Roštilji za dvorišta

Registruj se
Prijavi se
Roštilji za dvorišta
pavel-kamini-rostilji-za-dvorista
IZGRADNJA ROŠTILJA ZA DVORIŠTA.
Imamo veliko iskustvo u izgradnji roštilja za dvorišta.
Bavimo se izgradnjom roštilja za dvorište.
Najbolji roštilji za dvorišta i bašte.
eurobet-rostilji-furune-eksterijer-rostilji-za-dvorista

Eurobet roštilji furune eksterijer

Beograd, Ibarska magistrala, Ibarski put 188 064 1116162
ZIDANI ROŠTILJI ZA DVORIŠTA.
Eurobet roštilji izrađuju se od vibrobetona, sa dodatkom odgovarajuće kombinacije aditiva i uz mogućnost oblaganja kamenom.
Zahvaljujući navedenoj tehnologiji, EB roštilje odlikuje izuzetna čvrstina, a time i dugotrajnost.
Najbitniji deo svakog roštilja predstavlja ložište.
Zbog toga su ložišta EB roštilja izrađena od specijalno oblikovanog šamota, čiji je dizajn funkcionalno prilagođen uštedi energenata (drveta, ćumura, plina, električne energije…).
Naime, iako sam šamot zrači istu temperaturu, koju dostigne gorući energent (čime se već štedi energija), posebna prednost šamota u EB roštiljima ogleda se u dodatnoj (!
) uštedi energije, putem njene ravnomerne raspoređenosti unutar ložišta.
Realan gornji prag temperature koju šamot trpi, iznosi 1100 stepeni Celzijusa.
Za broj i vrstu dodatnih delova – kao što su prohromske rešetke, ražnjevi, kazani, vrata (drvo, kovano gvožđe, kaljeno staklo) i ostalo – kupac se sam opredeljuje.
U skladu sa željom kupca, na dimnjački deo svakog roštilja može biti namontirana i mini sušnica, a za sve modele, kako roštilja, tako i pečenjara, postoji mogućnost izrade u kombinaciji sa sudoperom i širom radnom pločom, uz prilagođavanje dimenzija potrebi naručioca.
Firma EuroBet vrši i usluge transporta i ugradnje roštilja.
Modeli roštilja EB130, EB150 rustic i EB2130 namenjeni su za profesionalnu upotrebu.
EB130 i EB150 rustic mogu biti isporučeni u varijantama sa jednim ili sa dva ražnja, dok EB2130 poseduje opciju za tri ražnja. Pored izuzetne ekonomičnosti i praktičnosti roštilja, firma EuroBet svojim kupcima pruža i mogućnost odabira boja.
Na taj način EB roštilje jednostavno je uklopiti u kolorit svakog ambijenta (enterijera i eksterijera).
EB roštilji predstavljaju ekskluzivan, visoko funkcionalan i kvalitetno dizajniran, preduslov pravog gastronomskog zadovoljstva u Vašem restoranu, domu, letnjikovcu, dvorištu, vrtu.
arming-rostilji-za-dvorista

Arming

Beograd, Železnik, Savska bb 011 2572104
ROŠTILJ, PROIZVODNJA ROŠTILJA.
BETONSKI ROŠTILJ.
Ukoliko imate prostrano dvorište i želite jedinstven detalj kojim ćete ga ukrasiti, možete se odlučiti za bogatu roštiljsku konstrukciju. Ovakva jedinica idealna je za porodična okupljanja i, uopšte, situacije kada je broj gostiju veliki i kada je neophodan ručak za više osoba. Uživanje u suncu i prijatno druženje na terasi s porodicom i prijateljima, osim ležaljke ili garniture dopuniće bašenski roštilj. Ponuda baštenskih roštilja veća je no ikad, a modeli variraju zavisno od veličine i oblika, kao i materijalima od kojih su izvedeni. Baštenski roštilj mora biti pozicioniran tako da nastali dim i žar ni u jednom trenutku ne predstavljaju opasnost za okolinu. A kako bi se zadržala funkcionalnost prostora, dimenzije roštilja potrebno je prilagoditi veličini terase na koju ga postavljamo. Uz dobro društvo i osvežavajuće piće u ruci, u komfornosti sopstvenog vrta ili terase moći čete da uživate u ukusnim ribljim i mesnim specijalitetima, pod vedrim, sunčanim nebom ili uz toplinu vatre i pogled na zvezdano nebo kada padne mrak.
Back to Top