Sistemi za navodnjavanje Rumenka

Registruj se
Prijavi se
Sistemi za navodnjavanje Rumenka
intersad-sistemi-za-navodnjavanje

Intersad

Rumenka, Kisački put 30 021 6216642
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE.
Pored svih elemenata koje sistem za navodnjavanje kap po kap podrazumeva (trake, pumpa, glavni vodovi…), mi smo se potrudili da Vam u našoj ponudi pružimo i celokupnu uslugu kojom Vam obezbeđujemo projektovanje i postavljanje sistema za navodnjavanje.
Kod usluge projektovanja izrađujemo za Vas projekat koji predstavlja optimalno rešenje Vašeg sistema za navodnjavanje.
Pod tim podrazumevamo prilagođavanje sistema:.
potrebama zasada.
obliku i veličini terena (parcele).
položaju, kapacitetu i vrsti (bunar, rezervoar) izvora vode.
ekonomskoj isplativosti.
Pored projektovanja obezbeđujemo Vam i uslugu postavljanja sistema za navodnjavanje koja obuhvata transport celokupne opreme i radnika koji vrše montažu, kao i stručno lice koje nadgleda i prati izvođenje radova po projektu.
Nakon izvedenih radova obavljamo testiranje sistema za navodnjavanje i obučavanje lica za njegovu dalju pravilnu upotrebu.
Kap po kap je jedna od najsavremenijih metoda zalivanja,voda se dovodi od biljke putem mreže cevovoda čime se vlaži manji deo površine.Učestalim malim zalivanjem vlažnost se drži na optimalnom nivou.Tifoni za navodnjavanje su mobilne mašine za navodnjavanje koje karakteriše snažna konstrukcija na kojoj se nalazi kotur sa namotnim crevom i praktično se primeniti za zalivanje svih poljoprivrednih kultura.Samohodni automatski širokozahvatni uređaji za zalivanje prema načinu kretanja mogubiti kružni i linearni.Uređaji sa linearnim paralelnim kretanjem u odnosu na dve granice parcele mogu se snabdevati vodom iz otvorenog kanala - mašine tipa RENDŽER (Rainger) ili se fleksibilnim cevima vezivati za hidrante - mašine tipa LINEAR. Mašine sa kružnim kretanjem (Centar Pivoti) omogućavaju jednostavan i pouzdan rad bez angažovanja dodatne radne snage.
Back to Top