Kućni tekstil Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kućni tekstil Beograd
textil-kucni-tekstil

Textil

Novi Beograd, Milutina Milankovića 112 011 2133091 |
011 2137235 |
cena: Cenovnik
Textil d.o.o.
je privatno proizvodno preduzeće sa porodičnom tradicijom i iskustvom preko 28 godina u proizvodnji i prodaji sopstvenih tekstilnih proizvoda.
Sada smo vodeća firma u proizvodnji kućnog textila u regionu koja se svojim uspehom znatno izdvaja u odnosu na konkurenciju u okruženju.
Zahvaljujući timu visoko obučenih radnika u proizvodnji, timu menadžera, praćenju najnovijih trendova u oblasti tekstila za domaćinstvo kao i savremenoj tehnologiji, napredovanje naše firme je u velikom usponu.
Naši proizvodi su posteljine, kompleti, štep deke, naddušeci, jorgani, jastuci, hotelski program tekstila, stoljnjaci, ćebad, peškiri i proizvodi od vune.
namestaj-office2go-kucni-tekstil

Nameštaj Office2go

Beograd, Palilula, Dragoslava Popovića 10 065 2282227
KUĆNI TEKSTIL - OFFICE2GO - Dušeci - Prekrivač za dušek - Čaršav - Pokrivač - Posteljina - Jorgan - Jastuk
andrijasevic-kucni-tekstil

Andrijašević

Beograd, Čukarica, Kirovljeva 20 011 3555332
cena: Cenovnik
KUĆNI TEKSTIL ANDRIJAŠEVIĆ Savremeni brzi životni tempo i nedovoljno spavanje ozbiljno ugrožava naše zdravlje.
Udoban i miran prostor, pravi krevet i kvalitetan dušek je intimno mesto na kome počinje i završava se svaki radni dan.
Zato potrebe i očekivanja u slučaju sistema za spavanje poverite nama.
Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera.
I sami znate kako je teško napraviti pravi izbor ležaja na kome ćete se dobro odmoriti.
Posebno ako imate iskustvo kako je to spavati na iskrivljenom i udubljenom dušeku.
HK "Andrijašević" se već dugi niz godina bavi prevazilaženjem ovakvih problema.
bernarda-duseci-i-kreveti-kucni-tekstil

Bernarda - dušeci i kreveti

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 77 011 6456300 |
011 4055141 |
cena: Cenovnik
KUĆNI TEKSTIL BEOGRAD BERNARDA- DUŠECI I KREVETI Proizvodnjom visoko kvalitetnih dušeka, kreveta, jastuka i pokrivača, za hotele, pansione, apartmane i kuću, BERNARDA se kao brzorastuća firma u svojih dvadesetak godina postojanja uspešno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima.
Politika firme BERNARDA zasniva se na podsticanju zdravlja, ekologije, održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja.
Zato kontinuirano pratimo i u proizvodnju implementiramo najsavremenija tehnološka rešenja da bi svojim kupcima mogli ponuditi samo najbolje – dobar san za zdrav život.
stilex-kucni-tekstil

Stilex

Prijepolje, Milosava Stikovića bb 064 8756804
KUĆNI TEKSTIL - STILEX Kompanija STILEX iz Prijepolja je osnovana 1991.godine i jedna je od najuspešnijih firmi u Zlatiborskom okrugu za proizvodnju tradicionalnih vunenih prekrivača, jastuka, posteljina, štep-deka, prekrivača, ćebadi i drugih odevnih predmeta od vune.
Stalnim usavršavanjem i modernizacijom proizvodnog procesa, STILEX je istovremeno razvijao proizvodnju kućnog tekstila i preradu domaćih tipova vune.
Dekorativni tekstil je bio deo ljudskog života još od početka civilizacije, i dok su se metode i materijali za njegovu izradu menjali njegova funkcija ulepšavanja životnog prostora je ostala ista. Dekoracija interijera kućnim tekstilom unosi lepotu i šarm u svaku prostoriju, reflektuje vašu ličnost i stil. Elegantni prekrivač, tepih ili jastučnica će svojom lepotom poželeti dobrodošlicu vašim prijateljima i učiniti da se osećaju opušteno i prijatno. Pravim izborom kućnog tekstila vi svom domu i svojoj porodici dajete deo sebe i činite da svaka soba odiše elegancijom. Svaka žena koja voli svojdom i svoju porodicu, daće sve od sebe da joj dom odiše toplotom i pristupačnošću. Nemaju svi podjednako novca da uživaju u najskupljim materijalima poput čiste svile, ali pravi odabir kućnog tekstila, za mnogo manju količinu novca može isto tako elegantno izgledati. Od zanimljivih jastučnica u dnevnoj sobi do najmekanijih peškira i šarenih sudnih krpa, celokupan asortiman može značajno promeniti izgled Vašeg porodičnog gnezda.
Back to Top