Dekoracija balonima Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dekoracija balonima Beograd
Slavite jubilej?
Zašto ne bi na proslavi imali logo firme od balona?
Dekoracija venčanja balonima učiniće prostor otmenim.
Možete imati i mrežu sa balonima koji su napunjeni helijumom i koji će biti pušteni da se vinu u vazduh u trenutku koji vi odredite, na primer kad izađete iz crkve ili opštine.
Svetski trendovi preneli su se i kod nas tako da je dekoracija balonima u Beogradu uvek nova, moderna i upečatljiva.
Na rođendanima deca uživaju u raznobojnim balonima ili još više vole figure crtanih junaka od balona.
Učinite svako vaše slavlje nezaboravnim, obratite se profesionalcima.
Dekoracija balonima u Beogradu delatnost je firmi koje su ovde predstavljene.
cvecara-nadjin-kutak-dekoracija-balonima
DEKORACIJA BALONIMA BEOGRAD NAĐIN KUTAK
dekoracija-balonima-wobby-balloons-dekoracija-balonima
DEKORACIJE BALONIMA.
Radimo dekoracije sa balonima, od malih rodjendana, elegantnih venčanja pa sve do velikih sajamskih manifestacija, konvencija i koncerata.
Od balonskih dekoracija radimo lukove, bukete, centralne dekoracije, zidove od balona, slova i brojeve od balona i mnogo drugih originalnih balonskih dekoracija i oblika. Za poslednjih 17 godina naše visoko-talentovano osoblje u Loop Balonima je ulepšalo hiljade događaja, od najrazličitijih outdoor događaja, humanitarnih akcija, donacija, najvećih koncerata i spotskih manifestacija i to sa najznačajnijim kompanijama, umetnicima i sportistima u Srbiji i širem regionu, Crna Gora, Makedonija, BiH, Hrvatska, Albanija. Da bi ispratili sve vaše zahteve obezbedili smo kompletan asortiman balona od veličina (15cm) do ogromnih (1,5m) u svim bojama i vrstama (pastel, kristal i metalik).
U našoj ponudi balon dekoracija nudimo i štampu na balonima za rođendane, venčanja, razne godišnjice, proslave, mature kao i korporativnu štampu. Ako planirate elegantno venčanje ili mega korporativnu žurku, spektakularne dekoracije sa Loop Balonima vam garantuju događaj koji će se pamtiti.
baloni-tetrastar-dekoracija-balonima

Baloni Tetrastar

Beograd, Karaburma, Mirijevski bulevar 5 011 2970273
DEKORACIJA BALONIMA.
Dekoracija balonima u svim svečanim prilikama: rodjenje beba, krštenja, rodjendani, ljubavni, venčanja, diplomiranja, dobrodošlice, ozdravljenja, nova godina, Uskrs, noć veštica, korporativno, pakovanje poklona u balone, rodjendani, rodjenje beba, slave, dan zaljubljenih, mature, noć veštica, nova godina, baloni za venčanja, cvetni aranžmani, dekoracija sala, detalji za venčanja, pokloni za goste.
Kako nastaju baloni?
U dubini tropskih prašuma, između Ruande, Ugande i DR Konga, je dom lateksa i „gumenog“ drveća (kaučuka).
Danas hiljade hektara „gumenog“ drveća zauzimaju tropske predele.
Rast i održavanje tih plantaža daju mnoge pogodnosti lokalnim ekonomijama, praveći velike količine kiseonika, sprečavajući nastanak neplodnog i suvog tla. Početak proizvodnje balona Lateks sok se dobija zasecanjem kore drveta i sakuplja se lagano kapajući.
U procesu proizvodnje balona sok koji se sakuplja se kombinuje sa pigmentom i koagulantima i stvara se potrebna smesa za proizvodnju.
Balon se formira kada se porculanska ili aluminijska forma potopi u smesu i osušena guma, kao presvlaka, skine sa forme. Lateks baloni su prvo razvijeni u Engleskoj i Belgiji u 19-om veku, dok je folija balon prvo razvijen u Njujorku.
Ovaj tip balona je postao popularan iz nekoliko razloga: lebdeo je duže nego lateks baloni, dizajniran je u bezbroj oblika, može biti štampan u svim bojama i može se reciklirati. Lateks baloni su 100% prirodni i razgradivi, dok kod folija balona razgradivost varira.
baloni-balon-marketing-dekoracija-balonima

Baloni Balon Marketing

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 33f 011 3690040
BALONI ZA SVE PRILIKE.
Lider na tržištu balona.
BalonMarketing je dugogodišnji lider na tržištu balona.
Širok asortiman proizvoda i usluga, kao i stručnost i ljubaznost tima su odlučujući faktori prilikom izbora nas kao dobavljača i dekoratera. Bogatu ponudu proizvoda čine : Latex, Folija baloni u različitim veličinama, bojama, dezenima i oblicima, Štapići za balone u različitim bojama, Svećice, Baneri, Tegići različitih težina i oblika, Ukrasne kese, kutije i papiri, Sprejevi za kosu u različitim bojama, Plišane igračke, Ukrasni tanjirići, Salvete, Kape, Duvaljke, Konfete i dr Čime se bavimo ?
Balon na štapiću BalonMarketing se bavi pružanjem sledećih usluga : Izrada, dostava i postavljenje balon dekoracija, Izrada štampe na balonima, Punjenje balona helijumom na licu mesta, Punjenje balona vazduhom na licu mesta, Iznajmljivanje mašina za pakovanje poklona u balon, Iznajmljivanje električnih pumpi, Iznajmljivanje postolja za balone, Dostava aranžmana – balon buketa na kućnu adresu, Iznajmljivanje CO2 topova, Izrada samolepljivih PVC nalepnica – CUTTER folija, Izrada reklamnih zastavica, Prodaja i distribucija gasova (helijum, CO2, acetilen, kiseonik, argon, freon…).
Stručno osoblje će Vam pružiti adekvatan savet i pomoći u odabiru proizvoda i dekoracije shodno Vasem budžetu, lokaciji i željama.
baloni-balon-market-dekoracija-balonima
BALON DEKORACIJA.
Dekoracije balonima.
Balon servis je specijalizovan za dekoracije velikih i malih manifestacija.Takođe vršimo usluge dekoracije i privatnim licima.Od helijum balona, balon eksplozija, zidova od balona, balon lukova ili balon pletenica možete učiniti Vaš događaj jedinstvenim. Štampa na balonima.
Naši štampani baloni su najvišeg dostupnog kvaliteta i sito štampa koja se koristi kao metod štampanja garantuje da je Vaša poruka urađena na najprofesionalniji način.
Garantujemo Vam najbolji kvalitet po najpovoljnijim cenama.
Štampani baloni su odličan način za promociju Vaših proizvoda, firme, brenda… Štampani baloni su veoma efikasan i jeftin vid reklamiranja.
Balone vole i mladi i stari tako da štampani baloni zauzimaju visoko mesto u promociji proizvoda i usluga… Dekoracije platnom.
Kvalitetna navlaka za stolice je namenjena za ulepšavanje Vašeg venčannja, proslave, manifestacije…Sakrite prljave i ružne stolice, pretvorite Vaše venčanje u jedinstven doživljaj.Navlake za stolice su dostupne u beloj boji u kombinaci sa mašnama u više boja. Oprema za dekoraciju.
U ponudi imamo i širok spektar kvalitetnih latekst i folija balona različitih boja i oblika.
Naši lateks baloni su prilagodljivi svakoj sredini i 100% biorazgradivi.
Koristimo nanoviju i najbolju tehnologiju, mastilo, mašine i tehniku štampe koja omogućava visok kvalitet grafike na balonu.
dekoracije-balonima-balon-party-dekoracija-balonima
DEKORACIJA BALONIMA. Iskoristite jedinstvene i atraktivne efekte dekoracije iz naše široke ponude za ulepšanje vašeg bitnog događaja.
Zadivite svoje goste uređenjem vašeg doma, restorana, spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora uz naše balone, efekat balon “eksplozije”, stolice sa satenskim navlakama.
Uz vaše ideje i naše savete učinite da ambijent vašeg slavlja postane kao iz snova.
Vaše želje ćemo pretvoriti u stvarnost balonima u pastel i metalik bojama u obliku srca, cveta...
ŠTAMPANJE BALONA.
Naša štampa na balonima je najvišeg dostupnog kvaliteta, a sito štampa koja se koristi kao metod štampanja garantuje da je vaša poruka urađena na najprofesionalniji način.
Kao korisnici naših usluga znaćete da ste dobili najbolji kvalitet po najpovoljnijim cenama.
Za sve one koji bi želeli da se bave dekoracijom balonima, kod nas mogu naći svu potrebnu opremu za rad sa balonima: kompresore, pumpe, boce za helijum, trake za vezivanje helijum balona, plastične držače za balone, tegiće od 14 gr u obliku zvezde, konfete.
Besplatna obuka.
Uz kupovine opreme za dekoracije kod nas, dobijate besplatnu obuku za rad sa opremom.
Vaš događaj se definitivno može učiniti jedinstvenim, upotrebom helijum balona za dekoraciju, balon eksplozija, zidova od balona, balon lukova ili balon pletenica… Baloni su asocijacija za veselo, nasmejano, lepo i upravo takvo treba da bude Vaše slavlje. Od balona se mogu praviti razne figure i detalj. Postoje razna takmičenja gde se od balona prave prava umetička dela. Pri izradi takih dela koriste se sve vrste balona. Pored unutrašnje dekoracije takođe postoji i spoljna dekoracija ili dekoracija na otvorenom. Dekoracija na otvorenom prostoru je jako zahtevna zato što se mora voditi računa o vremenskim prilikama. Ali ne možete zbog toga odustati od balona. Jednostavno su neodoljivi i neizostavni detalj svakog slavlja. Ako planirate elegantno venčanje ili mega korporativnu žurku, spektakularne dekoracije sa balonima vam garantuju događaj koji će se pamtiti. Niste verovatno ni svesni koliko raznih vrsta balona ima u ponudi, i šta sve profesionalci mogu sa njima da naprave. Dobro se raspitajte i pogledajte šta je sve u ponudi pre nego što odustanete od dekoracije balonima.
Back to Top