Dušeci Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dušeci Beograd
Loše spavate?
Neudoban Vam je krevet?
Priuštite sebi nov dušek... Kupite udoban i kvalitetan dušek u nekoj od prodavica dušeka u Beogradu ili naručite sebi dušek po meri...
S obzirom koliko nam današnje vreme donosi stresa i umora na poslu, dobar san i kvalitetan odmor su nam neophodni.
Učinite sebi uslugu, nemojte se dodatno umarati i nervirati tako što ćete obilaziti Beograd, već se udobno smestite u svom domu i uz našu pomoć nadjite odgovarajući dušek za Vas i Vašeg dragog...
andrijasevic-duseci

Andrijašević

Beograd, Čukarica, Kirovljeva 20 011 3555332
cena: Cenovnik
DUŠECI BEOGRAD ANDRIJAŠEVIĆ Savremeni brzi životni tempo i nedovoljno spavanje ozbiljno ugrožava naše zdravlje.
Udoban i miran prostor, pravi krevet i kvalitetan dušek je intimno mesto na kome počinje i završava se svaki radni dan.
Zato potrebe i očekivanja u slučaju sistema za spavanje poverite nama. Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera. I sami znate kako je teško napraviti pravi izbor ležaja na kome ćete se dobro odmoriti.
Posebno ako imate iskustvo kako je to spavati na iskrivljenom i udubljenom dušeku.
HK "Andrijašević" se već dugi niz godina bavi prevazilaženjem ovakvih problema.
bernarda-duseci-i-kreveti-duseci

Bernarda - dušeci i kreveti

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 77 011 6456300 |
011 4055141 |
cena: Cenovnik
DUŠECI BEOGRAD BERNARDA - DUŠECI I KREVETI Proizvodnjom visoko kvalitetnih dušeka, kreveta, jastuka i pokrivača, za hotele, pansione, apartmane i kuću, BERNARDA se kao brzorastuća firma u svojih dvadesetak godina postojanja uspešno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima.
Politika firme BERNARDA zasniva se na podsticanju zdravlja, ekologije, održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja.
Zato kontinuirano pratimo i u proizvodnju implementiramo najsavremenija tehnološka rešenja da bi svojim kupcima mogli ponuditi samo najbolje – dobar san za zdrav život.
eurofoam-duseci
DUŠECI - EUROFOAM - Apple sunđeri - Chocolate sunđeri - Orange sunđeri - Peach sunđeri - Strawberry sunđeri - Coconut sunđeri - Avocado sunđeri
drvoprof-plus-duseci

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902 |
064 8184018 |
DUŠECI DRVOPROF PLUS
namestaj-office2go-duseci

Nameštaj Office2go

Beograd, Palilula, Dragoslava Popovića 10 065 2282227
DUŠECI - OFFICE2GO - Dušek od pene - Dušek sa oprugama
salon-namestaja-masis-design-duseci
DUŠECI MASIS DESIGN Dušeci u Zemunu se mogu kupiti u salonu nameštaja MASIS DESIGN.
Salon nameštaja MASIS DESIGN ima veliki izbor dušeka za singl i bračne krevete.
Dušeci koji se mogu kupiti u salonu nameštaja MASIS DESIGN su odličnog kvaliteta i veoma udobni.
djukapol-duseci

Đukapol

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb br. 22 011 3149535 |
011 3149537 |
DUŠECI - ĐUKAPOL Duseci i naddušeci od sunđera sa memori i HR penom.
stilex-duseci

Stilex

Prijepolje, Milosava Stikovića bb 064 8756804
DUŠECI - STILEX Način na koji proizvodimo dušeke bliži je ručno-zanatskom nego linijsko-industrijskom modelu proizvodnje a materijali koje upotrebljavamo su takvih karakteristika da se moraju praktično ručno ukomponovati (iskrojiti,pričvrstiti, ušiti, zalepiti, upakovati).
Dušek je proizvod na kome spavamo, odmaramo, vodimo ljubav i opuštamo se… Mnogi dušeci su dizajnirani specijalno da korisniku obezbede maksimalan komfor i zaštite zdravlje. Ne samo da obezbedjuju dobar noćni san, već brinu i o održanju pravilnog stava tela i budjenju bez bolova u vratu, ledjima, kukovima i bez glavobolje. Dobar dušek obezbedjuje udobnost. To znači da svi delovi tela dobijaju potrebnu podršku, tako da ujutro nema napetosti i bola. Kada je u pitanju dobar noćni san, nema sumnje da je važno na kakvom dušeku spavate. Dobar dušek bi trebalo da bude dovoljno čvrst kako bi obezbedio potporu ledjima, vratu i nogama, a u isto vreme bi trebalo da bude i mekan radi komfora. Ne budite stidljivi, isprobajte različite položaje spavanja. Kada legnete na stranu, ako vam ramena i kukovi propadaju, ako osećate da vam kičma nije u ravni, onda je dušek verovatno previše mekan. A ako osećate bol i nelagodnost, onda je dušek verovatno previše tvrd za vas. Ako vodite računa o svom dušeku, odnosno ako ga okrećete i prevrćete na svakih šest meseci ili u skladu sa uputstvima proizvodjača, onda bi dušek trebalo da traje najmanje deset godina.
Back to Top