Projektni biro, Arhitekte, Arhitektonski biro Beograd

Registruj se
Prijavi se
Projektni biro, Arhitekte, Arhitektonski biro Beograd
lemic-group-projektni-biro

Lemić Group

Beograd, Altina, Musorgskog 2 011 3165286
Projektni Biro.
Projekanti Lemić Group se svakodnevno suočavaju sa izazovima koje sa sobom donose arhitektonska i građevinska rešenja nasuprot vremenskim i finansijkim okvirima.
Poslovična kreativnost i posvećenost relativno mladih inženjera, uz veliko stečeno i preneseno iskustvo sa preko 400 izvedenih projekata širom planete rezultuje kvalitetnim prepoznatljivim proizvodom.
Timski rad doprinosi efikasnom i sigurnom izvršenju radova.
Poznavanje i efikasna upotreba materijala, proizvodnih procesa i terenskih kapaciteta omogućuje blagovremeni završetak radova.
Tim projekanata Lemić Group je raspoloživ klijentima za konsalting i analizu projektnih zahteva i u zavisnosti od ograničavajućih faktora uvek će dati konstruktivan predlog optimalnog rešenja.
projektni-biro-cepro-projektni-biro

Projektni biro Cepro

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 125 011 3809597
Projektni biro CEPRO iz Beograda se bavi izradom svih vrsta projekata, organizacijom i koordinacijom dobijanja dozvola iz oblasti urbanizma i građenja.
Projektovanje zgrada i objekata, Legalizacija objekata, Preparcelacija i parcelacija, Urbanistički projekti.
Možemo vam ponuditi usluge projektovanja, inženjeringa i izrade projektne, tehničke dokumentacije neophodne za pripremu i izgradnju objekata stambenog, poslovnog i privrednog tipa.
Izrađujemo idejna rešenja, idejne projekte, glavne projekte, izvođačke projekte kao i projekte izvedenog stanja objekata.
Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima Republike Srbije i svi su pokriveni validnom licencom.
Odabir projektnih rešenja i primena modernih načina gradnje omogućava vam izuzetan komfor sa jedne, ali i besprekornu funkcionalnost sa druge strane.
U okviru projektnog biroa izradjuje se kompletna tehnička dokumentacija koja je potrebna za dobijanje Odobrenja za radove i Prijavu radova.
Na osnovu iskustva od skoro dve decenije poslovanja CEPRO može da pruži usluge u izradi i dobijanju dokumentacije koja prethodi izradi projektne dokumentacije.
Osim na teritoriji Beograda aktivnostima našeg projektnog biroa možemo izaći u susret zahtevima klijenata iz zemlje i inostranstva.
projektni-biro-archistar-projektni-biro-arhitekte

Projektni biro Archistar

Beograd, Kanarevo Brdo, Petra Konjovića 12v 011 7593324
ARCHISTAR je projektni biro iz Beograda.
Legalizacija objekata, Legalizujte vaš objekat u skladu sa novim propisima.
Obezbedite projekat izvedenog objekta i druge potrebne dokumente i prateće elaborate.
Projektovanje, Od adaptacije, preko rekonstrukcije do novogradnje, izradjujemo svu potrebnu investiciono tehničku dokumentaciju, od idejnog rešenja do glavnog projekta.
3D modelovanje, Bilo koju od faza projektovanja prati 3D vizuelizacija.
Sagledajte vaš objekat ili enterijer, učestvujte u kreiranju.
Uradite katalog stanova ili grafičku prezentaciju projekta.
ARCHISTAR postoji od 2002 godine.
U svom sastavu ima 2 licencirana inženjera arhitekture, sa gotovo 20 godina iskustva, kao i projektanta saradnika, takodje inženjera arhitekture.
Za potrebe izrade projektne dokumentacije, imamo stalan tim saradnika - građevinskih inženjera.
Naš tim ima iskustva kako u projektovanju novih objekata, rekonstruisanju ili adaptaciji postojećih, tako i u legalizaciji objekata izgrađenih bez građevinske dozvole.
Naša osnovna deviza u radu je da pokušamo da pomirimo investitore i arhitekturu, dakle mi smo tu da predložimo najbolje rešenje u skladu sa propisima i pravilima struke, da objasnimo, posavetujemo, ali i da ispoštujemo vaše želje i potrebe, jer Vi ste budući korisnici prostora koji stvorimo.
Mi želimo da kreiramo objekat ili prostor u kome ćete se osećati dobro i koji ćete voleti, ali uz odgovornost prema gradu u kome živimo.
fotokopirnica-projektni-biro-lipa-projektni-biro-arhitekte

Fotokopirnica Projektni biro Lipa

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Punina 10v 011 3122157
PROJEKTNI BIRO, ARHITEKTE BEOGRAD FOTOKOPIRNICA PROJEKTNI BIRO LIPA Stojimo Vam na raspolaganju da vaša očekivanja ispunimo brzo i kvalitetno.

Spin Inženjering

Beograd, Rušanj, Oslobođenja 31 063 268875 |
011 8000391 |
PROJEKTNI BIRO, ARHITEKTE - SPIN INŽENJERING Izrada građevinskih objekata.

Euro Bravo

Beograd, Voždovac, Tabanovačka 5 011 3988169 |
011 3973900 |
PROJEKTNI BIRO, ARHITEKTE - EURO BRAVO Projektno planiranje poslovnog i stambenog prostora.
Back to Top