Felne Banjica

Registruj se
Prijavi se
Felne Banjica
kemoimpex-felne

Kemoimpex

Beograd, Banjica, Save Maškovića 3 011 3779730 |
011 3779735 |
FELNE BEOGRAD KEMOIMPEX Aluminijumske felne svakako jesu ukras koji menja izgled vašeg vozila.
Veoma važna činjenica je da izbor odgovarajuće felne zavisi od marke i tipa vozila, jer gotovo svaka grupacija vozila ima felne sa različitim tehničkim karakteristikama i dimenzijama.
Kemoimpex centri su pre svega opremljeni savremenim softverima za određivanje svih parametara potrebnih za izbor odgovarujućeg naplatka to jest felne.
U ponudi se osim aluminijuskih felni nalazi i veliki izbor ČELIČNIH felni.
Aluminijumske felne svakako jesu ukras koji menja izgled vašeg vozila. Veoma važna činjenica je da izbor odgovarajuće felne zavisi od marke i tipa vozila, jer gotovo svaka grupacija vozila ima felne sa različitim tehničkim karakteristikama i dimenzijama. U ponudi se osim aluminijuskih felni nalazi i veliki izbor čeličnih felni. U odnosu na to da li su felne namenjene automobilu koji izlazi iz fabrike s felnama kao originalnom opremom ili da zamene originalne felne u toku životnog veka vozila, felne se dele na originalne i zamenske. Prednosti alu felni i njihova sve veća popularnost učinile su da se razvije jedno veliko tržište zamenskih felni. Čelične i alu felne su dve najčešće vrste felni i daleko najveći broj automobila na putevima širom sveta je opremljen ovim felnama. I jedne i druge imaju svoje prednosti i nedostatke zbog čega i dalje zadržavaju lidersku poziciju na tržištu. Čelične felne su ekonomične, mogu podneti velika naprezanja i lako se održavaju. Iako mnogi smatraju da su alu felne superiornije, usavršene čelične felne se danas po mnogim elementima približavaju alu felnama. U poslednje dve decenije prošlog veka alu felne su potpuno preuzele primat od čeličnih felni. Razlog velikog povratka čeličnih felni u nekoliko proteklih godina su novi bolji čelici, nova konstrukcija, lepši izgled, manja težina.
Back to Top