Kamini Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kamini Beograd
tabas-kamini
KAMINI BEOGRAD TABAŠ Tabaš vrši projektovanje,izrada, ugradnja kamina po sistemu ‚‚ključ u ruke“.
Tabaš je do sada realizovao više stotina unikatnih i originalnih kamina, koji su prilagođeni željama klijenata i uklapaju u ambijent.
francesko-keramika-kamini
KAMINI BEOGRAD FRANCEŠKO KERAMIKA Kamini spadaju u grupu tradicionalnih grejnih tela, koja unose toplinu i eleganciju prostoru u kome se nalaze.
Naše kamine osim lepog izgleda i romantičnog plamena odlikuje visok stepen iskorišćenosti toplotne energije koja se pomoću sistema vazdušnog cirkulisanja brzo rasprostire po prostoriji. Naša zanatska radnja nudi veliki broj klasičnih, rustičnih, tipskih i unikatnih kamina pomoću kojih bi uneli toplinu i lepotu i željeni prostor.
eurobet-rostilji-furune-eksterijer-kamini

Eurobet roštilji furune eksterijer

Beograd, Ibarska magistrala, Ibarski put 188 064 1116162
ITALIJANSKI KAMINI.
Preduzeće Eurobet je generalni zastupnik italijanske firme Amiata Caminetti koja ima pedesetogodišnje iskustvo u proizvodnji kamina i ložista.
Amiata Caminetti osnovana je u Sijeni (oblast Toskana, Italija) 1960.godine, kao firma za obradu i prodaju mermera, dok 1970.
počinje da se bavi i proizvodnjom kamina.
Mada u početku orijentisana prema kaminima tradicionalnih oblika, svoje kontinuirano višedecenijsko iskustvo, Amiata Caminetti gradila je uz stalnu težnju ka inovacijama, tvoreći stil oličen tumačenjem tradicionalnih dragocenosti na nov način.
Čvrsto poštujući visoko postavljene kvalitativne norme, uz istraživanje i korišćenje naprednih tehnologija i materijala, Amiata Caminetti sledi dva cilja: savršen proizvod i savršeno zadovoljan kupac.
Usled navedenog, samo ime brenda – Amiata Caminetti – osvedočeno garantuje kvalitet kamina.
Proizvodi firme Amiata Caminetti oduvek su bili usklađeni sa filozofijom o važnosti zdrave životne sredine.
Tako su sirovine koje Amiata Caminetti koristi, potpuno prirodne i potiču iz lokalnih izvora, čime istovremeno zastupaju i karakteristike mesta svog porekla.
„Vene“ prisutne na različitim vrstama mermera i kamena, znak su života prirode oko nas, koji nam pruža harmoniju i spokojstvo.
Izabrati kamin Amiata Caminetti, znači izabrati toplinu, eleganciju i blagostanje Toskane.
Rigorozni kriterijumi pri izboru materijala, kao i alati i mašine visoke tehnologije, primarni su garant prestižnih proizvoda, dok estetski kvalitet svakog kamina predstavlja ishod širokog spektra boja i inventivne, detaljima posvećene, ali i pedantno kontrolisane, ručne obrade mermera i kamena.
S obzirom na to da je reč o prirodnim materijalima, njihova posebnost ogleda se u „venama“ i bojama, koji ni na jednom bloku nisu identični, te je i svaki primerak istog modela kamina – originalan!
tri-o-kamini

Tri O

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 344a 011 8244030
cena: Cenovnik
TRI O ARANDJELOVAC.
Preduzeće Tri O d.o.o u svojoj ponudi ima kamine: Metalec kamine, Alfa plam ugradne kamine, Alfa plam kamin Rustikal...
brzak-kamen-kamini
KAMINI, IZRADA KAMINA.
Kamini od prirodnog kamena
kamenorezacka-radnja-pp-kamen-kamini
KAMINI, IZRADA KAMINA.
IZRADA KAMINA OD PRIRODNOG KAMENA
prirodni-kamen-dika-kamini
KAMINI.
IZRADA KAMINA.
KAMINI OD SVIH VRSTA PRIRODNOG KAMENA
javor-ribare-kamini

Javor Ribare

Jagodina, Karađorđeva bb 065 3967977
KAMINI.
IZRADA KAMINA OD BETONA
vadel-kamini

Vadel

Beograd, Bulevar despota Stefana 42 011 3228495
KAMINI.
Kreiranje i izrada ukrasne obloge kamina je pravi izazov, jer dopušta veliki izbor oblika i kombinacija materijala.
Ovde najviše dolazi do izražaja dobra saradnja između izvodača radova i naručioca posla.
Ipak, treba voditi računa da se kamin maksimalno uklopi u budući enterijer.
Kamin treba da je kao izrastao iz prostora - onda je pravi i treba da zauzima centralno mesto.
Ne treba da "proguta" prostor već da ima pravu meru i sklad sa okolinom.
Kamin mora da bude izrađen sa izuzetnom preciznošću, jer po svojoj prirodi prvo zapadne za oko svakome ko uđe u prostor gde je izgrađen.
Od izbora vrste matereijala i modela obloge kamina najviše zavisi estetski izgled i uklapanje kamina u sam enterijer.

Ekona Tim

Beograd, Zemun, Auto put za Novi Sad 2c 064 5700443 |
065 5702298 |
KAMINI - EKONA TIM Prodaja i ugradnja kamina na pelet i vazduh, Beograd.
Ne postoji ništa romantičnije nego ostati pored kamina u hladnom zimskom danu... Kamin se najčešće nalazi u dnevnoj sobi i omiljeno je mesto za okupljanje članova porodice posebno tokom zime. Toplota, toplina, udobnost i pozitivna atmosfera će vas svakako zadržati u kući tokom hladnih zimskih večeri. Kamini dolaze u mnogim stilovima i dizajnima, a generalno su napravljeni od betona i cigle. Od nedavno, u mnogim domovima se koriste kamini od stakla. Ljudi više ne moraju da razmišljaju o bezbednosti, jer ne moraju da čekaju do drvo sagori pre odlaska u krevet. Poznata je činjenica da kamin bez nadzora može da bude opasan. Posedovanje kamina, čak i ako nije upalljen, mnogo govori o vašem dizajnu enterijera. Nemojte prevideti ono što kamin može da unese u sobu, čak i ako, sa centralnim grejanjem, nemate stvarnu potrebu za da imate kamin. Danas, provodimo više vremena opuštanja u našim dnevnim sobama buljeći u ekran, umesto u ognjište, ali i dalje je kamin ono što će privući pažnju, posebno kada po prvi put uđete u sobu.
Back to Top