Fiat servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Fiat servis Beograd
Fiat servis Beograd, Fiat servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Fiat servisa Beograd, servis za Fiat cene cenovnik - svi najbolji servisi za Fiat vozila su tu!
Fiat servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Fiat automobila i vozila je među prikazanim Fiat servisima.
Fiat servisi Beograd vrše popravke svih modela Fiat vozila.
Fiat servis nudi redovan servis Vašeg Fiat automobila i popravke kvarova na Fiat automobilima.
Ovlašćeni Fiat servisi u Beogradu i auto servisi za Fiat koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Fiat servis u Beogradu na pravoj ste strani.
beocar-servis-fiat-servis
FIAT SERVIS BEOGRAD BEOCAR BEO-CAR Auto centar je servisni centar koji objedinjuje u jednom objektu savremeno opremljen auto-servis, tehnički pregled i registraciju vozila za FIAT vozila.
Stručno i ljubazno osoblje, brza i kvalitetna usluga, pristupačne cene, garancija na rad.
autoricambi-plus-fiat-servis
FIAT SERVIS BEOGRAD AUTORICAMBI PLUS Precizna dijagnostika,mehanika, elektrika mali i veliki servis za Alfa Romeo, Fiat, Lancia ,Chevrolet,Hyundai, Kia i druga vozilia.
Ova oprema uključuje i opremu za brzu zamenu amortizera i opruga vozila, instrumente za kontrolu i čišćenje sistema elektronskog ubrizgavanja goriva(dizni), kao i instrumente za testiranje i servis na klima-sistemu vašeg automobila.
shop-invest-fiat-servis
FIAT SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Fiat.
auto-line-fiat-servis

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
FIAT SERVIS BEOGRAD AUTO LINE Naš auto-servis nudi sledeće usluge: -Auto mehanika -Auto dijagnostika -Auto servis klime -Centriranje trapa -Vulkanizerske usluge (balansiranje, montaža i demontaža) -Ugradnja amortizera
auto-centar-gaga-ford-fiat-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
FIAT SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje FIAT motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
auto-mika-fiat-servis
FIAT SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-fiat-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
FIAT SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj FIAT automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
wagen-auto-fiat-servis

Wagen auto

Beograd, Palilula, Čarli Čaplina 48 011 2759757
cena: Cenovnik
FIAT SERVIS BEOGRAD WAGEN AUTO Wagen auto je privatno preduzeće osnovano 1991.godine. Bavimo se servisiranjem Fiat vozila i vozila svih zapadnih proizvođača.
Kod nas možete dobiti usluge iz Automehanike, Elektronike, Servisiranje auto klime, Navigacije...
alfa-fiat-lancia-auto-otpad-marko-fiat-servis
FIAT SERVIS ALFA FIAT LANCIA AUTO OTPAD MARKO Pored prodaje rezervnih delova, auto otpad Marko nudi Vam mogućnost ugradnje svih kupljenih delova na licu mesta.
Naš vrhunski tim majstora preuzeće kompletnu brigu o Vašem četvorotočkašu, po najpovoljnijim cenama, sa visokim kvalitetom usluge i uz ugradnju originalnih rezervnih delova.
tomasovic-car-system-fiat-servis
FIAT SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za FIAT vozila.
auto-kuca-nascar-fiat-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
FIAT SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
modena-motors-fiat-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
FIAT SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Fiat misli na vas u svakom momentu: u toku izbora vašeg auta, i posle kupovine, sa širokim ponudama inicijativa i servisa. Radi otklanjanja neispravnosti na automobilu kao i radi redovnog servisnog održavanja, vlasnicima automobila Fiat, Fiat Professional na raspolaganju je servisna mreža širom naše zemlje. Fiat (fabrika italijanskih automobila Torino) nastala je davne 1899. godine i opstala je do danas. Iako je prolazila kroz teške krize, ipak je opstala i postepeno se proširivala. U najvećoj krizi počela je da proizvdi ne samo automobile već i traktore, avione, vozove, vojnu opremu, kamione i razne komponente koje su u to vreme bile tražene. Fiatovi motori su danas veoma traženi i popularni zbog toga što jako malo troše a imaju jako malu količinu izduvnih gasova što znači da su ekološki. Trenutno, FIAT na evropskom tržištu sve karte baca na razvoj sedana, hečbek i malih gradskih automobila, što se u više navrata u prošlosti pokazalo kao dobitna kombinacija za giganta iz Torina!
Back to Top