Andrijašević

Registruj se
Prijavi se

Andrijašević

ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE

Kategorija - Proizvodnja dušeka
Savremeni brzi životni tempo i nedovoljno spavanje ozbiljno ugrožava naše zdravlje. Udoban i miran prostor, pravi krevet i kvalitetan dušek je intimno mesto na kome počinje i završava se svaki radni dan. Zato potrebe i očekivanja u slučaju sistema za spavanje poverite nama.

Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera.

I sami znate kako je teško napraviti pravi izbor ležaja na kome ćete se dobro odmoriti. Posebno ako imate iskustvo kako je to spavati na iskrivljenom i udubljenom dušeku. HK "Andrijašević" se već dugi niz godina bavi prevazilaženjem ovakvih problema.

Za očekivati je, da je dobar savet pravi izbor.

Hvala na ukazanom poverenju.
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 2
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 3
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 5
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 6
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 7
Andrijašević - ANDRIJAŠEVIĆ - SISTEMI ZA SPAVANJE - 8

DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ

Kategorija - Dušeci
Dušeci sa oprugama

- Bonnell opruge su ortopedske i ublažavaju snagu žice u dušeku i obezbeđuju cirkulaciju vazduha a samim tim i sprečavaju stvaranje nehigijenskih uslova. To je idealna prednost kod njihove primene u hotelskim objektima zbog velikog broja korisnika. Opruge su tretirane kako bi trajno ostale elastične, i zaštićene od lomova.

LIMITLESS COLLECTION

- Dodajte notu elegancije I luksuza Vašoj spavaćoj sobi. Predstavljamo Vam novu kolekciju dušeka savremenog I smelog dizajna. Sudar zagasitih nijansi boja I smelih sjajnih detalja donosi beskrajne mogućnosti kombinovanja dušeka iz naše nove kolekcije, kako sa klasičnim dizajnom nameštaja za spavaću sobu, tako I sa modernim dizajnerskim rešenjima. Novi dizajn donosi I već prepoznatljiv kvalitet I udobnost dušeka izrađenih u Kompaniji “Andrijašević”.

Dušeci bez opruga

- Korak napred ka novim dimenzijama odmora pružiće Vam dušeci Natural Latex, Natural Coco i Memory Flex. Izrađeni od materijala novije generacije, oblikovani za ljude koji žele da osete blagi dodir prirodnih materijala uz osiguran extra kvalitet.
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 2
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 3
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 4
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 5
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 6
Andrijašević - DUŠECI ANDRIJAŠEVIĆ - 7

KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ

Kategorija - Kreveti
DE LUX kreveti
- Ležaj se može kombinovati sa tri tipa uzglavlja. U sebi ima fioke sa dve bočne i jedne prednje strane koje mogu upotpuniti prostor za odlaganje stvari. Ležaj ima integrisano žičano jezgro na koje se stavlja dušek čime dobijate dodatnu udobnost spavajući na „dva dušeka”.Možete priuštiti sebi zadovoljstvo „kraljevskog sna“ odmarajući se na
ležaju De Lux.

L ELEGANCE kreveti
- Ležaj se proizvodi sa podlogom za dušek od latofleks letvica ili podloga može biti po izboru kupca. Ovaj ležaj predstavlja pravi ukras za vašu spavaću sobu. Specijalna ukrasna dugmad upotpunjuju raskošnu lepotu ovog kreveta (prema Vašem zahtevu radimo i bez ukrasnih dumadi).Priuštite sebi zadovoljstvo odmarajući se na ležaju L-elegance dopunjenih sa jednim od naših dušeka vrhunskog kvaliteta.

LUX kreveti
- Ležaj u sebi ima sanduk za odlaganje posteljine, jastuka i drugog posteljnog programa. Podloga ležišta je sa latofleks letvicama i ima mehanizam za podizanje otuda je veoma funkcionalan i praktičan.

STANDARD kreveti
- U sebi ima integrisano žičano jezgro na koje se stavlja dušek. Ovaj tip ležaj sistema „dušek na dušek“ utiče pozitivno na Vaš organizam jer brzo otklanja osećaj zamora, bolova u leđima i smanjuje potrebu za okretanjem u toku sna.

ECONOMIC sa fiokom ili bez
- Ležaj se može kombinovati sa tri tipa uzglavja. Proizvodi se u varijantama sa fijokama ili bez njih koje dodatno mogu upotpuniti prostor za odlaganje stvari kao što su posteljina, jastuk i dr. Ležaj Ekonomik preporučujemo za opremanje hotela ili za vašu spavaću sobu.
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 2
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 3
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 4
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 5
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 6
Andrijašević - KREVETI ANDRIJAŠEVIĆ - 7

JASTUCI ANDRIJAŠEVIĆ

Kategorija - Kućni tekstil
Klasični jastuci

- KLASIKO Jastuk: Punilo jastuka Klasiko je sitno seckana poliuretanska pena. Ovi jastuci su lagani, mekani i lako se održavaju. Spoljna navlaka je sa unutrašnje strane prošivena PES-om što jastuku daje dodatnu udobnost i voluminoznost. Pogodni su za sva godišnja doba i prilagodljivi obliku tela. Pere se na temperaturi do 40°C.
- SILIKO Jastuk: Punilo jastuka Siliko je 100% poliesterska vata (kuglice). Spoljna navlaka je sa unutrašnje strane prošivena PES-om što jastuku daje dodatnu udobnost i voluminoznost. Ovaj jastuk je mekan i lako se održava. Pere se na temperaturi do 40°C - NIKAKO U VEŠ MAŠINI.

Jastuci od latexa

- Latex je material koji je dobijen preradom prirodnog kaučuka. Veoma je dugotrajan i izvanredne je elastičnosti. Njegova velika fleksibilnost omogućava ekstra prilagođavanje na pritisak tela. Latex ima prirodnu karaktreistiku da je otporan na bakterije i grinje.U našoj ponudi vam nudimo dve vrste anatomskih jastuka od latexa RELAX TROPIC i ERGONOMICO.

MEMORY i ANATOMSKI jastuci

- Usled nepravilnog položaja u toku sna mišići se grče kako bi podupreli kičmu na lumbalnom i vratnom delu. To stvara neprijatan bol i smanjenu pokretljivost. Za to postoji rešenje, a to je memory pena koja se prilagođava obliku tela i na taj način pruža prirodnu potporu telu, odmor je opušteniji, poboljšava se cirkulacija i smanjuje potreba za
okretanjem i pronalaženjem idealnog položaja u toku sna.
Andrijašević - JASTUCI ANDRIJAŠEVIĆ - 2
Andrijašević - JASTUCI ANDRIJAŠEVIĆ - 3
Andrijašević - JASTUCI ANDRIJAŠEVIĆ - 4
Andrijašević - JASTUCI ANDRIJAŠEVIĆ - 5

KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ

Kategorija - Kućni tekstil
Jastučnice sa motivima
- Dekorativne jastučnice sa interesantim motivima. Jastučnice dolaze u paru, za nju i njega. Idealan poklon za Vaše najdraže.

Naddušeci
- Za Vaš novi ili stari dušek obezbedite memory prostirku koje ća vam pružiti dodatnu udobnost. Primena memory pene je bazirana na izuzetnim svojstvima prilagođavanja i oblikovanja prema obliku i težini našeg tela. Ona reaguje na našu telesnu temperaturu i „rasterećuje" tačke najjačeg pritiska. Telo će Vam se osloboditi napetosti i postićićete
efekat spavanja u vlastitom otisku.

Posteljina
- Posteljina PRIMA: Svilenkast dodir tkanine daće izuzetan osećaj prijatnosti Vašem telu. Prekrite svoje telo svilenkastim pamučnim satenom i dodirnite zvezde.
- Posteljina DAMAST: Posteljina Ines od 100% pamučnog damasta probudiće u Vama osećaj raskoši a Vašoj sobi dati savršenu eleganciju. Kvalitetan damast od 100% čistog pamuka poznat je još od davnina. Izradjuje se od najfinijih pamučnih vlakana uz najbolju moguću obradu. Damast se odlično prilagodjava promenama temperature i vlage i tako omogućava koži nesmetano disanje a Vama miran san.
- Posteljina EMA: Zahvaljujući osobinama materijala krep posteljine se ne moraju PEGLATI, pa ćete tako ustedeti dragoceno vreme.
- Bebi posteljina MARIE i WINNIE: Bebi posteljina sa ogradicom iz ''DISNEY'' kolekcije proizvedena je po jedinstvenom dizajnu koji je overila 'The Walt Disney'' kompanija.

Jorgani i štep deke
- Naš štepani program odlikuje visok kvalitet izrade, izuzetna mekoća i pažljivo birani repromaterijali. Jorgani su punjeni 400gr/m2 PES vlaknima koji u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnim spoljnim materijalom osiguravaju ugodan i
miran san. Štep deke imaju 2 lica (krep i frotir), između kojih je 200gr/m2 PES vlakno. Lica su zajedno proštepana i spojena trakom.

Zaštitnici za dušek
- Upijajući topperi: Upija znoj i sprečava prodiranje neželjenih fleka na dušek. Savitljiv je, mek i upijajući te se prilagođava svakoj vrsti dušeka. Pomoću ušivenih gumenih traka na uglovima pričvršćuje se za dušek. Napravljen je od pamučnog materijala proštepanog sa PES-om što daje dodatnu udobnost i voluminoznost. Lak za održavanje, pere
se na temperaturi do 40.
- Nepromočivi topperi: Sprečava prodiranje neželjenih fleka na dušek ( nepromočiv za znoj, krv i urin). Savitljiv je i mek te se prilagođava svakoj vrsti dušeka. Pomoću ušivenih gumenih traka na uglovima pričvršćuje se za dušek. Napravljen je od pamučnog materijala sa PU filmom.

Čaršavi sa lastišem
- Čaršavi su frotirksi sa ušivenim lastišem te se prilagođavaju svakoj vrsti dušeka.
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 3
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 4
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 5
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 6
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 7
Andrijašević - KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ - 8
Industrijska 37 - Ruma -
022 479126;
PREPORUKE I UTISCI
LOKACIJE
Andrijašević
Napiši komentar
Komentari i Utisci Korisnika:
Lokacije
  Lokacija
 1. Ruma Industrijska 37
  +381 22 479126
  Lokacija
 2. Beograd Stari Grad Cara Dušana 43
  +381 64 8220878 +381 11 2180943
  Lokacija
 3. Beograd Zvezdara Smederevski put 16d
  +381 64 1690139 +381 11 3471019
  Lokacija
 4. Beograd Vračar Sinđelićeva 10
  +381 64 6423131 +381 11 3861286 +381 11 3442085
  Lokacija
 5. Beograd Zvezdara Bulevar kralja Aleksandra 173
  +381 64 8220886 +381 11 3821912
  Lokacija
 6. Beograd Novi Beograd Jurija Gagarina 81
  blok 70 +381 64 8220871 +381 11 2288707
  Lokacija
 7. Beograd Zemun Marka Nikolića 9
  Robna Kuća Kej +381 64 8220870 +381 11 3730936
  Lokacija
 8. Novi Sad Trg Marije Trandafil 20
  +381 64 8220873 +381 21 553262
  Lokacija
 9. Novi Sad Bulevar oslobođenja 78
  +381 64 6415611 +381 21 6623464
  Lokacija
 10. Novi Sad Antuna Urbana 1
  +381 64 6408920 +381 21 400141 +381 21 6397964
  Lokacija
 11. Vršac Dvorska 12
  +381 64 8220874 +381 13 831730
  Lokacija
 12. Čačak Bate Jankovića 45
  +381 64 8220876 +381 32 344197
  Lokacija
 13. Sremska Mitrovica Kralja Petra I 41
  +381 64 8220879 +381 22 610140
  Lokacija
 14. Šabac Mačvanska 35
  +381 64 341507 +381 15 341507
  Lokacija
 15. Niš Vojvode Gojka 62
  +381 64 6415609 +381 18 263215
  Lokacija
 16. Kraljevo Olge Jovičić Rite 2
  +381 64 6408923 +381 36 333474
  Lokacija
 17. Kruševac Cara Lazara 104
  +381 64 6415610 +381 37 3500616
  Lokacija
 18. Užice Nemanjina 8
  +381 64 8220885 +381 31 500462
  Lokacija
 19. Leskovac Južnomoravskih Brigada 152
  +381 64 8220884 +381 16 214641
  Lokacija
 20. Jagodina Maksima Gorkog 1
  +381 64 8220883 +381 35 8820893
  Lokacija
 21. Ruma Glavna 167
  +381 64 8220877 +381 22 470136
  Lokacija
 22. Negotin Kneza Mihajla 35
  +381 64 6476463 +381 19 542090
  Lokacija
 23. Zaječar Ljube Nešića 58
  +381 64 6476463 +381 19 435383
  Lokacija
 24. Vrbas Vitkovićeva 3-5 br. 2
  +381 64 6423122 +381 14 240405
  Lokacija
 25. Beograd Voždovac Vojvode Stepe 43
  +381 64 6423130 +381 11 3962596
  Lokacija
 26. Pirot Trg republike 162
  +381 64 6415607 +381 10 6415607
Andrijašević - 2
Andrijašević - 3
Andrijašević - 4
Andrijašević - 5
Andrijašević - 6
Andrijašević - 7
Andrijašević - 8
Andrijašević - 9
Andrijašević - 10
Andrijašević - 11
Andrijašević - 12
Andrijašević - 13
Andrijašević - 14
Andrijašević - 15
Andrijašević - 16
Andrijašević - 17
Andrijašević - 18
Andrijašević - 19
Andrijašević - 20
Andrijašević - 21
Back to Top
Mirandre.com logo