Dekoracija balonima Karaburma

Registruj se
Prijavi se
Dekoracija balonima Karaburma
baloni-tetrastar-dekoracija-balonima

Baloni Tetrastar

Beograd, Karaburma, Mirijevski bulevar 5 011 2970273
DEKORACIJA BALONIMA.
Dekoracija balonima u svim svečanim prilikama: rodjenje beba, krštenja, rodjendani, ljubavni, venčanja, diplomiranja, dobrodošlice, ozdravljenja, nova godina, Uskrs, noć veštica, korporativno, pakovanje poklona u balone, rodjendani, rodjenje beba, slave, dan zaljubljenih, mature, noć veštica, nova godina, baloni za venčanja, cvetni aranžmani, dekoracija sala, detalji za venčanja, pokloni za goste.
Kako nastaju baloni?
U dubini tropskih prašuma, između Ruande, Ugande i DR Konga, je dom lateksa i „gumenog“ drveća (kaučuka).
Danas hiljade hektara „gumenog“ drveća zauzimaju tropske predele.
Rast i održavanje tih plantaža daju mnoge pogodnosti lokalnim ekonomijama, praveći velike količine kiseonika, sprečavajući nastanak neplodnog i suvog tla. Početak proizvodnje balona Lateks sok se dobija zasecanjem kore drveta i sakuplja se lagano kapajući.
U procesu proizvodnje balona sok koji se sakuplja se kombinuje sa pigmentom i koagulantima i stvara se potrebna smesa za proizvodnju.
Balon se formira kada se porculanska ili aluminijska forma potopi u smesu i osušena guma, kao presvlaka, skine sa forme. Lateks baloni su prvo razvijeni u Engleskoj i Belgiji u 19-om veku, dok je folija balon prvo razvijen u Njujorku.
Ovaj tip balona je postao popularan iz nekoliko razloga: lebdeo je duže nego lateks baloni, dizajniran je u bezbroj oblika, može biti štampan u svim bojama i može se reciklirati. Lateks baloni su 100% prirodni i razgradivi, dok kod folija balona razgradivost varira.
Back to Top