Fiat servis Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Fiat servis Zrenjanin
tocak-auto-fiat-servis

Točak auto

Zrenjanin, Manastirska 9 023 564871
FIAT SERVIS TOČAK GROUP Savremena dijagnostika koju pruža servis Točak Auta, na najbolji način može da prikaže realno stanje automobila i pravovremeno ukaže na neophodne intervencije da bi automobil I dalje imao kvalitetnu namenu.
Servisni centar ima direktnu vezu s proizvođačem, najsavremenije dijagnostičke uređaje, opremu, alat, a službe podrške importera su sve vreme na raspolaganju.
Fiat misli na vas u svakom momentu: u toku izbora vašeg auta, i posle kupovine, sa širokim ponudama inicijativa i servisa. Radi otklanjanja neispravnosti na automobilu kao i radi redovnog servisnog održavanja, vlasnicima automobila Fiat, Fiat Professional na raspolaganju je servisna mreža širom naše zemlje. Fiat (fabrika italijanskih automobila Torino) nastala je davne 1899. godine i opstala je do danas. Iako je prolazila kroz teške krize, ipak je opstala i postepeno se proširivala. U najvećoj krizi počela je da proizvdi ne samo automobile već i traktore, avione, vozove, vojnu opremu, kamione i razne komponente koje su u to vreme bile tražene. Fiatovi motori su danas veoma traženi i popularni zbog toga što jako malo troše a imaju jako malu količinu izduvnih gasova što znači da su ekološki. Trenutno, FIAT na evropskom tržištu sve karte baca na razvoj sedana, hečbek i malih gradskih automobila, što se u više navrata u prošlosti pokazalo kao dobitna kombinacija za giganta iz Torina!
Back to Top