Estetska dermatologija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Estetska dermatologija Beograd
Estetska dermatologija Beograd je stranica koja objedinjuje lekarske ordinacije estetske dermatologije u Beogradu.
Interesuju Vas cene botoks tretmana u Beogradu, hijaluron fileri cena, 3D i 4D mezoniti cena, mezoterapija sa iglama ili bez cena, cena hemijskog pilinga ili cene drugih tretmana.
Estetska dermatologija u Beogradu prati svetske trendove.
Sve detalje vezane za preglede kod dermatologa u ordinacijama i centrima estetske dermatologije i ordinacijama estetske dermatologije u Beogradu saznajte ovde.
Različite ordinacije nude različite vrste estetskih tretmana.
Saznajte koji su novi tretmani i procedure u primeni i kakav je njihov efekat na lepotu Vaše kože.
Pogledajte detaljno opise postupaka koji su u primeni, fotografije ambijenta, fotografije pre i posle tretmana u ordinacijama estetske dermatologije.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA.
Podmlađivanje, 4D laserski lifting lica, Kolagen indukciona terapija, Terapija dubokim oscilacijama, PRP - Plazma obogaćena trombocitima, Lifting kože mezonitima, Bore, Epilacija, Celulit, Kavitacija - ultrazvučna lipoliza, Kriolipoliza, Fileri - popunjavanje usana, Strije, Ožiljci, Hiperpigmentacija.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-dr-colic-estetska-dermatologija-758903
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - DR COLIĆ Kožne promene mogi biti urođene i stečene, neke su bezopasne dok je druge potrebno pratiti ili ukloniti.
Za uklanjanje kožnih promena iz estetskih razloga neophodna je detaljna analiza dermatologa i plastičnog hirurga.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-estetska-dermatologija
ESTETSKA DERMATOLOGIJA BEOGRAD Centar nudi procedure i terapije iz oblasti biološko regenerativne i preventivne medicine, estetske dermatologije, medicinske kozmetologije i podologije.
U svom radu koristimo najkvalitetnije materijale i medicinski sertifikovane aparate postujuci principe dobre lekarske prakse.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu. U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo posebno ponosni. DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice. Stalna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, i najnovije svetske procedure, dovelo je do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.
Estetska dermatologija. Svako doba života sa sobom donosi potrebu za adekvatnnom brigom i pravi savet. U kojim je godinama Vaša koža? Voditi računa o izgledu nije samo estetsko već i civilizacijsko pitanje. U osnovi, na tri načina možemo pristupiti podmlađivanju. Spoljašnjim delovanjem (resurfacing): hemijski piling, laser. Povećanjem volumena: fileri- biostimulatori, mezoterapija. Korekcija bora-botulinski neurotoksin A BoNta- Botox. Koža nije samo funkcionalni organ, već je i deo neverbalne vizualne komunakacije.Potreba da se izgleda bolje i mlađe sve je sve izraženija. To je dovelo do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Prevenstveno se bazira na raznim anti-age tretmanima i postupcima. I mladi ljudi imaju estetske probleme, kod starih ti problemi su samo još više izraženi.Starenje je neizbežno. Ne možemo ga sprečiti. Sa godinama se pojavljuju bore, fleke, keratoze i pa čak i karcinomi. Stanje kože ne mora da odgovara biološkoj starosti, može da izgleda mlađe, ali, nažalost i starije. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tretmanima moženo mnogo poboljšati i izgled kože, i na taj način i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote ustvari, pitanje zdravlja.Mišljenja smo da treba voditi računa prvo, o sopstvenom zdravlju, pravilnim načinom života i ishranom. Savremena dermatologija nudi neinvazivne, neoperativne postupke kojima se može unaprediti i zdravlje i izgled.
dermatim-dermatoloska-ordinacija-estetska-dermatologija
ESTETSKA DERMATOLOGIJA.
Botoks, Hemijski piling, Hijaluronska kiselina, Karboksiterapija, Lifting mezonitima, Lipoliza, Ožiljci od akni, PRP plazma tretman, Sklerozacija vena i kapilara, Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju, Tretman elektrolizom, Uklanjanje bora - fileri za lice, Uklanjanje i lečenje strija, Uklanjanje kapilara, Uklanjanje ožiljaka
ESTETSKA DERMATOLOGIJA. LICE: Hydrafacial, Baby botox, Faktori rasta – stimulacija kolagena, Fileri, Hemijski piling lica i tela, Juvederm – nove generacije filera, Karboksiterapija, Nadoknada izgubljenog volumena, Palo lice, Podmlađivanje kiseonikom, Podmlađivanje matičnim ćelijama, Podočnjaci, Radiotalasni lifting, Dermaroller, PRP- podmlađivanje sopstvenom plazmom, V lift – poboljšanje tonusa, VISIA – detaljna analiza kože lica. NITI: 3D mezoniti, Podmlađivanje mezonitima, Mezolifting, Happy lift, Silhouette soft. TELO: Hladna lipoliza, Intralipoterapija-liposukcija bez operacije, Lipoliza injekciona, Podizanje zadnjice, Podmlađivanje kolena i nadlaktica, Strije, UZ kavitacija, Zatezanje kože. Ukoliko ste se odlučili da nekom poverite svoje lice i telo, pametno je da se prethodno raspitate kome poklanjate i svoje poverenje. Estetska dermatologija je siguran put ka lepšem i zdravijem izgledu bez maratonskih tretmana. Naši pacijenti su jednako i muškarci i žene, svih starosnih doba, ali pre svega obrazovani i informisani ljudi, koji znaju šta hoće i koji za sebe, svoje zdravlje i izgled, žele najbolje. Naše procedure su bezbedne, kratko traju i ne isključuju Vas iz svakodnevnog života. Sve ono o čemu ste čitali i gledali o svetu estetske dermatologije na internacionalnom nivou- sada je moguće postići i u Beogradu. Savremene procedure pod kontrolom lekara specijaliste, u strogim higijenskim uslovima, uz totalni komfor i diskreciju, omogućavaju Vam da, u bilo kojim godinama izgledate mlađe, svežije i lepše. Duga lista naših zadovoljnih pacijenata je naša najbolja preporuka, postanite i Vi deo nje.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA. Personalizovano podmladjivanje laserom. Laserski tretman problema uraslih dlačica. Botox. Hijaluronski fileri. Hijaluronska kiselina. PRP podmlađivanje plazmom. PRP-Podmlađivanje sopstvenom plazmom. Hemijski pilinzi. Elektroliza (trajno uklanjanje sedih i plavih dlačica). Pružamo usluge iz oblasti estetske dermatologije i dermatohirurgije. Pored kontinuiranog stručnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu i stalnog praćenja najnovijih dostignuća , poseban akcenat je dat na primenu najsavremenije opreme: medicinski laseri, radiotalasi u hirurgiji, dermoskopi najnovije generacije. Naši lekari su prvi specijalisti koji su u zemlji i okruženju 2000 – te godine počeli sa radom medicinskim, dermatološkim laserom – tretmane epilacije. Najduže iskustvo, na hiljade zadovoljnih pacijenata i neprestano ulaganje u unapredjene lasere nakon više od decenije rada učvrstili su stečenu reputaciju lekara i učinili ih ekspertima ove oblasti.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA. Hijaluronski Fileri, Mezoniti, Mezolax, Botox, Hemijski piling, Dermaroler, Dermapen, Radiotalasna hirurgija.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA. U današnje vreme primena neinvazivnih procedura za podmlađivanje kože smatra se savremenom dermatološkom negom. Metode stimulacije kože prirodnim supstancama i postupcima će nam doneti osveženje, poboljšanje teksture i tonusa kože, ujednačavanje tena, bolju sintezu kolagena i elastina, smanjenje sitnih bora i linija. Ritam života, zagađenje, pušenje, stres, nepravilna ishrana i drugo doprinose tome da nam koža gubi na svežini, da izgleda sivkasto, umorno i beživotno. Neadekvatna nega dovodi do pojave nečistoća na koži, mašćenja i nastanka akni. Sunčanje, hormonalna terapija, mirišljava kozmetika i genetska sklonost doprinose pojavi pojačanih pigmentacija. Smanjenje tonusa kože i produbljivanje bora daju nam tužan i često zabrinut izraz lica. Brojne neoperativne i neagresivne metode daće fantastične rezultate u vidu nastanka osvežene, blistave, jedrije, sjajnije i zategnutije kože, brisanja sitnih bora i ublažavanja jačih, stimulacije tonizacije, uklanjanja pigmentacija. U antiejdzing procedure ubraja se i otklanjanje izraslina i keratoza na koži. Praćenje saveta dermatologa će znatno unaprediti stanje i kvalitet kože. To će sigurno smanjiti svakodnevno šminkanje i kamuflažu neželjenih pojava na vašoj koži. Tako ćete zatvoriti dobro poznati krug MANJE ŠMINKE-BOLJI TEN-MANJE ŠMINKE.
skin-medic-estetski-centar-estetska-dermatologija

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
ESTETSKA DERMATOLOGIJA.
Estetski centar SKIN medic je osnovan 3.
maja 2004.godine.
Postao je poznat kao prvi koji je na prostorima ex Yu počeo da primenjuje mezoterapiju u estetskoj dermatologiji.
Takođe, prvi na ovim prostorima 2006.godine počinjemo primenu niskofrekventnog ultrazvuka, u okviru Le PRUS metode oblikovanja tela.
Naši klijenti su nas obavezali da svake godine uvodimo i po jedan novitet u oblasti dermatologije.

Ordinacija Derma

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 11 066 440030
ESTETESKA i DEKORATIVNA DERMATOLOGIJA. Radiotalasni lifting, Lipoliza, Dermaroleri, Hijaluronski fileri, Botoks. Pilinzi, Biostimulacija, Miolift tretmani, Ultrazvučna hidratacija. Derma je specijalistička kožno venerična ordinacija sa 20 godina radnog iskustva i velikim brojem uspešno izlečenih pacijenata iz svih krajeva Srbije, dijaspore i sveta.
opsta-bolnica-una-estetska-dermatologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Estetska dermatologija.
Hemijski piling (TCA, Neostrata, Jessner sol) Botox Dermalni fileri (Hijaluronska kiselina) Rejuvenacija radiotalasima Dermoroler (bore, ožiljci, strije, proširene pore, hiperpigmentacije)
Esteska dermatologija: medicinski tretman lica za akne (bubuljice); tretmani ožiljaka i fleka, DERMAPENOM i HEMIJSKIM PILINGOM; podmađivanje kože (ANTI AGING): HIJALURONSKI FILERI, BOTOX, PRP (PLAZMA TERAPIJA), MEZONITI(3D niti); tretmani STRIJA. Estetska dermatologija ili dermatkozmetologija je deo dermatologije koja uključuje tretmane čiji je cilj poboljšanje spoljašnjeg izgleda i smanjenja znakova starenja. Estetska dermatologija uključuje više različitih tipova tretmana kao što su hemijski pilinzi, mezoterapja, botoks, fileri, mezoniti i druge.
alfa-medica-poliklinika-estetska-dermatologija

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
ESTETSKA DERMATOLOGIJA, Dermatohirurgija.
Tretmani za zdravu i lepu kožu koja odoleva starenju!
Intervencije koje možete obaviti u našem centru: Hijaluronski fileri, Popunjavanje bora, Podmlađivanje vrata, dekoltea i šaka, Uvećanje usana, Botoks tretmani, Hemijski piling, Mezoniti (3D mezoniti), Silhouette soft niti, PRP metoda

Stomatološka ordinacija Srećan zub

Beograd, Banjica, Bulevar JNA 4 064 2322421
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA SRECAN ZUB Vršimo izbeljivanje zuba.

Deja Estetic - Antiaging Centar

Beograd, Filmski grad, Miloja Zakića 10 011 2381509 |
065 2737222 |
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - SALON DEJA Estetska dermatologija predstavlja niz nehirurških metoda u regeneraciji kože, sa ciljem da uspori proces starenja, ali i da tretira problematičnu kožu zahvaćenu aknama i svojevrsnim pigmentacijama. U DEJA Estetic & Anti-Aging centru sve intervencije obavlja estetski hirurg. Estetska dermatologija usmerena je na preventivne i regenerativne metode kojima se usporava proces starenja, ali takođe podmlađuje koža i u starijoj dobi. Za razliku od hidratantnih i anti-aging krema, kojima se deluje na površinski sloj kože, estetska dermatologija nudi tehnike kojima se deluje na samo potkožno tkivo, stimulišući prirodnu sintezu elastina i kolagena i podstičući stvaranje hijalurona, koji su najbitniji činioci za mladolik i zdrav izgled naše kože.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - ANTI AGING STUDIO Kako bi se usporio proces starenja, poželjno je negu lica početi što ranije. U zavisnosti od načina života, starosne dobi, tipa kože, odnosno od toga da li je koža suva, masna, mešovita, osetljiva , dehidrirana ili ne, svakoj koži je potreban specifičan tretman. Razvijen je čitav niz bioloških tretmana koji pomažu koži da bije bitku sa spoljašnjim uticajima, umorom, procesom starenja.... Regenerativni tretmani sprečavaju njeno starenje, gubitak svežine i elastičnosti, podižu tonus kože, ublažuju stvaranje sitnih bora i proširenih pora i neutrališu fleke i mrlje na licu.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - PURE AND BEAUTY CENTER Botox je supstanca (Botulinum toxin) koja se u malim dozama ubrizgava u mišiće koji svojim kontrakcijama povlače kožu i stvaraju bore. Mišići se pod dejstvom botoxa potpuno ili delimično parališu, pa mišići ostaju opušteni i svojim kontakcijama ne produbljuju bore na koži. Zbog ovog je botox samo za određene grupe mišića. Koristi se za opuštanje misića čela i korena nosa kako bi se u tim regijama otklonile bore, nikako se ne sme ubizgati u mišiće čija je pokretljivost neophodne za normalno funkcionisanje, npr. mišići oko usta ili mišići kapka.
elpida-laser-centar-estetska-dermatologija
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - LASER CENTAR Radiotalasno uklanjanje promena na koži.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Poliklinika Diva se već dve i po decenije se bavi dijagnostikom i uklanjanjem mladeža, bradavica, fibroma i keratoza, podmlađivanjem i uklanjanjem bora, fleka i kapilara, lečenjem akni, trajnom epilacijom i antiaging procedurama: 4D combo laser, hijaluron, botox, povećanje usana, 3D mezoniti i mezoterapija.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - BEAUTY CENTAR PLEASURE Dobra vest je da se efikasnošću kozmetičkih tretmana postižu rezultati potpunog izlečenja akni i što se ranije počne sa terapijom to je manji rizik od trajnih posledica, kao što su ožiljci.

Kozmetički salon Stil

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 12 011 2427333 |
064 5245808 |
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - KOZMETIČKI SALON STIL Vlasnik salona je dr Verica Trifunović Mileusnić, specijalista dermatovenerolog pa svaki klijent u svakom trenutku može dobiti stručni pregled, konsultaciju ili savet u vezi sa bilo kojim problemom na koži.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - FENIKS 07 Usko stručna specijalnost centra su hemijski pilinzi, radiotalasne intervencije i mezoterapija kože, kose i obrva.

Laeda aesthetic center

Beograd, Vračar, Kruševačka 30 011 2850608 |
011 2447777 |
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - LAEDA AESTHETIC CENTER U našem centru radi isključivo lekari i strukovni kozmetičari/estetičari, a velika pažnja se poklanja analizi i stručnom pristupu koži.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - KOZMETIČKI STUDIO CECA DERMAPEN rešava kožne probleme kao što su ožiljci (od akni), bore, hiperpigmentaciju (fleke), sužava pore, revitalizuje umornu kožu, kao i anti age tretman koji je protiv starenja kože.
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - KOZMETIČKI SALON JELENA - Dermatološki pregledi (uklanjanje bradavica krioterapijom) - Klasični tretmani lica - Biološki tretmani - Anti-age tretmani - Tretmani voćnim kiselinama - Piling najnovije tehnologije
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - XENIA DOCTORS CENTAR U saradnji sa doktorima Evropske laserske asocijacije i udruženjem dermatovenerologa Srbije pružamo tretmane najboljim proizvodima koji su danas dostupni i aparatima poslednje generacije.

Medical Laser Centar

Beograd, Banovo brdo, Ul. Petra Mećave 33/5 065 3554288 |
011 3554288 |
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - MEDICAL LASER CENTAR Pružanje usluga iz oblasti estetske dermatologije.

Beoderma

Beograd, Dedinje, Baje Pivljanina 83 062 8835064 |
063 1063370 |
ESTETSKA DERMATOLOGIJA - BEODERMA Vrhunske usluge iz domena estetske dermatologije.
Estetska dermatologija je podoblast dermatovenerologije koja se bavi kožom sa estetskog aspekta. Da bi koža bila lepa, pre svega mora biti zdrava, ali da li je svaka koža koja je zdrava ujedno i lepa? Tu je upravo granica između dermatologije i estetske dermatologije. Kada govorimo o estetskoj dermatologiji i dermatologiji zajedničko im je da ih praktikuju doktori medicine, odnosno lekari specijalisti dermatovenerologije, a u zavisnosti od njihvog afiniteta i opredeljenja u karijeri, neki od njih se usmere ka radu vezanom za estesku dermatologiju dok drugi delju na polju lečenja kožnih oboljenja. Kada govorimo o estetskoj dermatologiji tu pre svega ne mislimo na lečenje kožnih bolesti, već na zdravu kožu na koju primenjujemo niz tretmana kako bismo poboljšalji njen izgled. Na kožu deluje uticaj sredine, ishrana i životne navike i naravno vreme, odnosno starenje. Starenje ne možemo sprečiti, ali ga svojim delovanjem i primenom dotignuća sa polja estetske dermatologije, možemo makslimalno ublažiti, odnosno umanjiti njegove efekte. Bore se javljaju pre ili kasnije i na njihovu pojavu utiče genetika i način života. Treba da se trudimo da živimo što zdravije, da spavamo što duže možemo i da se zdravo hranimo, ali bez obzira na to u našoj borbi protiv bora tu je i estetska dermatologija i svremeni tretmani koji se primenjuju u cilju uklanjanja i ublažavanja bora. Koža sa godinama gubi svoju elastičnost, menja se njena struktura, međutim uz stručni nadzor i vođenje lekara dermatologa, primenom najsavremenijih tretmana i kozmetičkih sredstava, možemo u velikoj meri otkloniti posledice starenja kože. Nije ovde reč samo o starenju, već i o drugim problemima koji se javljaju na koži usled raznoraznih uzročnika, koji mogu biti stres, hormonski disbalans ili nešto treće. Opuštena koža, proširene pore - sve su ovo estetski neprihvatljivi momenti protiv kojih se trudimo da se borimo na razne načine. Estetska dermatologija nam svesrdmo pomaže u tome. Najbolje je da pogledamo efekte nekog tretmana kada uporedimo fotografije pre i posle. Tretmani koji se primenjuju u estetskoj dermatologiji obično se primenjuju u serijama i za najbolje rezultate potreban je određeni broj ponavljanja tretmana. Postoje tretmani koji imaju ograničen vremenski rok delovanja i treba ih ponavljati posle nekoliko meseci.
Back to Top