Kamenorezačke radnje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kamenorezačke radnje Beograd
Kamenorezačke radnje Beograd je stranica koja okuplja sve kamenorezačke radnje u Beograda na jednom mestu.
Cene i cenovnike proizvoda i usluga u kamenorezačkim radnjama iz Beograda takođe možete videti ovde.
Beogradski kamenoresci nude Vam sve vrste kamenorezačkih radova bilo da se radi o izradi nadgrobnih spomenika ili bilo kojoj vrsti obrade kamena u građevinarstvu.
Pogledajte detaljno prezentacije beogradskih kamenorezačkih radnji, informišite se ovde o svim cenama i kontaktirajte ih kako biste se dogovorili o detaljima.
Kamenoresci mogu za Vas stvoriti prava umetnička dela zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i umeću.
Pogledajte ovde, na jednom mestu, šta svi oni imaju u ponudi.
Obradu kamena, granita i mermera i sve što se od ovih materijala može isklesati prepustite veštim rukama beogradskih kamenorezaca.
kamenorezacka-radnja-pp-kamen-kamenorezacke-radnje
KAMENOREZAČKA RADNjA.
OBRADA KAMENA.
kamenorezacka-radnja-despot-kamenorezacke-radnje
Kamenorezačka radnja DESPOT osnovana je 1986 godine.
U ponudi imamo materijale različitih boja i struktura, koji su na osnovu dosadašnjeg iskustva dokazali kvalitet i postojanost.
Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, kamenorezačka radnja DESPOT materijale uvozi i kupuje od renomiranih Evropskih firmi.
Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine.
Kamenorezac DESPOT, ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.
Cene nadgrobnih spomenika, i svih drugih proizvoda iz naše ponude dokazuju naš kvalitet i konkurentnost na trzistu.
Uvozni materijali proverenog kvaliteta, odlična završna obrada i profesionalna ugradnja, razlozi su zbog kojih su proizvodi postali prepoznatljivi, a kao takvi lako pronalaze put do sve većeg broja kupaca na šta smo sa punim pravom, veoma ponosni.
anastasijevic-i-sinovi-kamenorezacke-radnje

Anastasijević i sinovi

Beograd, Ledine, Surčinska 9p 063 242764
KAMENOREZAČKA RADNjA.
Kamenorezačka radnja Anastasijević i sinovi dugi niz godina bavi se izradom nadgrobnih spomenika od mermera i granita, kao i obradom sa postavljanjem mermera i granita u građevinarstvu.
Možemo stvoriti umetničko delo koje odgovara vašim potrebama i budžetu.
Našim klijentima nudimo veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena od kojeg pravimo sledeće proizvode.
Vrsta mermera ili granita od koje izrađujemo naše proizvode zavisi od želje kupca, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima, vrlo često po našoj preporuci vezanoj za postojanost, održavanje i izgled.
kamenorezacka-radnja-dika-kamenorezacke-radnje
KAMENOREZAČKA RADNjA.
Kamenorezačka radnja Dika je osnovana 1997 god i nalazi se na 5-om kilometru puta Mionica – Ravna Gora.
Pored eksploatacije u sopstvenom kamenolomu vršimo i eksploataciju u dva kamenoloma u zakupu, što nam omogućava komplentnu ponudu Struganičke ploče različitih dimenzija.
Uz ponudu Struganičke ploče prirodno lomljene i obrađene u više varijanti nudimo vam i ploče sa drugih lokaliteta naše lepe zemlje Srbije u bojama bela, plava, crvena, crna, žuta, krem u kvalitetu koji vama odgovara.
Obrada kamena je veoma zahtevan posao koji iziskuje maksimalnu koncentraciju i pažnju ali je veoma bitan i aspekt dobrog alata. Bez alata nema zanata kažu mnogi. Kamenoresci svojim alatom često mogu napraviti i veoma zanimljive umetničke forme pa je njihov rad dosta sličan vajarskoj umetničkoj grani. Kamenorezac je zapravo osoba koja iz određenih razloga mora da savlada pojedine kamene forme koje obrađuje. Od momenta kada je čovek postao svestan svog postojanja nastojao je da obezbedi i da obeleži svojim najbližima poslednje počivalište. Kamenom ograđeni grobovi su čak stariji od prvih stambenih objekata. Ovakvi spomenici su trebali biti što trajniji i što sigurniji od pljački i raznošenja i skrnavljenja poslednjih ostataka. Svi želimo da nam kamenorezac obezbedi tačno ono što smo zamislili za naše drage i voljene pokojnike.
Back to Top