Intersad

Registruj se
Prijavi se
Intersad
LOKACIJE

Agro folije

AGRO FOLIJA.
POLJOPRIVREDNA FOLIJA.
MALČ FOLIJA.
Folija danas ima široku primenu kako u poljoprivredi tako i u građevinskoj i drugim industrijama.
Kvalitetne proizvode iz ovih oblasti uvozimo od našeg partnera iz Italije Eiffel-a sa kojim imamo višegodišnju saradnju na teritoriji Srbije.
Poljoprivredna ili agro folija olakšava proces proizvodnje, utiče na poboljšanje kvaliteta proizvoda i povećava prinose, a samim tim i profit.
Najčešće se koristi za izradu plastenika i tunela, kao i za malčiranje.
Naša specijalnost su poslovi vezani za proizvodnju jagode, pa shodno tome u našoj ponudi uvek možete pronaći malč foliju, dok za folije iz ostalih oblasti u mogućnosti smo da za Vas kreiramo posebnu ponudu usklađenu Vašim potrebama.
Malčiranje ima brojne prednosti od kojih su neke da: održava toplotu zemljišta, sprečava pojavu korova, pospešuje rast biljke, ubrzava sazrevanje, povećava prinos i kvalitet roda, olakšava berbu itd.
Malč folija za jagode iz naše ponude je crna polietilenska UV stabilisana folija.
U našim klimatskim uslovima može se uspešno koristiti kod višegodišnjih zasada jagode u šta smo se i sami uverili na našim proizvodnim poljima.

Sistemi za navodnjavanje

SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE.
Pored svih elemenata koje sistem za navodnjavanje kap po kap podrazumeva (trake, pumpa, glavni vodovi…), mi smo se potrudili da Vam u našoj ponudi pružimo i celokupnu uslugu kojom Vam obezbeđujemo projektovanje i postavljanje sistema za navodnjavanje.
Kod usluge projektovanja izrađujemo za Vas projekat koji predstavlja optimalno rešenje Vašeg sistema za navodnjavanje.
Pod tim podrazumevamo prilagođavanje sistema:.
potrebama zasada.
obliku i veličini terena (parcele).
položaju, kapacitetu i vrsti (bunar, rezervoar) izvora vode.
ekonomskoj isplativosti.
Pored projektovanja obezbeđujemo Vam i uslugu postavljanja sistema za navodnjavanje koja obuhvata transport celokupne opreme i radnika koji vrše montažu, kao i stručno lice koje nadgleda i prati izvođenje radova po projektu.
Nakon izvedenih radova obavljamo testiranje sistema za navodnjavanje i obučavanje lica za njegovu dalju pravilnu upotrebu.

Rasadnik voća

RASADNICI.
SADNICE JAGODA.
SADNICE TREŠANJA.
Kompanija Intersad osnovana je 2005.godine.
Sedište kompanije se nalazi u Rumenci kod Novog Sada.
Naša osnovna delatnost je intenzivna proizvodnja jagode na otvorenom polju.
Proizvodni zasadi obuhvataju površinu od 7 ha i smešteni su u neposrednoj blizini sedišta u Rumenci, na 10 km od Novog Sada.
Pored proizvodnje jagode Intersad je i ekskluzivni predstavnik italijanskog rasadnika Salvi Vivai za Srbiju.
Rasadnik Salvi Vivai je vodeći proizvođač sertifikovanih sadnica jagoda i drugog voća u Evropi i poseduje licencu za proizvodnju zaštićenih sorti voća koje su u vlasništvu CIV – Consorzio Italiano Vivaisti.

Ambalaža za voće i povrće

AMBALAŽA ZA VOĆE I POVRĆE.
U našoj stalnoj ponudi možete pronaći plastičnu (polipropilensku-PP i PET) ambalažu za voće i povrće koja je naročito pogodna za pakovanje jagoda, malina kao i drugog jagodičastog, bobičastog i koštunjavog voća kao i za neke vrste povrća (čeri paradajz, šargarepa).
Ambalaža za voće i povrće je dostupna za sledeće gramaže: 250 g, 500 g i 1000 g.

Plastična ambalaža

PLASTIČNA AMBALAŽA.
U našoj ponudi nalazi se plastična ambalaža italijanskih proizvođača, koju karakteriše visok kvalitet atraktivan i praktičan dizajn.
Paleta proizvoda pokriva pakovanje svih vrsta voća, povrća, mesa, pekarskih proizvoda, keteringa itd.
Lokacije
    Lokacija
  1. Rumenka Kisački put 30
    +381 21 6216642;
Back to Top