Izrada spomenika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Izrada spomenika Beograd
kamenorezacka-radnja-despot-izrada-spomenika
Izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica je delatnost kojom se bavimo gotovo tri decenije, sve vreme pažljivo prateći potrebe tržišta.
U okviru dela proizvodnje koji se odnosi na izradu nadgrobnih spomenika, možemo da ponudimo: STANDARDNI, KATALOŠKI TIPOVI NADGROBNIH SPOMENIKA, Veliki broj kataloških nadgrobnih spomenika koji su po svojim oblicima i veličinama prilagođeni zahtevima tržišta.
NADGROBNI SPOMENICI IZRAÐENI NA OSNOVU SPECIJALNIH ZAHTEVA i ŽELjA NARUČIOCA.
U želji da zadovoljimo potrebe naručioca vršimo izradu nadgrobnih spomenika u skladu sa željama, zahtevima, sugestijama i našim tehničkim mogućnostima a na osnovu idejnih rešenja, skica i projekata.
Kvalitetna izrada, pristupačne cene, apsolutno poštovanje rokova, pouzdanost, kao i garancija na sve proizvode doprinosi tradiciji dugoj skoro tri decenije.
Kombinacija izuzetno kvalitetnih materijala i vrhunski proces obrade, uz neposredno angažovanje samih vlasnika u svim relevantnim segmentima proizvodnje, dovodi do visokokvalitetnih finalnih proizvoda, čime je Kamenorezac Despot kreirao i akreditovao svoj indetitet na trzištu.
kamenorezacka-radnja-anastasijevic-i-sinovi-izrada-spomenika

Anastasijević i sinovi

Beograd, Ledine, Surčinska 9p 063 242764
IZRADA SPOMENIKA.
Proizvodimo nadgrobne spomenike i sve vrste galanterije (u koju spadaju vaze, stubovi, minareti, turbani, buktinje, lopte, pehari, piksle, svećnjaci i slično) od mermera i granita.
U ponudi imamo najširi i najkvalitetniji izbor na tržištu sa preko 350 urađenih nadgrobnih spomenika i isto toliko zadovoljnih mušterija.
Nadgrobni spomenici su tužna stvar, ali i neophodnost života.
Uspomene na svoje najmilije možete zadržati u vašim sećanjima ali nadgrobni spomenik će nadživeti sva naša sećanja još mnogo vekova.
Nadgrobne spomenike možemo izraditi u velikom spektru boja, tekstura mermera i granita.
Arhitektonska rešenja možete dobiti i besplatno od nas, a svakako da možemo izraditi i po Vašoj želji.
Nadgrobni spomenici se podižu kao znak poštovanja i sećanja na naše voljene koji vise nisu pored nas.
Nadgrobni spomenici izradjeni od kvalitetnog granita i mermera će postojati vekovima nakon izrade, dajuci do znanja porodici, prijateljima ali i slucajnim prolaznicima, čije je večno prebivalište pored kojeg stoje.
Podizanje nadgrobnog spomenika je emotivan i jedinstven dogadjaj u nasim zivotima u kome treba da ucestvuje cela porodica.
To je i prilika da negujemo, potvrdimo ili iznova izgradimo čvrstu povezanost koja karakteriše porodicu i naše najbliže.
Nadgrobni spomenici se danas izradjuju od najkvalitetnijih vrsta granita ili mermera, koji su sasvim zasigurno najbolji materijali za izradu spomenika.
gosi-international-izrada-spomenika

GOSI International

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski Put 84 011 2717403
IZRADA SPOMENIKA GOSI INERTNATIONAL Osnovna delatnost kompanije GOSI International je livenje gotovih predmeta od metala.
Posebno je specifična i jedna od retkih u Evropi jer se može pohvaliti mogućnošću da izrađuje komade u preciznom livu veličine od 5 mm, ali isto tako i da lije skulpture i spomenike u umetničkom livu koje dostižu visine i od po više desetina metara.
Back to Top