Projektni biro Cepro

Registruj se
Prijavi se
Projektni biro Cepro
LOKACIJE

Projektni biro, Arhitekte

Projektni biro CEPRO iz Beograda se bavi izradom svih vrsta projekata, organizacijom i koordinacijom dobijanja dozvola iz oblasti urbanizma i građenja.
Projektovanje zgrada i objekata, Legalizacija objekata, Preparcelacija i parcelacija, Urbanistički projekti.
Možemo vam ponuditi usluge projektovanja, inženjeringa i izrade projektne, tehničke dokumentacije neophodne za pripremu i izgradnju objekata stambenog, poslovnog i privrednog tipa.
Izrađujemo idejna rešenja, idejne projekte, glavne projekte, izvođačke projekte kao i projekte izvedenog stanja objekata.
Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima Republike Srbije i svi su pokriveni validnom licencom.
Odabir projektnih rešenja i primena modernih načina gradnje omogućava vam izuzetan komfor sa jedne, ali i besprekornu funkcionalnost sa druge strane.
U okviru projektnog biroa izradjuje se kompletna tehnička dokumentacija koja je potrebna za dobijanje Odobrenja za radove i Prijavu radova.
Na osnovu iskustva od skoro dve decenije poslovanja CEPRO može da pruži usluge u izradi i dobijanju dokumentacije koja prethodi izradi projektne dokumentacije.
Osim na teritoriji Beograda aktivnostima našeg projektnog biroa možemo izaći u susret zahtevima klijenata iz zemlje i inostranstva.

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera.
Dizajn i uređenje enterijera je izuzetno značajan faktor koji određuje funkcionalnost i estetiku prostora.
Pri projektovanju se moraju ispuniti želje korisnika ali ujedno i maksimalno iskoristiti karakteristike samog prostora poput izvora prirodne svetlosti, konfiguracije i oblika prostorije i namene prostorije.
Dizajn enterijera vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima.
Dizajnom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.
Postupak projektovanja i dizajna enterijera.
Aktivnosti koje obavljamo u cilju izrade kvalitetnog Dizajna enterijera obuhvataju nekoliko faza: Definisanje projektnog zadatka, Izrada konceptualnog rešenja u varijantama, Odabir varijante za dalju razradu, Prezentovanje razrađene verijante – idejno rešenje, Korekcija i izrada tehničke dokumentacije idejnog rešenja.
U zavisnosti od namene objekta, odnosno prostorije posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom Dizajnu unutrašnjih elemenata, nameštaja, izložbenog prostora u koliko je u pitanju poslovni objekat.
Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Zvezdara Bulevar kralja Aleksandra 125
    +381 11 3809597; +381 11 3807955; +381 11 420447;
Back to Top