Kamini Ibarska magistrala

Registruj se
Prijavi se
Kamini Ibarska magistrala
eurobet-rostilji-furune-eksterijer-kamini

Eurobet roštilji furune eksterijer

Beograd, Ibarska magistrala, Ibarski put 188 064 1116162 |
065 8112210 |
ITALIJANSKI KAMINI.
Preduzeće Eurobet je generalni zastupnik italijanske firme Amiata Caminetti koja ima pedesetogodišnje iskustvo u proizvodnji kamina i ložista.
Amiata Caminetti osnovana je u Sijeni (oblast Toskana, Italija) 1960.godine, kao firma za obradu i prodaju mermera, dok 1970.
počinje da se bavi i proizvodnjom kamina.
Mada u početku orijentisana prema kaminima tradicionalnih oblika, svoje kontinuirano višedecenijsko iskustvo, Amiata Caminetti gradila je uz stalnu težnju ka inovacijama, tvoreći stil oličen tumačenjem tradicionalnih dragocenosti na nov način.
Čvrsto poštujući visoko postavljene kvalitativne norme, uz istraživanje i korišćenje naprednih tehnologija i materijala, Amiata Caminetti sledi dva cilja: savršen proizvod i savršeno zadovoljan kupac.
Usled navedenog, samo ime brenda – Amiata Caminetti – osvedočeno garantuje kvalitet kamina.
Proizvodi firme Amiata Caminetti oduvek su bili usklađeni sa filozofijom o važnosti zdrave životne sredine.
Tako su sirovine koje Amiata Caminetti koristi, potpuno prirodne i potiču iz lokalnih izvora, čime istovremeno zastupaju i karakteristike mesta svog porekla.
„Vene“ prisutne na različitim vrstama mermera i kamena, znak su života prirode oko nas, koji nam pruža harmoniju i spokojstvo.
Izabrati kamin Amiata Caminetti, znači izabrati toplinu, eleganciju i blagostanje Toskane.
Rigorozni kriterijumi pri izboru materijala, kao i alati i mašine visoke tehnologije, primarni su garant prestižnih proizvoda, dok estetski kvalitet svakog kamina predstavlja ishod širokog spektra boja i inventivne, detaljima posvećene, ali i pedantno kontrolisane, ručne obrade mermera i kamena.
S obzirom na to da je reč o prirodnim materijalima, njihova posebnost ogleda se u „venama“ i bojama, koji ni na jednom bloku nisu identični, te je i svaki primerak istog modela kamina – originalan!
Ne postoji ništa romantičnije nego ostati pored kamina u hladnom zimskom danu... Kamin se najčešće nalazi u dnevnoj sobi i omiljeno je mesto za okupljanje članova porodice posebno tokom zime. Toplota, toplina, udobnost i pozitivna atmosfera će vas svakako zadržati u kući tokom hladnih zimskih večeri. Kamini dolaze u mnogim stilovima i dizajnima, a generalno su napravljeni od betona i cigle. Od nedavno, u mnogim domovima se koriste kamini od stakla. Ljudi više ne moraju da razmišljaju o bezbednosti, jer ne moraju da čekaju do drvo sagori pre odlaska u krevet. Poznata je činjenica da kamin bez nadzora može da bude opasan. Posedovanje kamina, čak i ako nije upalljen, mnogo govori o vašem dizajnu enterijera. Nemojte prevideti ono što kamin može da unese u sobu, čak i ako, sa centralnim grejanjem, nemate stvarnu potrebu za da imate kamin. Danas, provodimo više vremena opuštanja u našim dnevnim sobama buljeći u ekran, umesto u ognjište, ali i dalje je kamin ono što će privući pažnju, posebno kada po prvi put uđete u sobu.
Back to Top