Dnevni boravak za stare Borča

Registruj se
Prijavi se
Dnevni boravak za stare Borča
dom-za-stare-vila-sveti-nikola-dnevni-boravak-za-stare
DNEVNI BORAVAK ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Dnevni boravak u ustanovi "Vila Sveti Nikola" je moguć svim danima u nedelji u vremenu od 07h do 19h ili 24h.
U posebnim situacijama, ovaj rok se može prilagoditi vašim potrebama.
Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge, iz oblasti sovijalne i zdravstvene zaštite profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.
Dnevni boravak za stara lica se već odavno ne smatra luksuzom već nažalost potrebom. Ključni problem starih je samoća. Oni su sami, nemaju sa kim da komuniciraju, da iznesu svoje teškoće, da podele radost. Ponekad nije toliko potrebna pomoć i nega koliko im je potrebno društvo i ublažavanje samoće. Dnevni boravak za stara lica uglavnom nudi mogućnost da se stari i usamljeni sugradjani druže, uče, informišu i koriste usluge u skladu sa ponudjenim aktivnostima, kao i njihovim afinitetima. Kroz dnevne aktivnosti domovi za dnevni boravak pokušavaju zadovoljiti socijalnu, psihološku, zdravstvenu i fizičku dimenziju života starih lica. Nažalost mnogi mladi danas nemaju vremena od radnih obaveza da vode računa o svojim najmilijim. Usluga dnevnog boravka namenjena je upravo starijim licima kojima je potrebna dnevna nega i nadzor a njihovi članovi porodice tokom dana nisu u mogućnosti da brinu o njima.
Back to Top