Izrada spomenika Borča

Registruj se
Prijavi se
Izrada spomenika Borča
kamenorezacka-radnja-despot-izrada-spomenika
Izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica je delatnost kojom se bavimo gotovo tri decenije, sve vreme pažljivo prateći potrebe tržišta.
U okviru dela proizvodnje koji se odnosi na izradu nadgrobnih spomenika, možemo da ponudimo: STANDARDNI, KATALOŠKI TIPOVI NADGROBNIH SPOMENIKA, Veliki broj kataloških nadgrobnih spomenika koji su po svojim oblicima i veličinama prilagođeni zahtevima tržišta.
NADGROBNI SPOMENICI IZRAÐENI NA OSNOVU SPECIJALNIH ZAHTEVA i ŽELjA NARUČIOCA.
U želji da zadovoljimo potrebe naručioca vršimo izradu nadgrobnih spomenika u skladu sa željama, zahtevima, sugestijama i našim tehničkim mogućnostima a na osnovu idejnih rešenja, skica i projekata.
Kvalitetna izrada, pristupačne cene, apsolutno poštovanje rokova, pouzdanost, kao i garancija na sve proizvode doprinosi tradiciji dugoj skoro tri decenije.
Kombinacija izuzetno kvalitetnih materijala i vrhunski proces obrade, uz neposredno angažovanje samih vlasnika u svim relevantnim segmentima proizvodnje, dovodi do visokokvalitetnih finalnih proizvoda, čime je Kamenorezac Despot kreirao i akreditovao svoj indetitet na trzištu.
Back to Top