Strukturcom

Registruj se
Prijavi se
Strukturcom
LOKACIJE

Solarni sistemi

SOLARNI SISTEMI.
Solarne panele, kontrolere, invertore, akumulatore, bilbord osvetljenja - kod nas možete kupiti odmah po najpovoljnijim cenama.
Fotonaponski solarni paneli - vrhunski Kalitet i garancija 25 godina na 80% snage.
Akumulator je jedna od najbitnijih komponenti solarnog sistema, te treba voditi računa o izboru adekvatnog akumulatora.
Akumulatori koji su namenjeni za solarne sisteme odlikuju se visokom gustinom punjenja, velikim brojem ciklusa 800-1500, dubinom pražnjenja 80% , a vek trajanja im je od 5-15god u zavisnosti od eksploatacije.
Naš osnovni savet za sve zainteresovane korisnike i kupce solarnih sistema i prateće opreme je: Pozovite nas pre kupovine bele tehnike, pumpi za vodu, hidrofora, televizora, osvetlenja i svih ostalih tehničkih uređaja kako bismo Vam dali prave savete u vezi opreme i sistemskih rešenja koja će Vam dugo i kvalitetno raditi uz solarne panele i energiju sunca.
Najbolji izbor bavezno znači i najmanju potrošnju i dugovečnost eksploatacije solarnih sistema.

Sistemi za navodnjavanje

Veoma aktuelan deo naše ponude predstavlja oprema za navodnjavanje.
Pomoću solarnih panela i solarne vodene pumpe možete jednostavno i besplatno navodnjavati vaše kulture i time višestruko povećati prinose.
Navodimo Vam primer: Sisteme realno dimenzionišemo u skladu sa Vašim potrebama i uslovima na terenu putem licenciranog Lorentz programa.
Solarni pumpni sistemi iz serija PS600, PS1200 i PS1800 u potpunosti zadovoljavaju potrebe za navodnjavanjem jednog hektara vocnjaka i svih ostalih zasada te velicine po sistemu kap po kap.
Pumpe ostvaruju potrebne pritiske od 1-2,5 bara u sistemu, a vodu izvlace sa dubina i do 250m.
Pumpe su optimizovane za rad na suncevu energiju, i uz direktno napajanje jednosmernom strujom sa solarnih panela uz pomoc MPPT tehnologije, imaju i do 20% veci ucinak od pumpi koje koriste naizmenicnu struju i tako uz mali broj panela ostvaruju vrlo velike ucinke u navodnjavanju.
Posedujemo širok asortiman različitih modela za preciznu optimizaciju efikasnosti.
Pumpe omogucavaju neprestan rad od ranih jutarnjih sati, a uz pomoc pretvaraca se mogu nocu prikljuciti i na izvore naizmenicne struje, agregate ili strujnu mrezu.
Takodje, sve pumpe dolaze sa kontrolerom rada pumpe koji omogucava preciznu regulaciju rada pumpe, dodatne ulaze za plovke u rezervoarima (ukoliko se pumpe koriste za punjenje akumulacija), kao i ulaze za sisteme za daljinsko upravljanje pumpama.
Postoji mogucnost i napajanja pumpi preko baterija (akumulatora).
Pumpe se mogu opremiti i sigurnosnim plovcima koji pumpu iskljucuju u slucaju nestanka vode u bunaru.
Naše pumpe štite vodeni izvor u slučaju havarija i nikako ne zagadjuju izvor vode za dalje korišćenje, jer sistem rada pumpe nije zasnovan na podmazivanju uljem već se pumpe podmazuju vodom.
Dugogodišnjim razvojem nemačkih inženjera dobijen je vrhunski proizvod za pouzdanim radom, dugim životnim vekom i veoma jednostavnim korišćenjem.
Solarni paneli i solarna pumpa za navodnjavanje čine život lakšim, uspešnijim i mnogo bogatijim!
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Antifašističke borbe 36
    +381 11 3122236; +381 63 8074969; +381 63 282744;
Back to Top