Domovi zdravlja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Domovi zdravlja Beograd
Svaki deo u Beogradu ima svoj dom zdravlja ili više njih...
Ukoliko Vam je neophodan lekar, ili ukoliko osetite da vam nije dobro, uputite se u najbliži dom zdravlja.
S obzirom koliki je Beograd, lako možete da upadnete u gužvu i samim tim da trpite tegobe.
Da Vam se to ne bi dogodilo, potražite uz našu pomoć najbliži dom zdravlja u Beogradu i ne dozvolite da Vaše zdravlje čeka...
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-domovi-zdravlja

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
DOMOVI ZDRAVLJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna ustanova u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
DOM ZDRAVLjA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. DOM ZDRAVLjA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
Vaše zravlje možete poveriti samo ljudima koji imaju bezuslovnu i nepokolebljivu obavezu prema moralnim vrednostima i dužnostima. Ljudsko telo je osetljivo na raznorazne spoljašnje promene, uzrokovane situacijama od promene vremena do fizičke aktivnosti pa do nikakve aktivnosti. Telo reaguje i daje znakove osobi kada je preforsirano, umorno ili ako se jave neke vrste bolova u nekom delu tela. Odgovor na pojavljivanje bola ponekad može biti dosta jednostavan, potrebno je usporiti sa fizičkim aktivnostima i odmoriti se. Medjutim, ako je bol generalizovana i ne popušta nakon nekog vremena, potrebno je obratiti se lekaru za pomoć. Mi kao ljudi nekad svesno a nekad i nesvesno ugrožavamo sopstveno zdravlje. Lošom ishranom, neredovnim spavanjem ili jednostavno brzim tempom življenja, direktno utičemo na pravilan rad organizma. Zato najbitnije od svega je da svakodnevno osluškujemo svoje telo, kako bismo na vreme otklonili iritirajuće i prisutne bolove ili tegobe koje nas zasigurno ometaju u sprovodjenju svakodnevnog, normalnog funkcioniranja!
Back to Top