Kamenorezačka radnja Despot

Kamenorezačka radnja Despot
LOKACIJE

Kamenorezačke radnje

Kamenorezačka radnja DESPOT osnovana je 1986 godine.
U ponudi imamo materijale različitih boja i struktura, koji su na osnovu dosadašnjeg iskustva dokazali kvalitet i postojanost.
Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, kamenorezačka radnja DESPOT materijale uvozi i kupuje od renomiranih Evropskih firmi.
Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine.
Kamenorezac DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.
Cene nadgrobnih spomenika, i svih drugih proizvoda iz naše ponude dokazuju naš kvalitet i konkurentnost na trzistu.
Uvozni materijali proverenog kvaliteta, odlična završna obrada i profesionalna ugradnja, razlozi su zbog kojih su proizvodi postali prepoznatljivi, a kao takvi lako pronalaze put do sve većeg broja kupaca na šta smo sa punim pravom, veoma ponosni.

Izrada spomenika

Izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica je delatnost kojom se bavimo gotovo tri decenije, sve vreme pažljivo prateći potrebe tržišta.
U okviru dela proizvodnje koji se odnosi na izradu nadgrobnih spomenika, možemo da ponudimo: STANDARDNI, KATALOŠKI TIPOVI NADGROBNIH SPOMENIKA, Veliki broj kataloških nadgrobnih spomenika koji su po svojim oblicima i veličinama prilagođeni zahtevima tržišta.
NADGROBNI SPOMENICI IZRAÐENI NA OSNOVU SPECIJALNIH ZAHTEVA i ŽELjA NARUČIOCA.
U želji da zadovoljimo potrebe naručioca vršimo izradu nadgrobnih spomenika u skladu sa željama, zahtevima, sugestijama i našim tehničkim mogućnostima a na osnovu idejnih rešenja, skica i projekata.
Kvalitetna izrada, pristupačne cene, apsolutno poštovanje rokova, pouzdanost, kao i garancija na sve proizvode doprinosi tradiciji dugoj skoro tri decenije.
Kombinacija izuzetno kvalitetnih materijala i vrhunski proces obrade, uz neposredno angažovanje samih vlasnika u svim relevantnim segmentima proizvodnje, dovodi do visokokvalitetnih finalnih proizvoda, čime je Kamenorezac Despot kreirao i akreditovao svoj indetitet na trzištu.

Prirodni kamen

PRIRODNI KAMEN ZA UREĐENJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA.
IZRADA ELEMENATA OD PRIRODNOG KAMENA I UGRADNjA.
Prirodni kamen je pogodan za staze, fontane, oblaganje zidova, stepenica, ograda, šankova,kamina.
U ponudi je prirodni kamen, tj kamene ploče različtih boja i dimenzija, zatim imamo sečene elemente odnosno štanglice sečeni kamen koji je veoma atraktivnog izgleda.
U asortimanu imamo i suvi zid – kamen različite debljine i dužine i boje, granitne kocke itd.
Ako razmišljate da uredite vaš dom sa prirodnim kamenom, na pravom ste mestu.
Mi se bavimo prodajom i ugradnjom prirodnog kamena.
Posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu prirodnog kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine.
Kamenorezac DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.
KAMEN ZA ENTERIJER I EKSTERIJER – MESTO POSTAVLjANjA KAMENA.
Mesto koje ste izabrali za postavljanje prirodnog kamena uveliko diktira vrstu za koju se trebate odlučiti.
U dnevnoj sobi, dekorativni kamen se postavlja na dominantnom zidu odnosno na zidu koji je vizuelno najistaknutiji.
U ostalim prostorijama i na manjim površinama ređe se upotrebljava, a prostorijama manje površine idealno mesto za dekorativni kamen su niše.
Ukoliko je soba prostrana, a zid na koji ga postavljate velike površine (iznad osma metara kvadratnih) odaberite kamen krupnije strukture, boje koja će vam se uklopiti sa ostatkom nameštaja.
UGRADNjA KAMENA, Raspolažemo kamenom svih boja, veličina i oblika, KAMEN ZA SVE!

Granit i mermer

GRANIT i MEREMR.
Popločavanje stepeništa granitom i mermerom, Popločavanje podova granitom i mermerom, Oblaganje fasada i stubova granitnim i mermernim pločama, Izrada stolova i kuhinjskih radnih ploča od granita itd.
Granit je jedan od najtvrđih materijala, čvrst i otporan.
Može se uglačati do visokog sjaja pa obrađeni komadi ovog kamena izgledaju jako lepo.
Granit se danas često koristi kao podni kamen u javnim i komercijalnim zgradama, a sve češće i u privatnim kućama – pored podova i stubova, od granita se izrađuju lepe i praktične radne ploče za kuhinje.
Granit je danas u širokoj upotrebi zbog svog svojstva da je jako trajan materijal koji pri tom svojim izgledom privlači poglede.
Mermer ili mramor je metamorfna stena nastala ponovnom kristalizacijom krečnjaka i dolomita.
Mermer je u građevinarstvu cenjen kao ukrasni kamen, a značajna je i njegova primena u vajarstvu.
Najpoznatije i najveće nalazište kvalitetnog mermera je u Karari u Italiji.
Iz njega su nastala najpoznatija vajarska dela renesanse iz ruke Mikelanđela.
Najveće nalazište mermera u Srbiji je na Venčacu kod Aranđelovca.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Borča Rastka Nemanjića 42
    +381 60 4128888; +381 62 702970; +381 11 2718251;

Poruku prima: Kamenorezačka radnja Despot

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top