Domovi zdravlja Vračar

Registruj se
Prijavi se
Domovi zdravlja Vračar
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-domovi-zdravlja
DOM ZDRAVLjA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.
DOM ZDRAVLjA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.
Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja.
Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u DOMU ZDRAVLjA Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta.
Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa).
Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata).
Sva oprema u DOMU ZDRAVLjA Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric).
Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda.
Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
Vaše zravlje možete poveriti samo ljudima koji imaju bezuslovnu i nepokolebljivu obavezu prema moralnim vrednostima i dužnostima. Ljudsko telo je osetljivo na raznorazne spoljašnje promene, uzrokovane situacijama od promene vremena do fizičke aktivnosti pa do nikakve aktivnosti. Telo reaguje i daje znakove osobi kada je preforsirano, umorno ili ako se jave neke vrste bolova u nekom delu tela. Odgovor na pojavljivanje bola ponekad može biti dosta jednostavan, potrebno je usporiti sa fizičkim aktivnostima i odmoriti se. Medjutim, ako je bol generalizovana i ne popušta nakon nekog vremena, potrebno je obratiti se lekaru za pomoć. Mi kao ljudi nekad svesno a nekad i nesvesno ugrožavamo sopstveno zdravlje. Lošom ishranom, neredovnim spavanjem ili jednostavno brzim tempom življenja, direktno utičemo na pravilan rad organizma. Zato najbitnije od svega je da svakodnevno osluškujemo svoje telo, kako bismo na vreme otklonili iritirajuće i prisutne bolove ili tegobe koje nas zasigurno ometaju u sprovodjenju svakodnevnog, normalnog funkcioniranja!
Back to Top