Felne Beograd

Registruj se
Prijavi se
Felne Beograd
coning-doo-felne

Coning doo

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 68 011 7155764
cena: Cenovnik
FELNE BEOGRAD CONING DOO Felne su svakako ukras koji menja izgled vašeg vozila.
Veoma važna činjenica je da izbor odgovarajuće felne zavisi od marke i tipa vozila, jer gotovo svaka grupacija vozila ima felne sa različitim tehničkim karakteristikama i dimenzijama.
Coning vam nudi felne bas za vas tip vozila po veoma povoljnim cenama.
gms-gavrilovic-motor-sport-felne
FELNE BEOGRAD GMS - GAVRILOVIĆ MOTOR SPORT Aluminijumske felne su ukras svakog automobila.
U radnji GMS, možete naći aluminijumske felne za Vašeg ljubimca po najpovoljnijim cenama.
opel-gomikom-felne

Gomikom Opel

Beograd, Cerak, Partizanske vode 8 011 2500101
cena: Cenovnik
FELNE BEOGRAD OPEL GOMIKOM Osnovna delatnost : Autodelovi Opel.U našoj firmi možete dobiti ponudu raznih vrsta alu felni, iz Opelovog programa.
auto-centar-tadic-felne
FELNE AUTO CENTAR TADIĆ Po porudžbini za vas smo u mogućnosti da uvezemo alu felne poznatih svetskih proizvođača, takođe vršimo i ispravljaje felni.
japan-auto-felne

Japan auto

Beograd, Zvezdara, Mirka Sandića 10 011 7858555
cena: Cenovnik
FELNE BEOGRAD JAPAN AUTO Felne za vozila Mitsubishi i Hyndai.Japan Auto – specijalizovan za sve vrste Mitsubishi i Hyndai vozila.Sa objedinjenim servisom i prodajom auto delova Japan Auto je Vaš pouzdan izbor – sve probleme
kemoimpex-felne

Kemoimpex

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 011 3779720
FELNE BEOGRAD KEMOIMPEX Aluminijumske felne svakako jesu ukras koji menja izgled vašeg vozila.
Veoma važna činjenica je da izbor odgovarajuće felne zavisi od marke i tipa vozila, jer gotovo svaka grupacija vozila ima felne sa različitim tehničkim karakteristikama i dimenzijama.
Kemoimpex centri su pre svega opremljeni savremenim softverima za određivanje svih parametara potrebnih za izbor odgovarujućeg naplatka to jest felne.
U ponudi se osim aluminijuskih felni nalazi i veliki izbor ČELIČNIH felni.
Aluminijumske felne svakako jesu ukras koji menja izgled vašeg vozila. Veoma važna činjenica je da izbor odgovarajuće felne zavisi od marke i tipa vozila, jer gotovo svaka grupacija vozila ima felne sa različitim tehničkim karakteristikama i dimenzijama. U ponudi se osim aluminijuskih felni nalazi i veliki izbor čeličnih felni. U odnosu na to da li su felne namenjene automobilu koji izlazi iz fabrike s felnama kao originalnom opremom ili da zamene originalne felne u toku životnog veka vozila, felne se dele na originalne i zamenske. Prednosti alu felni i njihova sve veća popularnost učinile su da se razvije jedno veliko tržište zamenskih felni. Čelične i alu felne su dve najčešće vrste felni i daleko najveći broj automobila na putevima širom sveta je opremljen ovim felnama. I jedne i druge imaju svoje prednosti i nedostatke zbog čega i dalje zadržavaju lidersku poziciju na tržištu. Čelične felne su ekonomične, mogu podneti velika naprezanja i lako se održavaju. Iako mnogi smatraju da su alu felne superiornije, usavršene čelične felne se danas po mnogim elementima približavaju alu felnama. U poslednje dve decenije prošlog veka alu felne su potpuno preuzele primat od čeličnih felni. Razlog velikog povratka čeličnih felni u nekoliko proteklih godina su novi bolji čelici, nova konstrukcija, lepši izgled, manja težina.
Back to Top