaciju efikasnosti.
Pumpe omogucavaju neprestan rad od ranih jutarnjih sati, a uz pomoc pretvaraca se mogu nocu prikljuciti i na izvore naizmenicne struje, agregate ili strujnu mrezu.
Takodje, sve pumpe dolaze sa kontrolerom rada pumpe koji omogucava preciznu regulaciju rada pumpe, dodatne ulaze za plovke u rezervoarima (ukoliko se pumpe koriste za punjenje akumulacija), kao i ulaze za sisteme za daljinsko upravljanje pumpama.
Postoji mogucnost i napajanja pumpi preko baterija (akumulatora).
Pumpe se mogu opremiti i sigurnosnim plovcima koji pumpu iskljucuju u slucaju nestanka vode u bunaru.
Naše pumpe štite vodeni izvor u slučaju havarija i nikako ne zagadjuju izvor vode za dalje korišćenje, jer sistem rada pumpe nije zasnovan na podmazivanju uljem već se pumpe podmazuju vodom.
Dugogodišnjim razvojem nemačkih inženjera dobijen je vrhunski proizvod za pouzdanim radom, dugim životnim vekom i veoma jednostavnim korišćenjem.
Solarni paneli i solarna pumpa za navodnjavanje čine život lakšim, uspešnijim i mnogo bogatijim!
intersad-sistemi-za-navodnjavanje

Intersad

Rumenka, Kisački put 30 021 6225216
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE.
Pored svih elemenata koje sistem za navodnjavanje kap po kap podrazumeva (trake, pumpa, glavni vodovi…), mi smo se potrudili da Vam u našoj ponudi pružimo i celokupnu uslugu kojom Vam obezbeđujemo projektovanje i postavljanje sistema za navodnjavanje.
Kod usluge projektovanja izrađujemo za Vas projekat koji predstavlja optimalno rešenje Vašeg sistema za navodnjavanje.
Pod tim podrazumevamo prilagođavanje sistema:.
potrebama zasada.
obliku i veličini terena (parcele).
položaju, kapacitetu i vrsti (bunar, rezervoar) izvora vode.
ekonomskoj isplativosti.
Pored projektovanja obezbeđujemo Vam i uslugu postavljanja sistema za navodnjavanje koja obuhvata transport celokupne opreme i radnika koji vrše montažu, kao i stručno lice koje nadgleda i prati izvođenje radova po projektu.
Nakon izvedenih radova obavljamo testiranje sistema za navodnjavanje i obučavanje lica za njegovu dalju pravilnu upotrebu.
telefon-inzenjering-sistemi-za-navodnjavanje
Solarni sistem TI2.5-2 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to do 0.5 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Sistem se može koristiti, pored direktnog navodnjavanja kap po kap, i u sistemima sa rezervoarom, kao i kod sistema gde je potrebno obezbediti veći pritisak vode.
Pored navodnjavanja, sistem se može koristiti za opskrbljivanje pijaćom vodom, na ribnjacima, kao i na svim drugim mestima gde je potrebno obezbediti vodu.
Solarni sistem TI3A-10 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to od 0,5 do 1 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Sistem se može koristiti, pored direktnog navodnjavanja kap po kap, i u sistemima sa rezervoarom, kao i kod sistema gde je potrebno obezbediti veći pritisak vode.
Takođe, sistem može da bude sa ili bez baterija.
Snaga solarnih panela je 1500W, dubina sa koje se izvlači voda je 30–70m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 5m3.
Solarni sistem TI5A-3 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to do 1.5 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Snaga solarnih panela je 750W, dubina sa koje se izlači voda je 2–15m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 9m3.
Solarni sistem TI8A-5 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to od 1 do 3 ha.
Snaga solarnih panela je 1300W, dubina sa koje se izvlači voda je 2-30m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 16m3.
Solarna bunarska pumpa SP160C sa solarnim panelom, pogodna je za profesionalnu primenu na terenu, gde nije dovedena električna mreža.
Vodu je pumpom moguće zahvatati iz bunara, potoka ili jezera.
Pumpa se uglavnom koristi za navodnjavanje poljoprivrednih kultura, za cirkulaciju vode u bazenima, u ribnjacima, u sistemima pijaće vode za kućnu upotrebu, fontane.
Radni napon je 24V DC, pumpa se može priključiti preko regulatora direktno na panel ili preko akumulatora.
conseko-sistemi-za-navodnjavanje

Conseko

Beograd, Palilula, Takovska 49 011 2762725
Solarni zalivni sistemi - Voda bilo gde i bilo kada.
Solarne pumpe za vodu koriste se za snabdevanje vodom uz niske troškove.
Pokretanje i rad pumpe obezbeđuju solarni paneli, koji sunčevu svetlost pretvaraju u električnu energiju.
Solarne pumpe pogodne su za primenu gde nije dovedena električna mreža, a postoje izvorišta vode u okruženju: bunari, podzemne vode, potok, kanal, reka ili jezero.
Bez trošenja fizičkog rada ili goriva, voda se dovodi u nadzemni rezervoar, odnosno kroz cevovod do kapaljki za navodnjavanje za sistem kap po kap.
Solarne pumpe se primenjuju za: sistem za navodnjavanje gde su voćnjaci, rasadnici i plastenici, dovođenje vode za sistem kap po kap, vodosnabdevanje pijaćom vodom, povećanje pritiska vode u cevovodu, punjenje ili pražnjenje cisterni i rezervoara, pranje ili polivanje, zalivanje bašte, snabdevanje vodom pojila za životinje, uštede vode.
Pri korišćenju solarne pumpe za vodu nema troškova za njeno održavanje i operativni rad.
vojnovic-sistemi-sistemi-za-navodnjavanje-407719

Vojnović Sistemi

Novi Sad, Branka Ćopića 207 063 504688
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE - VOJNOVIĆ SISTEMI Poljoprivredno navodnjavanje, parkovsko navodnjavanje, navodnjvanje sportskih terena...
Kap po kap je jedna od najsavremenijih metoda zalivanja,voda se dovodi od biljke putem mreže cevovoda čime se vlaži manji deo površine.Učestalim malim zalivanjem vlažnost se drži na optimalnom nivou.Tifoni za navodnjavanje su mobilne mašine za navodnjavanje koje karakteriše snažna konstrukcija na kojoj se nalazi kotur sa namotnim crevom i praktično se primeniti za zalivanje svih poljoprivrednih kultura.Samohodni automatski širokozahvatni uređaji za zalivanje prema načinu kretanja mogubiti kružni i linearni.Uređaji sa linearnim paralelnim kretanjem u odnosu na dve granice parcele mogu se snabdevati vodom iz otvorenog kanala - mašine tipa RENDŽER (Rainger) ili se fleksibilnim cevima vezivati za hidrante - mašine tipa LINEAR. Mašine sa kružnim kretanjem (Centar Pivoti) omogućavaju jednostavan i pouzdan rad bez angažovanja dodatne radne snage.
Back to Top