Telefon inženjering

Registruj se
Prijavi se
Telefon inženjering
LOKACIJE

Solarni sistemi

Telefon inženjering prodaje i ugrađuje Solarne OFF grid sisteme i Solarne ON grid sisteme.
Telefon inženjering je distributer Kanadske firme Rolls koja je najpoznatiji svetski brend u proizvodnji solarnih baterija.
Takođe su zastupnik američke firme Morningatar koja je lider u proizvodnji solarnih kontrolera i invertora kao i prateće opreme za solarne kontrolere.
U ponudi su Solarni paneli, nosači solarnih panela, Solarni kablovi i konektori, Solarni regulatori.

Sistemi za navodnjavanje

Solarni sistem TI2.5-2 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to do 0.5 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Sistem se može koristiti, pored direktnog navodnjavanja kap po kap, i u sistemima sa rezervoarom, kao i kod sistema gde je potrebno obezbediti veći pritisak vode.
Pored navodnjavanja, sistem se može koristiti za opskrbljivanje pijaćom vodom, na ribnjacima, kao i na svim drugim mestima gde je potrebno obezbediti vodu.
Solarni sistem TI3A-10 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to od 0,5 do 1 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Sistem se može koristiti, pored direktnog navodnjavanja kap po kap, i u sistemima sa rezervoarom, kao i kod sistema gde je potrebno obezbediti veći pritisak vode.
Takođe, sistem može da bude sa ili bez baterija.
Snaga solarnih panela je 1500W, dubina sa koje se izvlači voda je 30–70m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 5m3.
Solarni sistem TI5A-3 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to do 1.5 ha, u zavisnosti od potrebne količine vode, odnosno kulture koja se navodnjava.
Snaga solarnih panela je 750W, dubina sa koje se izlači voda je 2–15m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 9m3.
Solarni sistem TI8A-5 može da se koristi za navodnjavanje zemljišta i to od 1 do 3 ha.
Snaga solarnih panela je 1300W, dubina sa koje se izvlači voda je 2-30m, maksimalna količina izvlačenja vode po satu je 16m3.
Solarna bunarska pumpa SP160C sa solarnim panelom, pogodna je za profesionalnu primenu na terenu, gde nije dovedena električna mreža.
Vodu je pumpom moguće zahvatati iz bunara, potoka ili jezera.
Pumpa se uglavnom koristi za navodnjavanje poljoprivrednih kultura, za cirkulaciju vode u bazenima, u ribnjacima, u sistemima pijaće vode za kućnu upotrebu, fontane.
Radni napon je 24V DC, pumpa se može priključiti preko regulatora direktno na panel ili preko akumulatora.

Vetrogeneratori

Energija vetra trenutno prestavlja najzastupljeniji vid korišćenja obnovljivih izvora energije u svetu.
Prednosti korišćenja energije vetra za pretvaranje iste u električnu energiju su pre svaga u neiscrpnoj kojičini energije kao i ekonomskoj opravdanosti korišćenjem iste.
Nedostatak i visoka cena fosilnih goriva otvara širok prostor za korišćenje vetrogeneratora.
Tako danas proizvodnja vetrogeneratora beleži veliki rast.
Primena vetrogeneratora, naročito na mestima gde ima dovoljno vetra, je pravo rešenje za dobijanje električne energije.
Za izolovana područja, gde ne postoji elektroenergetska mreža, kao što su vikendice, telekomunikacioni objekti, postavljaju se vetrogeneratori snage do 5 kW.
Za ovakvu primenu vetrogeneratora mora se obezbediti akumulacija energije to jest potrebno je ugraditi akumulatore.
Pored ugradnje vetrogeneratora, čija je osnovna namena punjenje akumulatora električnom energijom, Telefon inženjering doo nudi sisteme vetrogeneratora koji su direktno priključeni na mrežu i na taj način zarađuju za vlasnika i to 0.095 evra po svakom isporučenom kilovatu električne energije u mrežu.
Revolucionarni vetrogenerator V600 proizvod je nemačke tehnologije.
Osnovna prednost ovakvog vetrogeneratora je start pri brzini vetra već od 0.8m/s.
S obzirom na to, ovakav vetrogenerator daje tri puta veću struju punjenja i snagu pri istoj brzini vetra od klasičnih vetrogeneratora.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zemun Ugrinovački put 95t
    +381 11 3169599;
Back to Top