Dvosedi i trosedi Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Dvosedi i trosedi Savski venac
salon-namestaja-leokom-dvosedi-i-trosedi

Salon nameštaja Leokom

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2642629
cena: Cenovnik
DVOSEDI I TROSEDI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LEOKOM SALONI NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON MAEŠTAJA LEOKOM Preduzeće "LEOKOM M&V" d.o.o.
je osnovano 1993.god.
Salon nameštaja postoji od 1998.godine i nalazi se u Sarajevskoj ulici, broj 85, uz ponudu visoke klase nameštaja: stilskog, kožnih garnitura, nameštaj modernih formi, zavesa, drapera, roletni, paketo mehanizama, mebl štofa.
Bavimo se opremanjem objekata, poslovnih prostora, stanova.
Dugo smo u nameštaju, za nas se zna, tako da vam možemo ponuditi visok kvalitet nameštaja i zavesa, uz velike mogućnosti izrade, a što se može videti u našim referencama.
Prema potrebi kupca možemo doći u objekat, stan i dati vam stručni predlog i opremiti vam kompletan objekat.
Po potrebi u sve trosede i dvosede može se ugraditi mehanizam.
Postoji mogućnost korekcije dimenzija, kombinovanje elemenata i detalja.
dekor-namestaj-dvosedi-i-trosedi

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836 |
065 5716456 |
cena: Cenovnik
DVOSEDI I TROSEDI BEOGRA DEKOR NAMEŠTAJ Stilski dvosedi i trosedi se mogu uklopiti u svaki kutak Vašeg doma.Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa
Dvosedi i trosedi - Proizvodi/Usluge
Trosedi i dvosedi za dnevne sobe, za udobno sedenje i gledanje televizije u dnevnom boravku, bitan su detalj dnevne sobe u svim domovima. Garnitura za sedenje jedan od najvažnijih komada nameštaja zato što na njoj želite udobno da sedite, ali i takav detalj u ambijentu koji “odmeravaju” pogledi vaših gostiju. Zbog toga ćete se veoma potruditi da ga izaberete i potrudite da bude zaista reprezentativni komad nameštaja u dnevnom boravku. Trosedi i dvosedi nisu samo deo nameštaja za dnevnu sobu, mnogima su i deo namešataja za odmaranje i opušanje. Većina muškaraca posle napornog radnog dana voli, da kada dodje kući, da se uvali u svoj trosed ispred televizora i da odmara dok čeka ručak. Samim tim, savetujemo da se dobro pozabavite izborom nameštaja za dnevni boravak.
Back to Top