Kamenorezačka radnja PP KAMEN

Registruj se
Prijavi se
Kamenorezačka radnja PP KAMEN
LOKACIJE

Prirodni kamen

PRIRODNI KAMEN.
Prirodni kamen je materijal koji traje večno, to dokazuju brojna zdanja iz prošlosti koja su se očuvala upravo zahvaljujući prirodnom kamenu.
Današnja upotreba prirodnog kamena se u većini slučajeva svodi na kamene obloge kojima oblažemo podove, zidove, stepenista, stubove i ostale građevinske elemente.
Osim što se odlikuje svojom trajnošću, prirodni kamen se odlikuje i lepim atraktivnim izgledom, čija lepota nikada ne zastareva.
Postoje više vrsta prirodnog kamena.Naši majdani su od davnina puni izuzetno kvalitetnim peščarom, koji je zbog svojih odličnih građevinsko-arhitektonskih osobina našao široku primenu kako za unutrašnju upotrebu, tako i za spoljnu.
U ponudi imamo više vrsta prirodnog kamena, pored kamena Belovodski peščar (ili kako ga danas popularno zovu Kruševački peščar), koji se vadi u našim majdanima.
Prodajemo još nekoliko vrsta kamena iz Srbije, koji su po našem mišljenju i dugogodišnjem iskustvu, visokog kvaliteta.
Takođe imamo i kamen za zidanje fontana i kamen siga.
Kamen prirodni obrađujemo po želji kupca.
Prirodni kamen se iz majdana (koji se nalazi na teritoriji opštine Kruševac) dobija u obliku krupnih stena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namene: sečenjem, izbijanjem, cepanjem, brušenjem, štokovanjem i poliranjem.
Zahvaljući tim osobinama prirodnog kamena, da podnosi sve vrste obrade u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.
U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika, kamene ploče sečene na odgovarajuće dimenzije, usko sečene kamene ploče ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda), prirodni kamen za enterijer, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za ograde, kamen za kamine, kamen za staze, kamen za podove itd.
Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 40 godina i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.

Ograde

OGRADE, IZRADA OGRADA.
IZRADA OGRADA OD PRIRODNOG KAMENA

Kamenorezačke radnje

KAMENOREZAČKA RADNjA.
OBRADA KAMENA.

Kamini

KAMINI, IZRADA KAMINA.
IZRADA KAMINA OD PRIRODNOG KAMENA

Stepeništa

STEPENIŠTA.
IZRADA STEPENIŠTA OD PRIRODNOG KAMENA
Lokacije
    Lokacija
  1. Kruševac selo Brajkovac
    +381 64 1850467;
Back to Top