Dnevni boravak za stare Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dnevni boravak za stare Beograd
Svi mi volimo naše najstarije članove porodice, ali nažalost, nemamo svi vremena da im se posvetimo koliko je njima potrebno.
Zato je pravo i najbolje rešenje upravo dnevni boravak za stare. U poslednje vreme se u Beogradu nudi širok spektar dnevnih aktivnosti za stare, tako da možete birati koji dnevni boravak za stare Vam najviše odgovara. Uz našu pomoć nadjite boravak koji je po meri Vašim najmilijim i koji Vam je blizu, a Beograd je tu da Vam ponudi gomilu mogućnosti...
dom-za-stare-vila-sveti-nikola-dnevni-boravak-za-stare
DNEVNI BORAVAK ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Dnevni boravak u ustanovi "Vila Sveti Nikola" je moguć svim danima u nedelji u vremenu od 07h do 19h ili 24h.
U posebnim situacijama, ovaj rok se može prilagoditi vašim potrebama.
Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge, iz oblasti sovijalne i zdravstvene zaštite profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.
DNEVNI BORAVAK ZA STARE, USLUGE DNEVNOG BORAVKA.
Dnevni ili poludnevni smeštaj, kao i na neodređeni broj sati, zbog zauzetosti članova porodice (radne i druge obaveze) takođe možete dogovoriti i realizovati u Vili Torlak.
Dnevni boravak u Vili Torlak podrazumeva: Tri dnevna obroka i dve užine; Usluge fizijatra, fizioterapeuta; Usluge socijalnog radnika; Stalni nadzor doktora, dežurne medicinske sestre i stručnog osoblja.
Jedan dan podrazumeva boravak u domu u vremenskom periodu od 7 do 19 sati.
dom-za-stare-san-tim-dnevni-boravak-za-stare

Dom za stare San tim

Beograd, Meljak, Bratstva Jedinstva 9 011 7871250 |
060 6310818 |
cena: Cenovnik
DNEVNI BORAVAK ZA STARE - DOM ZA STARE SAN TIM Usluga dnevnog boravka je namenjena odraslim i starijim licima koji su dovoljno zdravi i sposobni da žive u svojim kućama ili imaju negu od strane staratelja, ali im je neophodan boravak u domu u toku dana.Obično je to slučaj kada staratelj ima poslovne ili druge obaveze u toku dana.
dom-za-stare-viva-dnevni-boravak-za-stare
DNEVNI BORAVAK ZA STARE.
Pružamo i uslugu dnevnog boravka koja podrazumeva celodnevni boravak u našim prostorijama uz sve pogodnosti koje uživaju i naši stalni stanari, izuzev noćenja.
Usluga dnevnog boravka je preporučljiva ukoliko je nekome potrebno da se postepeno navikne na boravak u domu ili u slučajevima kada jednostavno, zbog Vašeg načina života i dnevnih obaveza, niste u mogućnosti da pružite neophodnu brigu i negu Vašim bližnjima, koji ne žele da za stalno napuste svoju kuću.
PREVOZ, U narednom periodu počeće sa radom i služba prevoza za korisnike usluga dnevnog boravka.
dom-za-stare-holiday-house-dnevni-boravak-za-stare
Dnevni boravak u ustanovi Holiday House je moguć svim danima u nedelji u vremenu od 07 do 17h ili 24 časa.
U posebnim slučajevima u dogovoru sa recepcijom, ovaj rok se može produžiti.
Mi smo registrovana ustanova socijalne zaštite čiji su objekti opremljeni tako da u njima mogu boraviti stara i iznemogla lica, ali i sredovečna gospoda sa medicinskim nadzorom od 24 časa
dom-za-stare-duga-plus-dnevni-boravak-za-stare
Dnevni boravak za stara lica.
Usluga dnevne nege prilagođena je starijim licima koji još uvek žive u svojoj kući ali im je neophodna dodatna pomoć u toku dana.
Naš dom za stare nudi dnevnu negu starijih lica sa demencijom, fizičkim nedostacima ili lica sa potrebom da se uključe u aktivno društveno okruženje.
Dnevna nega daje priliku starijim osobama da se socijalizuju i uključe u čitav spektar aktivnosti dok je njihova porodica sigurna da su bezbedni i negovani. Deo tima specijalizovan za usluge socijalnog rada aktivno se brine o svakom pojedincu i pravi dnevni plan aktivnosti i nege za korisnike ove usluge.
Kontaktirajte nas i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu dnevne nege.
Dnevni boravak za stara lica se već odavno ne smatra luksuzom već nažalost potrebom. Ključni problem starih je samoća. Oni su sami, nemaju sa kim da komuniciraju, da iznesu svoje teškoće, da podele radost. Ponekad nije toliko potrebna pomoć i nega koliko im je potrebno društvo i ublažavanje samoće. Dnevni boravak za stara lica uglavnom nudi mogućnost da se stari i usamljeni sugradjani druže, uče, informišu i koriste usluge u skladu sa ponudjenim aktivnostima, kao i njihovim afinitetima. Kroz dnevne aktivnosti domovi za dnevni boravak pokušavaju zadovoljiti socijalnu, psihološku, zdravstvenu i fizičku dimenziju života starih lica. Nažalost mnogi mladi danas nemaju vremena od radnih obaveza da vode računa o svojim najmilijim. Usluga dnevnog boravka namenjena je upravo starijim licima kojima je potrebna dnevna nega i nadzor a njihovi članovi porodice tokom dana nisu u mogućnosti da brinu o njima.
Back to Top