Sistemi za navodnjavanje Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sistemi za navodnjavanje Novi Beograd
skala-m-sistemi-za-navodnjavanje

Skala M

Novi Beograd, Milutina Milankovića 1c 011 7131443 |
011 7132756 |
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD SKALA M U našoj ponudi imamo Kap po kap i Kap po kap trake.
U ovim sušnim vremenima sistemi za navodnjavanje su nam neophodni, ali nisu svi isti.
Kod nas možete naći najkvalitetnije sisteme za navodnjavanje.
strukturcom-sistemi-za-navodnjavanje

Strukturcom

Novi Beograd, Antifašističke borbe 36 011 3122236 |
063 8074969 |
Veoma aktuelan deo naše ponude predstavlja oprema za navodnjavanje.
Pomoću solarnih panela i solarne vodene pumpe možete jednostavno i besplatno navodnjavati vaše kulture i time višestruko povećati prinose.
Navodimo Vam primer: Sisteme realno dimenzionišemo u skladu sa Vašim potrebama i uslovima na terenu putem licenciranog Lorentz programa.
Solarni pumpni sistemi iz serija PS600, PS1200 i PS1800 u potpunosti zadovoljavaju potrebe za navodnjavanjem jednog hektara vocnjaka i svih ostalih zasada te velicine po sistemu kap po kap.
Pumpe ostvaruju potrebne pritiske od 1-2,5 bara u sistemu, a vodu izvlace sa dubina i do 250m.
Pumpe su optimizovane za rad na suncevu energiju, i uz direktno napajanje jednosmernom strujom sa solarnih panela uz pomoc MPPT tehnologije, imaju i do 20% veci ucinak od pumpi koje koriste naizmenicnu struju i tako uz mali broj panela ostvaruju vrlo velike ucinke u navodnjavanju.
Posedujemo širok asortiman različitih modela za preciznu optimizaciju efikasnosti.
Pumpe omogucavaju neprestan rad od ranih jutarnjih sati, a uz pomoc pretvaraca se mogu nocu prikljuciti i na izvore naizmenicne struje, agregate ili strujnu mrezu.
Takodje, sve pumpe dolaze sa kontrolerom rada pumpe koji omogucava preciznu regulaciju rada pumpe, dodatne ulaze za plovke u rezervoarima (ukoliko se pumpe koriste za punjenje akumulacija), kao i ulaze za sisteme za daljinsko upravljanje pumpama.
Postoji mogucnost i napajanja pumpi preko baterija (akumulatora).
Pumpe se mogu opremiti i sigurnosnim plovcima koji pumpu iskljucuju u slucaju nestanka vode u bunaru.
Naše pumpe štite vodeni izvor u slučaju havarija i nikako ne zagadjuju izvor vode za dalje korišćenje, jer sistem rada pumpe nije zasnovan na podmazivanju uljem već se pumpe podmazuju vodom.
Dugogodišnjim razvojem nemačkih inženjera dobijen je vrhunski proizvod za pouzdanim radom, dugim životnim vekom i veoma jednostavnim korišćenjem.
Solarni paneli i solarna pumpa za navodnjavanje čine život lakšim, uspešnijim i mnogo bogatijim!
Kap po kap je jedna od najsavremenijih metoda zalivanja,voda se dovodi od biljke putem mreže cevovoda čime se vlaži manji deo površine.Učestalim malim zalivanjem vlažnost se drži na optimalnom nivou.Tifoni za navodnjavanje su mobilne mašine za navodnjavanje koje karakteriše snažna konstrukcija na kojoj se nalazi kotur sa namotnim crevom i praktično se primeniti za zalivanje svih poljoprivrednih kultura.Samohodni automatski širokozahvatni uređaji za zalivanje prema načinu kretanja mogubiti kružni i linearni.Uređaji sa linearnim paralelnim kretanjem u odnosu na dve granice parcele mogu se snabdevati vodom iz otvorenog kanala - mašine tipa RENDŽER (Rainger) ili se fleksibilnim cevima vezivati za hidrante - mašine tipa LINEAR. Mašine sa kružnim kretanjem (Centar Pivoti) omogućavaju jednostavan i pouzdan rad bez angažovanja dodatne radne snage.
Back to Top