Estetska medicina Beograd

Registruj se
Prijavi se
Estetska medicina Beograd
Interesuju Vas: estetska medicina Beograd, botoks cene Beograd, hijaluron fileri cene, mezoniti cenovnik, cena hemijskog pilinga kao i sve cene usluga iz oblasti estetske medicine za pravilnu negu i ulepšavanje lica i tela?
Cenovnike i detaljne opise usluga u centrima estetske medicine u Beogradu saznajte upravo u ovoj kategoriji - estetska medicina Beograd.
Ne znate dovoljno o botoksu, zanima Vas koliko dugo traju efekti botoks terapije, kakve rezultate da očekujete i da li je botoks štetan za zdravlje?
Sve se više priča o hijaluronu i o stimulaciji kolagena, ako želite podrobno da se informišete i da saznate kako se primenjuje ova vrsta estetske terapije, sve saznajte ovde.
Estetska medicina u Beogradu praktikuje se u ovim centrima, a njena primena je usmerena ka postizanju lepšeg i zdravijeg izgleda lica i tela kao i ublažavanja efekata procesa starenja kože.
ESTETSKA MEDICINA.
Podmlađivanje, 4D laserski lifting lica, Kolagen indukciona terapija, Terapija dubokim oscilacijama, PRP - Plazma obogaćena trombocitima, Lifting kože mezonitima, Bore, Celulit, Kriolipoliza, Fileri - popunjavanje usana, Strije, Ožiljci, Hiperpigmentacija.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-adonis-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA - ADONIS Bolnica Adonis pruža veliki broj tretmana iz oblasti estetske medicine.
skin-medic-estetski-centar-estetska-medicina

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
ESTETSKA MEDICINA.
Dr Nevenka Dokmanović je prva počela da primenjuje mezotarapiju na prostorima bivše Jugoslavije i licencirani je edukator u estetskoj medicini.
Do danas je obučila oko 150 lekara za primenu ove metode u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, i predsednik je Društva mezoterapeuta Srbije.
Dr Dokmanović je ispred najveće svetske kompanije u oblasti estetske medicine Alergan izabrana za Nacionalnog trenera za primenu Juvederm hijaluronskih filera i Botoksa.
Jedan je od osnivača Udruženja za regenerativnu i prolo medicinu Republike Srbije.
Estetski je savetnik.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-dr-colic-estetska-medicina-899160
ESTETSKA MEDICINA - DR COLIĆ Bolnica za estetsku hirurgiju Colić pruža veliki broj usluga iz oblasti estetske medicine.
beautique-salon-&-spa-estetska-medicina

Beautique Salon & Spa

Novi Beograd, Jurija Gagarina 12 b 063 221218
cena: Cenovnik
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD BEAUTIQUE SALON & SPA Nudimo Vam sledeće usluge estetske medicine: korekcija i povećanje usana, trajni ihijaluronski fileri, botoks.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA - POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Iz oblasti estetske medicine, poliklinika pruža sledeće usluge: Kavitacija, Limfna drenaža, Radiotalasni lifting, Radiotalasni nož, Tretman lica, Tretman tela po regijama, Relax masaža celog tela, Relax masaža parcijalna, kao i usluge Uklanjanje mladeža, bradavica, keratoza, kondiloma i fibroma.
studio-beauty-glamour-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD.
PREVENCIJA POJAVA BORA.
VIŠEGODIŠNjE ISKUSTVO.
medical-beauty-center-mbc-estetska-medicina
Estetska medicina.
PRP terapija lica, PRP terapija kose, Fileri, Tretman pojačanog znojenja, PQ-Age Piling.
Estetska medicina je nova, vrlo popularna grana medicine i svakim danom se sve više razvija.
Maksimalno koristi prednosti savremenih tehnoloskih dostignuća.
Nastala je kao odgovor na potrebe savremenog čoveka.
Objedinjuje medicinske neinvazivne i minimalno invazivne procedure, čiji je rezultat očuvanje i unapređenje fizičkog izgleda, a samim tim i veće samopouzdanje.
Ljudski vek je sve duži, a znaci starenja su primetni već od tridesete godine života.
Koža i kosa imaju najprimetnije tragove starenja.
Estetska medicina je tu da pomogne i da ukloni tragove vremena.
Ljudi danas ne samo da žele da budu dobrog zdravlja, već žele da žive život punim plućima - da izgledaju dobro da bi se tako i osećali!
Sada, MBC omogućava ostvarenje tih potreba i želja.
stomatoloska-ordinacija-grey-dental-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA NOVI SAD GREY DENTAL Hijaluronska kiselina u formi gela,ubrizgavanjem u kozu trenutno eliminise bore, a efekat traje oko godinu dana.
salon-lepote-be-you-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU U tretmane iz estetske medicine ubrajamo: mezoterapiju, tretman dermaloreom, tretman ubrizgavanja botoksa, tretman hijaluronskim filerima, tretman mezonitima, tretman COG nitima, radiotalasno uklanjanje dlačica, raditalasno uklanjanje keratoza, radiotalasno uklanjanje kapilara, radiotalasno uklanjanje xantilazme, uklanjanje tetovaža i permanentnog make up-a, uklanjanje pigmentnih fleka, PRP tretman.
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Dermalni fileri podrazumevaju nehiruršu kozmetičku metodu koja ima efekat podmlaživanja izgleda vraćajući volumen i punoću koži lica i usana.
Fileri eliminišu fine linije i bore i efekti su vidljivi odmah nakon tretmana.
Kako koža stari, prirodno ali i potpomognuta faktorima kao što su šteta od sunca, ishrana, duvanski dim i stres, ona gubi kolagen, masnoće i druge supstance koje prirodno hidriraju kožu.
Sa tim procesom, koža postaje tanja i nabori postaju vidljiviji.
Dermalni fileri služe da bi se povratio taj izgubljeni volumen i punoća, popunjavanjem linija, bora i nepravilnosti.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ - Hijaluronska kiselina je supstanca u obliku gela koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. - Hijaluronski fileri su rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da imaju operaciju. - Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 15 do 30 minuta uz primenu lokalne anestezije. Intralipoterapija sa Aqualyxom je indikovan tretman za lečenje lokalnih gojaznosti od malih do srednjih površina kod osoba koje ne žele da se podvrgnu hirurškim intervencijama (liposukcija).
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD LADER CENTAR DIVA Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu. U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata. Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo posebno ponosni. DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima. Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice. Stalna usavršavanja u zemlji i inostranstvu, i najnovije svetske procedure, dovelo je do toga da DIVA postane referentna ustanova za mnoge antiaging tretmane i druge usluge koji se u njoj, na bezbedan i bezbolan način, obavljaju.
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u dermalni deo kože u malim količinama, pri čemu se koriste ultrafine iglice.
Tretman je bezbedan, potpuno bezbolan uz primenu lokalne anestezije i traje od 10-30 minuta.Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana!
Na kraju da kažemo i da je ovo savrsen tretman za sve koji žele da povecaju usne, povrate jedrinu ili samo da naglase konture usana.
Restilan je specijalno dizajniran da kreira usne koje želite.
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD DENTAL ORAL CENTAR MILOŠEVIĆ Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se uklanjaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena. Hijaluronski fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda.

Kozmetički salon Guinot YBC

Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 10z 011 2141459 |
063 8506802 |
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON GUINOT YBC Radu u salonu je prethodilo dugogodišnje iskustvo u privatnoj lekarskoj praksi, saradnja sa mnogim kozmetičkim salonima u Beogradu (stručne konsultacije, akupunktura i elektroepilacija). Takođe, saradnja sa školom za edukaciju kozmetičara i rad na pisanju udžbenika za srednju školu "Estetska nega" su bili veoma važan segment rada u oblasti kozmetike i nege.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD - Centar nudi procedure i terapije iz oblasti biološko regenerativne i preventivne medicine, estetske dermatologije, medicinske kozmetologije i podologije.
U svom radu koristimo najkvalitetnije materijale i medicinski sertifikovane aparate postujuci principe dobre lekarske prakse.
medica-life-estetski-centar-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA.
TRETMANI TELA.
Kriolipoliza, Anticelulit, Limfna drenaža, Kapilari.
TRETMANI LICA.
Botox tretman lica, Vitaminski tretman lica, Ultrazvučno čišćenje lica, Tretman za podočnjake, Kriolift tretman lica, Fotorejuvenacija, Hemijski piling.
TRAJNA EPILACIJA.
ELEKTROLIZA.
mkm-specijalisticka-ordinacija-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA.
UKLANjANjE ili SMANjENjE BORA (lice, vrat, dekolte), VRAĆANjE VOLUMENA JAGODICAMA, OBRAZIMA, ŠAKAMA, UVEĆANjE, REOBLIKOVANjE ALI i SAMO PODMLAĐIVANjE USANA, TRETMANI ZA PODMLAĐIVANjE, ZATEZANjE, UČVRŠĆIVANjE, HIDRIRANjE, SJAJ i GLATKOĆU KOŽE UJEDNAČAVANjE TENA NE SAMO KOŽE LICA, VRATA i DEKOLTEA VEĆ i ŠAKA, SMANjIVANjE ili OTKLANjANjE ZNOJENjA PAZUHA, ŠAKA I STOPALA, LIPOLIZA, ODSTRANjIVANJE PAPILOMA KOŽE LICA i VRATA
protekal-poliklinika-estetska-medicina

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
Estetska medicina.
HIJALURONSKI FILERI.
Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost.
Nažalost, sa godinama ona se troši, a ne obnavlja se, koža lica stari i stvaraju se bore.
Fileri su zajedničko ime za preparate koji se koriste za popunjavanje bora, modeliranje lica, uvećanje usana i podmlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i šaka.
Hijaluronski fileri se sastoje od čiste kristalne hijaluronske kiseline, koja se u obliku gela ubrizgava u kožu.
Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako bore potpuno nestaju.
Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje.
Hijaluronska kiselina je bezbedna i prirodna supstanca.
Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, ublaže ožiljke, a ne žele da se podvrgnu hirurškom lečenju.
Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10-30 minuta.
Rezultati se vide odmah nakon tretmana.
Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije.
Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica.
Efekat hijaluronskih filera ima ograničen rok trajanja i kreće se od 6 meseci do godinu dana.
Postoji mogućnost da neki pacijenti imaju nelagodan osećaj na mestu uboda, što traje par dana nakon punjenja bora.
Nakon tretmana može da se pojavi crvenilo ili blagi otok, koji će trajati manje od 7 dana.
Dok traje crvenilo i otok treba izbegavati sunčanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.
tao-acu-med-aesthetic-centar-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA.
Hijaluronski fileri, Otklanjanje podočnjaka, Biorevitalizacija lica, Medicinski dermoraller, Medicinska dermokozmetika, Botox.
dr-ciric-estetska-i-plasticna-hirurgija-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA.
Dermalni fileri i botox, Povećanje i modeliranje usana filerima, Popunjavanje bora, Popunjavanje lica masnim tkivom, Povećanje jagodica, Botox.
Estetska medicina Fileri – popunjavanje bora i nadoknada volumena.
Dermalni fileri predstavljaju supstance za popunjavanje bora i nadoknadu volumena na licu.
Mogu biti razvrstani: po poreklu – prirodni (sopstvena mast) i industrijski (kolagen, hijaluron, biopolymer, metakril); po trajnosti – privremeni (kolagen od 3-6 mes, hijaluron*) i dugotrajni (sopstvena mast, biopolymer, metakril).
U principu, hijaluron punila (Hijaluronska kiselina) traju od 6 – 12 meseci a ponekad i mnogo duže.
Koliko dugo ostaju da traju zavisi od: količine i vrste ubrizganog, lokacije plasmana i broja ponovljenih injekcija.
Prirodni Dermalni fileri nalaze se u potkoži i to je vaša sopstvena mast koja se preseljenjem sa neželjenog na željeno mesto primi kao autologni transplantat.
Injekcije sopstvene masti.
Botoks (Botox) estetska medicina predstavlja blokiranje aktivnosti mimičkih mišića injekcijama botulinum toxina A u cilju dobijanja efekta peglanja kože tj korekcije postojećih bora i sprečavanja pojave novih.
Kada se Botoks (Dysport), u malim dozama ubrizga u određene mimične mišiće lica, blokira provodljivost nervnih impulsa.
To opušta mišić i sprečava njegove kontrakcije, pa koža iznad i u okolini postaje glatka i nenaborana (ispeglana).
Može se koristiti i za naglašavanje i podizanje obrva i uglova usta.
Botoks (Botox) se preporučuje kod osobe koje imaju uspravnu boru izmedju obrva, poprečene bore na čelu, više sitnih bora smejalica oko očiju – treba da urade Botoks.
Tako ćemo sprečiti da se nove bore pojave a postojeće će biti manje vidljive.
Pojačano znojenje se može pobediti primenom Botoksa kao i izvesna oboljenja mišića koja se odlikuju neželjenim spazmima.
ESTETSKA MEDICINA. Lifting mezo nitima, implantacija zlatnih niti, Popunjavanje bora, Botoks, Povećanja volumena usana, jagodica, PRP metoda podmlađivanja. Popunjavanje bora. Bore nastaju starenjem kože, gubitkom vlažnosti i promene odnosa kolagenih i elastičnih valakana. Moderni estetski zahvati doneli su niz metoda uz pomoć kojih se i bez upotrebe noža koriguju bore. TEOSSYAL deep Lines – tretiraju se duboke bore nazolabijalne regije. TEOSYAL Ultra Deep – gornji obrazi i donji kapci. Nakon tretmana udubljenja na licu se popunjavaju i vraća se pravilan oblik gornjih obraza. Primenom TEOSYAL Deep Lines i TEOSYA Ultra Deep preparata, lice izgeda lepo i prirodno, bore su značajno redukovane i udubljenja oko jagodica nestaju. Nakon tretmana TEOSYAL Ultra Deep i TEOSYAL Global Action donja linija lica je prirodno remodelirana, bore su popunjene i vraćen je volumen lica. Botoks je prirodna prečišćena forma botulinskog toksina tipa A (Clostrudium Botulinum) koji se ubrizgava u mišiće, zaustavlja prenos signala na mišić tako da blokira pokrete istih da prave bore. Ubrizgava se prema tačno određenom planu kako bi se postigli idealni estetski rezultati. Koristi se: Korekcija postojećih i sprečavanje pojave novih bora. Relaksira mišić ostavljajući kožu glatku i ne naboranu
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD Nudimo Vam širok asortima tretmana iz estetske medicine, po veoma povoljnim cenama.
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RAZIĆ Dermalni fileri podrazumevaju nehiruršu kozmetičku metodu koja ima efekat podmlaživanja izgleda vraćajući volumen i punoću koži lica i usana.
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DONNA DENT - MEZOTERAPIJA - mezoterapija lica, dekoltea i kose je najsavremeniji tretman podmlađivanja ubrizgavanjem hijaluronske kiseline, vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u dubinski deo kože. - LIPOLIZA I TRETMAN CELULITA - topljenje masnih naslaga dubinskim ubrizgavanjem sagorevača masti. - BOTOKS - bezbedno i efikasno uklanjanje kao i prevencija nastanka mimičnih bora uz očuvanje prirodnog izgleda lica. - HIJALURONSKI FILERI - prirodna supstanca koja se već nalazi u koži a koristi se za povećanje usana kao i popunjavanje dubokih bora.
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VUKOVIĆ Za uklanjanje bora i popravljanje kontura lica danas više nije neophodno podvrgavati se hirurškim intervencijama. U većini slučajeva, ovi nedostaci se sada brzo i bezbolno mogu regulisati hijaluronskim filerima. Sam tretman traje svega 10 do 15 minuta, estetski rezultati su izuzetno dobri, a iritacija i nuspojave su izuzetno retki.Stomatološka ordinacija Vuković koristi kvalitetne hijaluronske filere, uz pomoć kojih će vaše lice ponovo dobiti mladalački izgled. Kontaktirajte nas i zakažite svoj tretman. Efikasan i bezbolan tretman će podmladiti vašu kožu.
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEO SMILE DESIGN U korak sa svetskim trendovima u ordinaciji nudimo i usluge esteske korekcije lica: upotrebom PRF metode a to znači da koristimo isključivo krv pacijenta kako bi nadomestili volumen usana bez primene hijaluronske kiseline što pretstvalja revoluciju u anti-aging metodi.

Stomatološka ordinacija Proestetik

Beograd, Savski venac, Jug Bogdanova 23 011 2620817 |
064 1965960 |
ESTETSKA MEDICINA STOMATOLOSKA ORDINACIJA PROESTETIK Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u podkožnom tkivu, daje jedrinu, sjaj, punoću te izgled mladalačke kože. Prirodni proces starenja organizma dovodi do smanjenja depoa hijalurona, dovodeći do pojave umornog i dehidriranog izgleda kože.

Hollywood Beauty Line

Beograd, Dušanovac, Kruševačka 10a 011 6449484 |
069 644948 |
ESTETSKA MEDICINA HOLLYWOOD BEAUTY LINE Koža je ogledalo duše (fizičko blagostanje). Mi Vam dajemo mogućnost da budete doživotno mladi. Kako godine prolaze, raste želja da koža bolje i svežije izgleda. Tretman za podmladivanje kože je u mogućnosti da Vam ispuni tu želju. Ključ uspeha je svetlost. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji IPL-a (visokoenergetske lampe) otvaraju nam se vrata za nove neinvazivne tretmane, kojima je moguće korigovanje mnogobrojnih promena na koži, kako onih potpuno benignih tako i onih koje Vam uzrokuju bilo kakve smetnje. Tokom tretmana se na osnovu visokoenergetske svetlosti izaziva selektivna, mikrotermalna trauma dermisa i epidermisa. Višak melanina i hemoglobina, koji se nalazi u koži, pokazuje se u obliku PG fleka ili difuznog crvenila (kapilara), koji se mogu uspešno ukloniti. Prirodni kolagen se stvara, kolagenska i elastična vlakna se zatežu i kompletna struktura kože se poboljšava. Protok kiseonika i cirkulacija krvi se aktiviraju tako da se koža na prirodan način zateže. Smetajuće promene se smanjuju, struktura kože se poboljšava i koža deluje glatko, ćvršće i mlađe.
ESTETSKA MEDICINA ESTETIC CENTAR VALENTINA Pune senzualne usne, jasnih i lepih kontura želja su mnogih ali sa godinama usne se smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada – i oko njih se vezuju bore. Stručni lekar može povratiti punoću vaših usana, ukloniti sitne bore oko njih, podići uglove usana – asimetričnim usnama može se podariti simetrija, dobiti lepši oblik, tanke usne se mogu povećati i postati senzualnije i punije.
ESTETSKA MEDICINA - ANTI AGING STUDIO Jedna od specijalnosti Anti Aging Studija! Posebno je efikasna kod opuštene kože, bora, ožiljaka i proširenih pora.

Kozmetički centar Perfecta

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3226197 |
063 7727998 |
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD - CENTAR PERFECTA - Hijaluronski fileri - Uklanjanje kapilara sa lica - Mezoniti - Korekcija usana - Mezoterapija tela i lica - Botox - PRP Tretman

Silhouette salon lepote

Beograd, Bežanijska Kosa, Nede Spasojević 13b 011 2286327 |
069 1002030 |
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD - SALON SILHOUETTE Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijeluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje. Postoji niz različitih filera kojima se mogu popunjavati bore na licu. Najčešće se koriste različiti preparati hijaluronske kiseline ( spiralni i dr…), različite gustine i molekularne mase za različite tipove bora.

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
ESTETSKA MEDICINA - SALON LADY Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Male ili tanke usne kao i bore oko njih, mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica. Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne takođe je indikacija za popunjavanje filerima i popravljanje simetrije usana. Hijaluron je trenutno je najtraženiji filer za oblikovanje usana, popunjavanje usana i dodavanje volumena jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije i efekat je vidljiv odmah, što ga čini odličnom alternativnom estetskoj hirurgiji.

Estetik studio Lira

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 149 060 4484433
ESTETSKA MEDICINA - ESTETIK STUDIO LIRA Estetik studio Lira pruza kvalitetne i efikasne tretmane iz oblasti estetske medicine.
elpida-laser-centar-estetska-medicina
ESTETSKA MEDICINA - ELPIDA LASER CENTAR U Elpida dermatološkom laser centru rešavamo sve estetske probleme kako bi naši klijenti bili što zadovoljniji.

Estetik Studio Star

Beograd, Medaković, Braće Srnić 23A 011 7473666 |
064 2030301 |
ESTETSKA MEDICINA - ESTETIK STUDIO STAR Trudimo se da vam donesemo svetske trendove i standarde. U radu koristimo najmoderniju vrhunsku opremu i preparate najpoznatijih svetskih proizvođača u oblasti kozmetike i medicine.

Dream Skin

Beograd, Vračar, Trnska 27 011 2459887 |
066 211105 |
ESTETSKA MEDICINA - DREAM SKIN - Mezo terapija (lica, tela, dermalorer) - Intralipoterapija - 3D mezoniti - PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama - Dermalni fileri - Botox terapija bora lica

Studio lepote Duna

Beograd, Dedinje, Ljutice Bogdana 2 064 1265658 |
011 2660857 |
ESTETSKA MEDICINA - STUDIO LEPOTE DUNA Problemi kao što su gubitak sjaja, gruba, reljefna struktura kože, proširene pore, mogu biti rešeni ili ublaženi profesionalnom negom i svakodnevnom, kućnom negom koja se odvija uz preporuke profesionalnog kozmetičara.

Estetski centar Estera

Beograd, Vračar, Bokeljska 7 066 378372
ESTETSKA MEDICINA - ESTETSKI CENTAR ESTERA Koristimo sertifikovane i proverene preparate i vrhunsku aparaturu kako bi sigurnost naših klijenata bila na visokom nivou, a efekti tretmana izuzetni.
ESTETSKA MEDICINA BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010. zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere. Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.

Laeda aesthetic center

Beograd, Vračar, Kruševačka 30 011 2850608 |
011 2447777 |
ESTETSKA MEDICINA - LAEDA AESTHETIC CENTER Kozmetički tretmani u našem centru podrazumevaju primenu najsavremenije aparature i kozmetičkih proizvoda.
esthetic-style-centar-estetska-medicina

Esthetic Style Centar

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 21 060 4060909
ESTETSKA MEDICINA - ESTHETIC STYLE CENTER Antiaging medicina kao najsavršenija grana medicine beleži izvanredne rezultate i vrtoglavi uspeh.
Ova zahtevna grana medicine beleži pojedince s kojima raste trend malih ordinacija u kojima vlada harmonijai poverenje pacijenata i lekara.

Matijašević Estetik

Novi Beograd, Uroša Martinovića 11 060 0300888
ESTETSKA MEDICINA - MATIJAŠEVIĆ ESTETIK - Hijaluronski fileri - Mezoterapija - Botox - PRP
Medicina i estetika u svom zajedničkom nazivu sačinjavaju savremeni koncept fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja modernog čoveka. Urbani način života naplaćuje od osobe veliki danak u smislu posledica od globalnog trošenja, a izmenjeni uslovi društva ne dozvoljavaju više da se ignoriše pojačani interes povezan sa fizičkim izgledom i psihološkom ravnotežom. Prijatan spoljašnji izgled, a samim tim često i psihološka ravnoteža modernog čoveka postaju sve važniji, kako osobi samoj tako i osobama koje je okružuju. Za postizanje željenog izgleda ponekad nisu potrebne velike korekcije, poput hirurških zahvata. Decentno naglašavanje pojedinih linija ili “aduta”, ili njihovo jedva primetno menjanje može dovesti do puno boljeg ukupnog izgleda. Isto tako, gotovo nevidljivo prikrivanje ili umanjivanje nepravilnosti i nedostataka na licu i telu može imati odličan efekt. Zbog neinvazivne prirode spomenutih korekcija, kao i zbog njihove jednostavnosti i kratkotrajnosti postupka, u svetu se već neko vreme svrstavaju u područje estetske medicine. Najčešće izvođene korekcije iz područja estetske medicine su uklanjanje bora, oblikovanje usana, tretman protiv celulita i tretman protiv pojačanog znojenja.Kada govorimo o estetskoj medicini najčešće mislimo na tretmane kao što su: botoks, tretmani primene hijaluronskih filera, mezoterapiju sa ili bez igala, mezonite (3D i 4D mezoniti) kao i hemijski piling kože. Sve su ovo nehiruške metode, čiji je cilj promena izgleda kože i kose, oklanjanje nepravilnosti na kože, zatezanje kože, rešavanje problema proširenih pora, generalno otklanjanje efekata starenja kože kao što su bore i fleke, generalno pogmlađivanje kože i njen lepši i svežiji izgled. Svakodnevni život, stres, zagađenje, nedostatak sna nepovoljno utiču na izgled i zdravlje kože i ubrzavaju to jest naglašavaju efekte starenja kože protiv koji se borimo tako što ćemo se truditi da živimo što zdravije, zdravo se hraniti, spavati što duže možemo, štiti kožu od štetnih sunčevih zraka i uz pomoć našeg saveznika - estetske medicine koja je tu da ublaži i otkloni neposledice godina i štetnih uticaja okoline na našu kožu.
Back to Top