Dizajn enterijera, Enterijer Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dizajn enterijera, Enterijer Beograd
projektni-biro-cepro-dizajn-enterijera

Projektni biro Cepro

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 125 011 3809597 |
011 3807955 |
Dizajn enterijera.
Dizajn i uređenje enterijera je izuzetno značajan faktor koji određuje funkcionalnost i estetiku prostora.
Pri projektovanju se moraju ispuniti želje korisnika ali ujedno i maksimalno iskoristiti karakteristike samog prostora poput izvora prirodne svetlosti, konfiguracije i oblika prostorije i namene prostorije.
Dizajn enterijera vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima.
Dizajnom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.
Postupak projektovanja i dizajna enterijera.
Aktivnosti koje obavljamo u cilju izrade kvalitetnog Dizajna enterijera obuhvataju nekoliko faza: Definisanje projektnog zadatka, Izrada konceptualnog rešenja u varijantama, Odabir varijante za dalju razradu, Prezentovanje razrađene verijante – idejno rešenje, Korekcija i izrada tehničke dokumentacije idejnog rešenja.
U zavisnosti od namene objekta, odnosno prostorije posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom Dizajnu unutrašnjih elemenata, nameštaja, izložbenog prostora u koliko je u pitanju poslovni objekat.
Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.
salon-namestaja-linea-milanovic-dizajn-enterijera
DIZAJN ENTERIJERA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Opremanje enterijera po projektu, zamisli i želji klijenta predstavlja kompleksan proces koji zahteva dosta iskustva i stručan tim arhitekata, bilo da se radi opremanje stanova, opremanje kuća i vila, ili opremanje kafića, opremanje restorana, opremanje kancelarija i ofisa ili opremanje hotela.
Naša kompanija nudi i usluge uređenja enterijera bilo koje namene.
projektni-biro-archistar-dizajn-enterijera

Projektni biro Archistar

Beograd, Kanarevo Brdo, Petra Konjovića 12v 011 7593324 |
062 10560476 |
DIZAJN ENTERIJERA.
Dizajn enterijera može biti sastavni deo procesa projektovanja novog objekta, ili potpuno odvojen projekat.
U tom procesu je posebno važno uspostaviti dobru komunikaciju sa klijentom, jer on je krajnji korisnik tog prostora.
Svaku ideju razrađujemo i prezentujemo kroz 3D model, tako da klijent može u potpunosti da sagleda svoj budući prostor i da učestvuje do izvesne mere u njegovom oblikovanju.
Dizajn enterijera, osim osnovne dispozicije prostorija, sadrži plan opreme, osnovu plafona sa planom rasvete, osnovu poda sa slogom podnih obloga, potrebne preseke i izglede zidova, detalje, predlog dizajna nameštaja, izbor materijala, itd.
Veliki deo našeg poslovanja čini i rad na enterijerima, gde sarađujemo i sa odličnim izvođačima iz ove oblasti.
urban-line-dizajn-enterijera

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 |
064 2189652 |
cena: Cenovnik
DIZAJN ENTERIJERA BEOGRAD MESTO GDE SU KVALITET, STIL I DIZAJN PRISTUPAČNI!
Naši stručni prodavci i arhitekte u salonu nameštaja URBAN LINE odgovoriće na vaše zahteve i pomoći će Vam da odaberete najbolje rešenje prilagođeno specifičnim potrebama.
luke-enterijer-dizajn-enterijera

Luke Enterijer

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 54 011 4059755
cena: Cenovnik
DIZAJN ENTERIJERA Luke Enterijer Engeneering se bavi projektovanjem, uredjenjem životnog i poslovnog prostora, i izradom nameštaja po meri i želji kupca.
Dugogodišnje iskustvo na polju gradjevinarstva, stručan kadar, korišćenje najkvalitetnijih materijala i okova su ono što nam omogućava da Vam garantujemo odličan kvalitet izrade, dugotrajnost i ostvarenje dizajna koji želite.
Projektovanje je umetnost stvaranja udobnosti i komfora.
Uz Luke Enterijer, dobićete jasnu sliku onoga što naručujete izradom 3D modela.
Naše arhitekte će Vam pomoći da rešite dileme koje imate u vezi sa uredjenjem Vašeg životnog prostora.
agacija-dizajn-enterijera

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 |
011 3192600 |
DIZAJN ENTERIJERA AGACIJA Stvaramo prostore za život, koji su funkcionalni, prijatni, a pre svega prilagodjeni Vašim ličnim željama i afinitetima.
Na Vama je samo da poželite, a mi ćemo uraditi sve da postanete jedan od naših mnogobrojnih klijenata koju su zadovljni našim uslugama, a pre svega jedna od prijatelja naše kuće.
Prilikom opremanja enterijera bilo da se radi o opremanju sobe, stana , hotela i drugih prostora, posebnu pažnju obraćamo na afinitete i želje klijenata.
Naš tim stručnjaka pristupa izradi svakog projekta sa maksimalnom posvećenosti.
Unikatnim dizajnom formiramo prostor koji ispunjava sve funkcijonalne, estetske, konforne i druge zahteve naših klijenata.
drvoprof-plus-dizajn-enterijera

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902 |
064 8184018 |
DIZAJN ENTERIJERA DRVOPROF PLUS
Pod dizajnom enterijera smatra se uređenje i osmišljavanje unutrašnjih prostora. Cilj dizajna enterijera je u promeni ili uređenju prostora. Prostor treba da bude iskorišćen i prijatan, tj. da svojim ustrojstvom i izgledom odgovara nameni. Dizajn enterijera, nekada simbol prestiža, luksuz dostupan samo kraljevskim porodicama i bogatoj aristokratiji, od nedavno je svima pristupačan u savremenom načinu života. Usklađenost boja, materijala, funkcionalnost i estetika su glavne osobine kvalitetnih enterijera. Veoma je važno da se ideje za uredjenje stana sprovedu u delo na profesionalan način. Stručno lice, sa bogatim iskustvom čiji je posao uredjivanje enterijera na najbolji mogući način će Vašu ideju da realizuje. Brz tempo života, poslovne obaveze i navike koje stičemo prilagođavajući se potrebama svakodnevnice, često nameću pravila uređenja životnog prostora na koje je potrebno da odgovorimo kako bismo se osećali prijatno u našem domu.
Back to Top