Eurobet roštilji furune eksterijer

Registruj se
Prijavi se
Eurobet roštilji furune eksterijer
LOKACIJE

Roštilji za dvorišta

ZIDANI ROŠTILJI ZA DVORIŠTA.
Eurobet roštilji izrađuju se od vibrobetona, sa dodatkom odgovarajuće kombinacije aditiva i uz mogućnost oblaganja kamenom.
Zahvaljujući navedenoj tehnologiji, EB roštilje odlikuje izuzetna čvrstina, a time i dugotrajnost.
Najbitniji deo svakog roštilja predstavlja ložište.
Zbog toga su ložišta EB roštilja izrađena od specijalno oblikovanog šamota, čiji je dizajn funkcionalno prilagođen uštedi energenata (drveta, ćumura, plina, električne energije…).
Naime, iako sam šamot zrači istu temperaturu, koju dostigne gorući energent (čime se već štedi energija), posebna prednost šamota u EB roštiljima ogleda se u dodatnoj (!
) uštedi energije, putem njene ravnomerne raspoređenosti unutar ložišta.
Realan gornji prag temperature koju šamot trpi, iznosi 1100 stepeni Celzijusa.
Za broj i vrstu dodatnih delova – kao što su prohromske rešetke, ražnjevi, kazani, vrata (drvo, kovano gvožđe, kaljeno staklo) i ostalo – kupac se sam opredeljuje.
U skladu sa željom kupca, na dimnjački deo svakog roštilja može biti namontirana i mini sušnica, a za sve modele, kako roštilja, tako i pečenjara, postoji mogućnost izrade u kombinaciji sa sudoperom i širom radnom pločom, uz prilagođavanje dimenzija potrebi naručioca.
Firma EuroBet vrši i usluge transporta i ugradnje roštilja.
Modeli roštilja EB130, EB150 rustic i EB2130 namenjeni su za profesionalnu upotrebu.
EB130 i EB150 rustic mogu biti isporučeni u varijantama sa jednim ili sa dva ražnja, dok EB2130 poseduje opciju za tri ražnja. Pored izuzetne ekonomičnosti i praktičnosti roštilja, firma EuroBet svojim kupcima pruža i mogućnost odabira boja.
Na taj način EB roštilje jednostavno je uklopiti u kolorit svakog ambijenta (enterijera i eksterijera).
EB roštilji predstavljaju ekskluzivan, visoko funkcionalan i kvalitetno dizajniran, preduslov pravog gastronomskog zadovoljstva u Vašem restoranu, domu, letnjikovcu, dvorištu, vrtu.

Kamini

ITALIJANSKI KAMINI.
Preduzeće Eurobet je generalni zastupnik italijanske firme Amiata Caminetti koja ima pedesetogodišnje iskustvo u proizvodnji kamina i ložista.
Amiata Caminetti osnovana je u Sijeni (oblast Toskana, Italija) 1960.godine, kao firma za obradu i prodaju mermera, dok 1970.
počinje da se bavi i proizvodnjom kamina.
Mada u početku orijentisana prema kaminima tradicionalnih oblika, svoje kontinuirano višedecenijsko iskustvo, Amiata Caminetti gradila je uz stalnu težnju ka inovacijama, tvoreći stil oličen tumačenjem tradicionalnih dragocenosti na nov način.
Čvrsto poštujući visoko postavljene kvalitativne norme, uz istraživanje i korišćenje naprednih tehnologija i materijala, Amiata Caminetti sledi dva cilja: savršen proizvod i savršeno zadovoljan kupac.
Usled navedenog, samo ime brenda – Amiata Caminetti – osvedočeno garantuje kvalitet kamina.
Proizvodi firme Amiata Caminetti oduvek su bili usklađeni sa filozofijom o važnosti zdrave životne sredine.
Tako su sirovine koje Amiata Caminetti koristi, potpuno prirodne i potiču iz lokalnih izvora, čime istovremeno zastupaju i karakteristike mesta svog porekla.
„Vene“ prisutne na različitim vrstama mermera i kamena, znak su života prirode oko nas, koji nam pruža harmoniju i spokojstvo.
Izabrati kamin Amiata Caminetti, znači izabrati toplinu, eleganciju i blagostanje Toskane.
Rigorozni kriterijumi pri izboru materijala, kao i alati i mašine visoke tehnologije, primarni su garant prestižnih proizvoda, dok estetski kvalitet svakog kamina predstavlja ishod širokog spektra boja i inventivne, detaljima posvećene, ali i pedantno kontrolisane, ručne obrade mermera i kamena.
S obzirom na to da je reč o prirodnim materijalima, njihova posebnost ogleda se u „venama“ i bojama, koji ni na jednom bloku nisu identični, te je i svaki primerak istog modela kamina – originalan!

Baštenska oprema

OPREMA ZA BAŠTU.
BAŠTENSKA OPREMA BEOGRAD.
OPREMA ZA DVORIŠTE BEOGRAD.
Baštenski mostići.
Dimenzije: dužina 200 cm, širina 120 cm, visina ograde 60 cm.
Mostići su namenjeni potocima, veštačkim rečicama, fontanama i sl.
Izrađeni su od vibrobetona, u čijoj osnovi se nalaze beli kamen i beli cement, a zavisno od zahteva kupca, mogu biti i sa dodatkom različitih boja za beton.
Dimenzije i dizajn mostića takođe nisu standardni, te je i njih moguće usklađivati sa potrebama naručioca.
Kako je uglavnom sačinjen od ukupno tri elementa, ugradnja pojedinačnog mostića jednostavna je i brza, te ju je moguće sprovesti u roku od najduže sat vremena.
ČESME.
Dimenzije: Visina 130 cm, Širina na nivou korita 60 cm ili 110 cm (šira radna ploča), Dubina 70 cm.
Česma je izrađena od betona, sa mogućnošću oblaganja kamenom, kulirplastom ili drugim vrstama fasade u različitim bojama, usled čega ju je jednostavno prilagoditi okolnim objektima, odnosno raznovrsnim ambijentima.
U svojoj osnovi, dizajn česme stilski je podudaran dizajnima svih modela roštilja, te je česmu i željeni tip roštilja moguće montirati u vidu kompleta, jedno pored drugog.
VAŽNA NAPOMENA: Firma Eurobet vrši uslugu montaže česme, što podrazumeva i montažu vodovodne instalacije unutar nje.
Obaveza kupca je da obezbedi dovodnu i odvodnu cev, na koje bi pri dnu česme bilo moguće nadovezati navedene instalacije.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Ibarska magistrala Ibarski put 188
    Veliki Borak +381 64 1116162; +381 65 8112210; +381 11 8112210; +381 11 8112237;
Back to Top