Sistemi za navodnjavanje Palilula

Registruj se
Prijavi se
Sistemi za navodnjavanje Palilula
conseko-sistemi-za-navodnjavanje

Conseko

Beograd, Palilula, Takovska 49 011 2762725
Solarni zalivni sistemi - Voda bilo gde i bilo kada.
Solarne pumpe za vodu koriste se za snabdevanje vodom uz niske troškove.
Pokretanje i rad pumpe obezbeđuju solarni paneli, koji sunčevu svetlost pretvaraju u električnu energiju.
Solarne pumpe pogodne su za primenu gde nije dovedena električna mreža, a postoje izvorišta vode u okruženju: bunari, podzemne vode, potok, kanal, reka ili jezero.
Bez trošenja fizičkog rada ili goriva, voda se dovodi u nadzemni rezervoar, odnosno kroz cevovod do kapaljki za navodnjavanje za sistem kap po kap.
Solarne pumpe se primenjuju za: sistem za navodnjavanje gde su voćnjaci, rasadnici i plastenici, dovođenje vode za sistem kap po kap, vodosnabdevanje pijaćom vodom, povećanje pritiska vode u cevovodu, punjenje ili pražnjenje cisterni i rezervoara, pranje ili polivanje, zalivanje bašte, snabdevanje vodom pojila za životinje, uštede vode.
Pri korišćenju solarne pumpe za vodu nema troškova za njeno održavanje i operativni rad.
Kap po kap je jedna od najsavremenijih metoda zalivanja,voda se dovodi od biljke putem mreže cevovoda čime se vlaži manji deo površine.Učestalim malim zalivanjem vlažnost se drži na optimalnom nivou.Tifoni za navodnjavanje su mobilne mašine za navodnjavanje koje karakteriše snažna konstrukcija na kojoj se nalazi kotur sa namotnim crevom i praktično se primeniti za zalivanje svih poljoprivrednih kultura.Samohodni automatski širokozahvatni uređaji za zalivanje prema načinu kretanja mogubiti kružni i linearni.Uređaji sa linearnim paralelnim kretanjem u odnosu na dve granice parcele mogu se snabdevati vodom iz otvorenog kanala - mašine tipa RENDŽER (Rainger) ili se fleksibilnim cevima vezivati za hidrante - mašine tipa LINEAR. Mašine sa kružnim kretanjem (Centar Pivoti) omogućavaju jednostavan i pouzdan rad bez angažovanja dodatne radne snage.
Back to Top