Sistemi za navodnjavanje Aranđelovac

Registruj se
Prijavi se
Sistemi za navodnjavanje Aranđelovac
pestan-sistemi-za-navodnjavanje

Peštan

Aranđelovac, 1300 Kaplara 189 034 700300
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD PEŠTAN Uz sve toplija leta navodnjavanje useva postaje neophodan uslov za bilo kakvu ozbiljniju proizvodnju.
Zato smo u našu proizvodnju uveli cevi za navodnjavanje sistemom kap po kap.
Ovaj sistem razvijen je sa namerom da obezbedi proizvodnju hrane u pustinjskim uslovima ali je zahvaljujući svojim superiornim karakteristikama prihvaćen u svim klimatskim zonama.
Ove cevi obezbeđuju pouzdano i ravnomerno dovođenje vode direktno u zonu korena biljke uz precizno doziranje i minimalnu potrošnju vode.
Budući da svaki litar vode doveden do biljke košta, ovakvi sistemi obezbeđuju višestruku uštedu krajnjem korisniku.
skala-m-sistemi-za-navodnjavanje

Skala M

Aranđelovac, Cincarska kosa 062 8820845
SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD SKALA M U našoj ponudi imamo Kap po kap i Kap po kap trake.
U ovim sušnim vremenima sistemi za navodnjavanje su nam neophodni, ali nisu svi isti.
Kod nas možete naći najkvalitetnije sisteme za navodnjavanje.
Kap po kap je jedna od najsavremenijih metoda zalivanja,voda se dovodi od biljke putem mreže cevovoda čime se vlaži manji deo površine.Učestalim malim zalivanjem vlažnost se drži na optimalnom nivou.Tifoni za navodnjavanje su mobilne mašine za navodnjavanje koje karakteriše snažna konstrukcija na kojoj se nalazi kotur sa namotnim crevom i praktično se primeniti za zalivanje svih poljoprivrednih kultura.Samohodni automatski širokozahvatni uređaji za zalivanje prema načinu kretanja mogubiti kružni i linearni.Uređaji sa linearnim paralelnim kretanjem u odnosu na dve granice parcele mogu se snabdevati vodom iz otvorenog kanala - mašine tipa RENDŽER (Rainger) ili se fleksibilnim cevima vezivati za hidrante - mašine tipa LINEAR. Mašine sa kružnim kretanjem (Centar Pivoti) omogućavaju jednostavan i pouzdan rad bez angažovanja dodatne radne snage.
Back to Top