Prirodni kamen Beograd

Registruj se
Prijavi se
Prirodni kamen Beograd
Prirodni kamen Beograd objedinjuje kompanije iz Beograda koje se bave obradom, prodajom i ugradnjom prirodnog kamena.
Cene prirodnog kamena u Beogradu možete sve na jednom mestu pogledati u prezentacijama ovih firmi.
Prirodni kamen je jedan od najlepših načina da ukrasite enterijer i eksterijer svog poslovnog i stambenog prostora.
Mnogo je vrsta prirodnog kamena, a ove beogradske kompanije nude Vam veliki broj modela.
Pogledajte pažljivo sve modele, ako Vam treba stručna pomoć pri odabiru obratite se ovim komanijama i one će Vam rado izaći u susret.
Razni oblici i boje prirodnog kamena, kamen koji je uglačan ili kamen koji ima grublju teksturu - sigurno ćete izabrati pravi i efekat će biti fantastičan!
Korišćenjem prirodnog kamena za oblaganje zidova, fasada i podova prostor dobija toplu i ponekad rustičnu notu.
Enterijer ili eksterijer ukrašen prirodnim kamenom svakako deluje elegantno i prefinjeno.
Izaberite prirodni kamen i nećete pogrešiti!
prirodni-kamen-zika-prirodni-kamen

Prirodni kamen Žika

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 20a 064 9222228
PRIRODNI KAMEN.
Ugradnja, obrada i oblikovanje prirodnog kamena, koji služi za oblaganje eksterijera i enterijera.
Dugogodišnje iskustvo obrade kamena, omogućava nam da se naši radovi prepoznaju po obliku i kvalitetu na svetskom nivou.
Izrada staza, stepeništa, oblaganje zidova (eksterijer i enterijer), fontane od kamena.
Naše usluge pružamo ili kao kompletnu uslugu sa ugradnjom ili samo isporuka kamena.
Isporuka i ugradnja bilo gde u Srbiji.
Dovozimo na dogovorenu adresu.
Prodaja i ugradnja svih vrsta prirodnog kamena sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunskim kvalitetom u pogledu ugradnje, ručnog i mašinskog sečenja kamena.
Dostava kamena na kucnu adresu, sa i bez ugradnje.
Ugradnjom kamena se bavimo već duži niz godina, u našem slučaju se to prenosi sa kolena na koleno.
Jedni smo od retkih koji se možemo pohvaliti za RUCNO SEČENjE i OBLIKOVANjE KAMENA.
Prirodni kamen stanglice, stanglice od kamena, kamene stanglice, kamen za zidanje, ukrasni kamen, fontane od kamena, podni kamen, zidni kamen, lomljeni kamen, oblaganje staza, trotoara, parking mesta, granitna kocka, kameni ivičnjaci, kamena rizla, lepak za kamen i još mnogo toga.
Lomljeni kamen se koristi za oblaganje fasada, staza, cokli, terasa, ograda, fontana, zidova, unutrašnju i spoljašnu dekoraciju.
Posedujemo razne vrste prirodnog kamena i namena u raznim boja plava, bela, zuta, crvena, zelena, crna, siva.
Prirodni kamen stanglice su sečeni kamen, mogu se seći na dimenzije koje odgovaraju kupcu.
Kamene stanglice su namenjene za dekoraciju unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, idealno rešenje za neki deo u vašem stanu ili kući (stub, luk, neki detalj na zidu itd).
Enterijer i eksterijer.
Ugradnja se vrši na lepak, što znači nema dodatnog prljanja kuće ili stana prilikom ugradnje.
Posedujemo oko dvadeset vrsta i boja kamenih stanglica.
Kamen za zidanje ili cinklop kamen.
Cinklop je kamen ručno obrađivan, nepravilnog oblika, sa bunjom.
Idealno rešenje za izradu sanka, temelja na kući, izradu potpornih zidova, ograda, stubova.
Prednost cinklopa na ostale vrste kamena je ta što nije potrebno nikakvo prethodno zidanje blokovima, ciglama itd da bi se ugrađivala ova vrsta kamena.
Kamen se sastoji u dve boje, plava i žuta.
prirodni-kamen-lazarevic-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
Lomljeni kamen, Sečeni kamen, Kamen za fontane, Štanglice od kamena, Prirodni kamen za enterijer, Prirodni kamen za eksterijer.
Naša firma se bavi nabavkom, prevozom, ugradnjom i ostalim aktivnostima u vezi sa svim vrstama i oblicima prirodnog kamena, pa vam ovom prilikom stavljamo na raspolaganje naše usluge.
Veoma dugo se uspešno bavimo svim aktivnostima koje su povezane sa prirodnim kamenom svih vrsta boja i oblika.
Iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata.
Odlikuje nas poštovanje dogovorenih rokova, preciznost i odgovornost u radu.
Pored ugradnje, postoji mogućnost i nabavke kamena kao i prevoz na željenu destinaciju.
Ukoliko i vi želite da svoj dom obogatite nekim elementom od prirodnog kamena, naša firma vam može ponuditi širok asortiman usluga, kako biste svoj dom učinili lepšim za život.
Svaki naš kamen potpuno je prirodnog porekla, nabavljen iz najboljih kamenoloma na ovim prostorima.
Za vas možemo da nabavimo sve moguće vrste kamena, od struganičkog, preko baškog kamena, bosuta, zidanika, do kamena siga ili bigar.
Prodaju prirodnog kamena obavljamo po veoma povoljnim cenama, garantujemo kvalitet dobijenog proizvoda i možemo da vam obezbedimo sve prateće usluge.
U našoj ponudi, klijenti mogu pronaći i uslugu ugradnje kamena ili kamenih proizvoda.
Ukoliko želite, mi možemo da vam pomognemo da kamenom obložite vaše zidove, da napravimo stepenice koje će vas oduševiti, da vam napravimo kamin uz koji ćete provesti divne trenutke, ili možda šank koji će vaši prijatelji obožavati.
Prirodni kamen je materijal iz prirode lepog izgleda u enterijeru i eksterijeru, odličnog kvaliteta, osobina i otpornosti.
Eksploatiše se više od 100 godina.
Prirodni kamen se koristi kao odličan građevinski materijal za oblaganje zidova staza stubova česmi kamina šankova ograda stepenica trotoara itd.
Otporan je na vremenske prilike i temperaturna kolebanja, na pritisak i razne spoljašnje uticaje.
Možemo ga podeliti na lomljeni, sečeni i kamen za fontane različitih boja oblika i dimenzija.
Priroda nam je do sada dala mnogo toga i nastavlja i dalje da nas snabdeva brojnim korisnim elementima, različitih upotreba.
Korišćenje prirodnih materijala u građevini poznato je vekovima već, a prirodni kamen se dugo koristio kao osnova brojnih građevina.
Danas prirodni kamen ima i druge upotrebne vrednosti, danas ga možete koristiti i u dekorativne svrhe, radi ulepšavanja i uređenja vaših domova i eksterijera.
Prirodni kamen naša firma nabavlja iz domaćih kamenoloma, samo iz onih delova tla iz kojih se može dobiti najkvalitetniji kamen, koji možemo iskoristiti da za vas napravimo pravu magiju.
Naš kamen možete upotrebiti da obložite zidove u vašem domu, da napravite najdivnije kamine i neobične šankove, možemo vam napraviti staze i stepenice, ali i kamene česme i fontane kao pravu dekoraciju vašem vrtu.
Ne postoje bilo kakva ograničenja u vašim maštarijama, zamislite i recite nama, a naš zadatak je da se postaramo da ostvarimo sve vaše snove.
Prirodni kamen je odličan materijal za uređenje eksterijera, jer je vrlo otporan na sve moguće uticaje koji dolaze spolja, može da izdrži velike varijacije u kretanju temperature, a postojan je godinama i godinama, tako da možete biti potpuno uvereni da će vam služiti decenijama.
Svaki naš proizvod od prirodnog kamena ima garanciju, da će ostati u takvoj formi u kakvoj je napravljen i da ništa ne može da naruši njegovu lepotu, funkcionalnost i korisnost koju vama može imati.
Naša firma vam može obezbediti, pored najkvalitetnijih različitih vrsta prirodnog kamena, i brojne usluge, koje vam mogu zatrebati, od prevoza kamena, preko ugradnje, do finalne obrade proizvoda od kamena.
ploca-doo-prirodni-kamen

Ploča doo

Beograd, Baćevac, Bratstva i jedinstva 75 011 8341505
Prirodni kamen.
U sastavu sastavu firme imamo stovarište kamena na kom možete naći prirodni kamen za sve potrebe: kako za enterijere tako i za eksterijere, kamen za staze, za trgove za podove i zidove, fontane, dekoraciju stana, dekoraciju zelenih povrsina i kamen za akvarijume.
Raspolažemo kamenom svih boja, veličina i oblika, imamo i sečeni, brušeni, polirani, paljeni, štokovani, bunjani, krajcovani, pravilni i nepravilni, zatim kamen u zrnu svih granulacija, KAMEN ZA SVE!
Oplemenite Vaš prostor lepotom i snagom kamena i umećem naših majstora!
brzak-kamen-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
Vrste prirodnog kamena: Struganički kamen, Ravnogorski prirodni kamen, Baški kamen, Bosuta, Kamen Studenica, Kamen Peščar, Kamen Vladičin Han, Osečenica, Vujatinac.
Ugradnja prirodnog kamena.
Kada je ugradnja prirodnog kamena u pitanju, Prirodni Kamen Brzak vrši ugranju prirodnog kamena na celoj teritoriji Srbije.
Karakteriše nas profesionalna ugradnja kamena koju rade provereni i kvalifikovani majstori sa višegodišnjem iskustvom u poslu ugradnje kamena.
Prirodni Kamen može da se ugrađuje na gotovo svim površinama, ali je važno pre toga dobro pripremiti podlogu na koju se lepi.
Priprema za lepljenje kamena zavisi od predhodne podloge na koju kamen treba da se postavi.
Posle dobro i profesionalno pripremljene podloge pocinje proces lepljenja kamena.
PREVOZ PRIRODNOG KAMENA.
Nezavisno od količine kupljenog kamena vršimo prevoz na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije uz pokrivanje minimalnih putnih troškova.
Cene Prirodnog Kamena zavise od vrste kamena kao i od debljine i dužine kamena koji želite.
prirodni-kamen-cijuk-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN, Lomljeni kamen.
Kod nas možete pronaći veliki izbor raznovrsnog kamena za oblaganje zidova.
Apsolutni smo lider u proizvodnji prirodnog kamena za oblaganje svih vrsta zidova.
Lomljeni kamen se koristi za unutarnja i vanjska uređenja kada se želi postići štih mediteranske tradicionlane arhitekture.
Posedujemo više različitih boja lomljenog kamena.
Prirodni lomljeni kamen i sečena dekorativna ploča.
Kamene štanglice su idealno rešenje za oblaganje zidova odnosno sitnih delova i ćoškova koje je nemoguce obložiti lomljenim ili nekim drugim kamenom.
Namenjene su za dekoraciju i ukrašavanje unutrašnjosti nekog prostora kao što su kamini, šank barovi i druge, ali isto tako su perfektne i za oblaganje spoljašnih površina.
kamenorezacka-radnja-pp-kamen-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
Prirodni kamen je materijal koji traje večno, to dokazuju brojna zdanja iz prošlosti koja su se očuvala upravo zahvaljujući prirodnom kamenu.
Današnja upotreba prirodnog kamena se u većini slučajeva svodi na kamene obloge kojima oblažemo podove, zidove, stepenista, stubove i ostale građevinske elemente.
Osim što se odlikuje svojom trajnošću, prirodni kamen se odlikuje i lepim atraktivnim izgledom, čija lepota nikada ne zastareva.
Postoje više vrsta prirodnog kamena.Naši majdani su od davnina puni izuzetno kvalitetnim peščarom, koji je zbog svojih odličnih građevinsko-arhitektonskih osobina našao široku primenu kako za unutrašnju upotrebu, tako i za spoljnu.
U ponudi imamo više vrsta prirodnog kamena, pored kamena Belovodski peščar (ili kako ga danas popularno zovu Kruševački peščar), koji se vadi u našim majdanima.
Prodajemo još nekoliko vrsta kamena iz Srbije, koji su po našem mišljenju i dugogodišnjem iskustvu, visokog kvaliteta.
Takođe imamo i kamen za zidanje fontana i kamen siga.
Kamen prirodni obrađujemo po želji kupca.
Prirodni kamen se iz majdana (koji se nalazi na teritoriji opštine Kruševac) dobija u obliku krupnih stena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namene: sečenjem, izbijanjem, cepanjem, brušenjem, štokovanjem i poliranjem.
Zahvaljući tim osobinama prirodnog kamena, da podnosi sve vrste obrade u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.
U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika, kamene ploče sečene na odgovarajuće dimenzije, usko sečene kamene ploče ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda), prirodni kamen za enterijer, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za ograde, kamen za kamine, kamen za staze, kamen za podove itd.
Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 40 godina i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.
prirodni-kamen-loma-prirodni-kamen

Prirodni kamen Loma

Beograd, Ledine, Vojvođanska 397 062 8556062
PRIRODNI KAMEN.
PIROTSKI PEŠČAR KAMEN, RAVNI ŽUTI KAMEN, RAVNOGORSKI CRVENI KAMEN, SUVI ZID TAMNI, SUVI ZIDNI SVETLI KAMEN, ŽUTI STRUGANIK, BRAON STUDENICA, BELA STUDENICA, KARAMELA KAMEN, PLAVA STUDENICA, OBLUTAK.
Naše preduzeće Vam nudi jedinstvenu kolekciju prirodnog dekorativnog kamena kako za enterijer, tako i za eksterijer.
Nudimo dosta atraktivnih i jedinstvenih boja, kao i kombinacije boja.
Pažljivim selektovanjem od vodećih proizvođača, prirodni dekorativni kamen i tanko sečeni paneli (pločice ili štanglice) prirodnog kamena poreklom iz šire Srbije, predstavljamo najbolji kvalitet i dizajn u industriji kamena.
Imamo visoke standarde kontrole kvaliteta kamena.
PRORODNI LOMLjENI KAMEN.
Uređenje prirodnim kamenom je korisno ne samo u smislu poboljšanja izgleda staze u dvorištu, česmi, nego i za kreiranje interesantnih mini vodopada, fontana, koji čini prostor u kome boravite odmor kako za dušu tako i za oči.
Uz malo kreativnosti i razmišljanja, mnogi vlasnici kuća kod nas pronalaze materijal za ostvarivanje svojih zamisli.
Veoma popularan trend u dizajnu dvorišta je upotreba lomljenog kamena koji daje karakter i definiciju otvorenom prostoru.
kamenolom-dobre-vode-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika,kamene ploče sečene na odgovarajuće dimenzije, usko sečene kamene ploče ili štanglice veoma atraktivnog izgleda i boje, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za ograde, kamen za kamine, kamen za staze, kamen za podove.
U našoj ponudi imamo više vrsta i dimezija kamena: Lomljeni kamen nepravilnog oblika, Kamene Štanglice raznih debljina, Rezani kamen , Siga pravilnog i nepravilnog oblika, Kamen nepravilnog oblika za fontane, Bunjasti kamen pravilnog oblika
solomont-prirodni-kamen

Solomont

Beograd, Vinča, Nikole Pašića 86a 065 2063394
PRIRODNI KAMEN.
Naša firma vrši ekspolataciju, obradu, prodaju i ugradnju najkvalitetnijeg prirodnog kamena.
U ponudi imamo veliki izbor prirodnog kamena.
Pogledajte deo ponude iz našeg asortimana.
Kod nas možete naći po promotivnim cenama skoro sve vrste prirodnog kamena dostupne na našem tržištu – struganički (žuti i plavi – sivi), studenički (žuti i sivi), đakovo, reljefni vujatinac, milići.
Svi ovi navedeni materijali mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru za oblaganje fasada, terasa, staza, cokli, stepeništa, fontani, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena.
inostone-kamen-prirodni-kamen
Prirodni Struganički Kamen.
EKSPLOATACIJA, PRERADA, UGRADNjA i PREVOZ PRIRODNOG PLOČASTOG STRUGANIČKOG KAMENA.
Lomljeni kamen, Kamen nepravilnog oblika, različitih debljina i boja.
Pogodan je za oblaganje staza (pešačkih i kolskih), spoljnih i unutrašnjih fasada.
Obrađeni (krajcovani) kamen.
Pretežno se upotrebljava za oblaganje zidova, detalja, bordura, stubova i nekih delova enterijera.
Postoji u sivoj, žutoj i crvenoj boji.
Raznih je dimenzija.
Crveni kamen, različitog oblika, korist se za zidove, podove i ostala oblaganja.
Ekstra ravni kamen.
Pretežno se koristi za oblaganje stepenica, letnjikovaca, terasa i isključivo je u žutoj boji.
Debeli kamen za zidanje, Upotrebljava se za zidanje ograda, stubova i česmi.
Rezani kamen, Kamen raznih dimenzija i boja, može se koristiti za podna, zidna oblaganja i kamine.
Rezane štanglice, Koriste se isključivo za zidna oblaganja enterijera i eksterijera.
biolith-prirodni-kamen-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
O struganičkom kamenu.
Struganički kraj je nadaleko poznat po bogatim nalazištima struganičkog pločastog kamena, jedinstvenog u Srbiji.
Pre više od jednog veka Kraljvina Srbija je sa ponosom predstavljala ovaj kamen na svetskim izložbama, a kao kuriozitet može se navesti i podatak da je jedan deo fasade Bečke opere obložen ovim kamenom.
Zbog svojih kvalitativnih svojstava, koristi se kao arhitektonski kamen.
Našao je svoju primenu kako u enterijeru – oblaganje zidova, kamina, stepeništa, tako i u eksterijeru popločavanje dvorišta, staza, trotoara itd.
Za one malo upućenije, dat je pregled svojstava kamena iz našeg kamenoloma, kao sastavni deo atesta urađenog u Nemačkoj.
prirodni-kamen-dika-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN.
Uz ponudu Struganičke ploče prirodno lomljene i obradjene u više varijanti nudimo vam i ploče sa drugih lokaliteta Srbije u bojama bela, plava, crvena, crna, žuta, krem u kvalitetu koji vama odgovara.
Prevoz i ugradnja naših proizvoda može biti odrađena za vas ako i to želite.
Struganički prirodni kamen, Struganička ploča je laporoviti krečnjak u debljinama od 1-8cm, eksploatiše se više od jednog veka, a koristi se kao prirodno lomljeni mozaik i rezana ploča.
Ravnogorski kamen, Ravnogorska ploča je ploča boje krvi tj crvena, kao i studenička i ravnogurski.
Studenički belo - zlatni prirodni kamen, Studeničko belo – zlatna se obično koristi za rezanje štanglica u širinama.
Studenički plavi kamen, Studenička plava je neke plave boje i obično koristi za rezanje štanglica.
Studenički crni kamen.
Crna studenica – loše ime, ali dobar izbor za vaš ukus.
Šareni peščar – nešto što nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, prelivi boja
kamenorezacka-radnja-despot-prirodni-kamen
PRIRODNI KAMEN ZA UREĐENJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA.
IZRADA ELEMENATA OD PRIRODNOG KAMENA I UGRADNjA.
Prirodni kamen je pogodan za staze, fontane, oblaganje zidova, stepenica, ograda, šankova,kamina.
U ponudi je prirodni kamen, tj kamene ploče različtih boja i dimenzija, zatim imamo sečene elemente odnosno štanglice sečeni kamen koji je veoma atraktivnog izgleda.
U asortimanu imamo i suvi zid – kamen različite debljine i dužine i boje, granitne kocke itd.
Ako razmišljate da uredite vaš dom sa prirodnim kamenom, na pravom ste mestu.
Mi se bavimo prodajom i ugradnjom prirodnog kamena.
Posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu prirodnog kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine.
Kamenorezac DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.
KAMEN ZA ENTERIJER I EKSTERIJER – MESTO POSTAVLjANjA KAMENA.
Mesto koje ste izabrali za postavljanje prirodnog kamena uveliko diktira vrstu za koju se trebate odlučiti.
U dnevnoj sobi, dekorativni kamen se postavlja na dominantnom zidu odnosno na zidu koji je vizuelno najistaknutiji.
U ostalim prostorijama i na manjim površinama ređe se upotrebljava, a prostorijama manje površine idealno mesto za dekorativni kamen su niše.
Ukoliko je soba prostrana, a zid na koji ga postavljate velike površine (iznad osma metara kvadratnih) odaberite kamen krupnije strukture, boje koja će vam se uklopiti sa ostatkom nameštaja.
UGRADNjA KAMENA, Raspolažemo kamenom svih boja, veličina i oblika, KAMEN ZA SVE!
kamenorezacka-radnja-anastasijevic-i-sinovi-prirodni-kamen

Anastasijević i sinovi

Beograd, Ledine, Surčinska 9p 063 242764
PRIRODNI KAMEN.
Prirodni kamen je pogodan za staze, fontane, oblaganje zidova, stepenice, ograde, šankove, kamine.
Nudimo veliki izbor prirodnog kamena iz šumadijskog kraja iz više kamenoloma.
U ponudi je kamen, tj kamene ploče različtih boja i dimenzija, zatim imamo sečene elemente odnosno štanglice-sečeni kamen koji je veoma atraktivnog izgleda.
Takođe imamo bunjani odnosno klesani kamen i kamen za fontane, sigu i pećinski kamen.
Ukoliko vam je potrebna ugradnja prirodnog kamena, kontaktirajte nas i mi ćemo vam dati ponudu o izvođenju građevinskih radova.
Najvažnija karakteristika prirodnog dekorativnog kamena.
Ista ta karakteristika najvažniji je element svakog proizvoda od kamena.
Zašto prirodni kamen?
Prirodni kamen je tanko odrezano „lice“ prirodnog.
Prirodni kamen često ima glatku pozadinu I lako se može postaviti na zid.
Koje su prednosti pri korišćenju prirodnog kamena?
Pri postavljanju prirodnog kamena ostaje približno samo 7% otpadnog materijala.
arming-prirodni-kamen

Arming

Beograd, Železnik, Savska bb 011 2572104
Prirodni kamen.
PRIRODNI KAMEN STRUGANIK - PODNI I U ŠTANGLICAMA ZA OBLAGANJE ZIDOVA

Salon keramike Gea Co

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobodenja 337a 060 5584244 |
011 3671327 |
PRIRODNI KAMEN - SALON KERAMIKE GEA Najbolja ponuda prirodnog kamena u salonu keramike GEA.
PRIRODNI KAMEN - ZLATNO SIDRO Veliki izbor prirodnog kamena u salonu Zlatno Sidro.

Ivan keramika

Beograd, Jajinci, Bulevar JNA 12 011 4280477
PRIRODNI KAMEN - IVAN KERAMIKA Kvalitetan izbor prirodnog kamena u salonu Ivan Keramika.

Alis kupatila

Beograd, Zemun, Novosadski autoput BB 064 6473422 |
011 2191671 |
PRIRODNI KAMEN - ALIS KUPATILA Prirodan kamen dobrog kvaliteta u salonu Alis kupatila.
Prirodni kamen je pogodan za staze, fontane, oblaganje zidova, stepenice, ograde, šankove, kamine… Prirodno je širok pojam koji obuhvata materijale iz izvora prirode. Ovih dana, postajemo sve više svesni kvaliteta proizvoda koje koristimo. Proizvodi koji su manje obrađeni su bolji za nas i okolinu. Kamen koji se nalazi u enterijeru je jedinstvenih i karakterističnih tekstura, nijansi i finiša. Ipak kamen predstavlja jedan od najstarijih materijala koji se koriste u izgradnji domova, izdržljiv je, jak i vizielno istaknut. Danas su se ovi drevni materijali pridružili trendu dizajniranja enterijera u visokom stilu. Prirodni kamen je materijal koji traje večno, to dokazuju brojna zdanja iz prošlosti koja su se očuvala upravo zahvaljujući kamenu. Današnja upotreba prirodnog kamena se u većini slučajeva svodi na kamene obloge kojima oblažemo podove, zidove, stepeništa, ograde, stubove i ostale gradjevinske elemente. Osim što se odlikuje svojom trajnošću, prirodni kamen se odlikuje i lepim atraktivnim izgledom, čija lepota nikada ne zastareva.
Back to Top