Dvosedi i trosedi Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Dvosedi i trosedi Zvezdara
namestaj-djeram-dvosedi-i-trosedi

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
DVOSEDI I TROSEDI BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
arbor-namestaj-dvosedi-i-trosedi

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
cena: Cenovnik
DVOSEDI I TROSEDI BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Pored kreveta, u našoj ponudi ćete pronaći i širok asortiman dvoseda i troseda.
salon-namestaja-linea-milanovic-dvosedi-i-trosedi
DVOSEDI I TROSEDI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Segment nase ponude koji svakako treba izdvojiti čine trosedi, dvosedi i sofe - izbor modela kako modernog tako i klasičnog dizajna.
Prilikom poručivanja troseda, dvoseda i sofa na raspolaganju je preko 300 dezena meblova i više desetina vrsta prirodne kože najrazličitijih tekstura.
Dvosedi i trosedi - Proizvodi/Usluge
Trosedi i dvosedi za dnevne sobe, za udobno sedenje i gledanje televizije u dnevnom boravku, bitan su detalj dnevne sobe u svim domovima. Garnitura za sedenje jedan od najvažnijih komada nameštaja zato što na njoj želite udobno da sedite, ali i takav detalj u ambijentu koji “odmeravaju” pogledi vaših gostiju. Zbog toga ćete se veoma potruditi da ga izaberete i potrudite da bude zaista reprezentativni komad nameštaja u dnevnom boravku. Trosedi i dvosedi nisu samo deo nameštaja za dnevnu sobu, mnogima su i deo namešataja za odmaranje i opušanje. Većina muškaraca posle napornog radnog dana voli, da kada dodje kući, da se uvali u svoj trosed ispred televizora i da odmara dok čeka ručak. Samim tim, savetujemo da se dobro pozabavite izborom nameštaja za dnevni boravak.
Back to Top