Fleksibilna ambalaža Beograd

Registruj se
Prijavi se
Fleksibilna ambalaža Beograd
Pod fleksibilnom (savitljivom) ambalažom smatra se višeslojna ili jednoslojna ambalaža za pakovanje proizvoda u prehrambenoj, kozmetičkoj i ostalim industrijama.Fleksibilna ambalaža je svaka ambalaža koja se može presaviti odnosno ambalaža koja nije čvrsta poput kartonske, plastične i metalne.
Jednoslojna fleksibilna ambalaža sastoji se od samo jednog materijala, dok se višeslojna fleksibilna ambalaža sastoji od više materijala pogodnih za fleksibilnu ambalažu i radi se laminacijom,odnosno kaširanjem tih različitih vrsta materijala.
intrama-srb-fleksibilna-ambalaza
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - INTRAMA SRB Intrama Srb se bavi proizvodnjom fleksibilne ambalaže u koje spadaju etikete, barijerne folije, vaakum kese...
ultra-m-plast-fleksibilna-ambalaza-138418
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - ULTRA M PLAST Proizvodnja termoskupljajuće folije.
Termoskupljajuća folija odličnog kvaliteta.
eucom-fleksibilna-ambalaza

Eucom

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25v / 46 011 7116045
cena: Cenovnik
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - EUCOM - Termo-skupljajuća folija - PE folije različitih namena - Folija za flexo štampu - Folija za automatsko pakovanje -Folija za pakovanje papirne galanterije - Folija za pakovanje poljoprivrednih proizvoda - Folija za industrijske džakove - Vakuum kese - Duplex i triplex kese
unipak-fleksibilna-ambalaza

Unipak

Beograd, Zvezdara, Donska 33 011 2831426
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - UNIPAK Štampamo u četiri boje na svim vrstama materijala ( polietilen, polipropilen, aluminijum dupleksi, tripleksi).
spektar-doo-fleksibilna-ambalaza

Spektar doo

Gornji Milanovac, Rudnicka b.b. 032 725497
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - SPEKTAR DOO Osnovne aktivnosti kompanije Spektar d.o.o.
su proizvodnja, dorada i prodaja višeslojnih poliamidnih omotača za polutrajnu kuvanu kobasičarsku robu i termoskupljajućih viskobarijernih filmova i kesa za pakovanje svežeg mesa, suvomesnatih proizvoda, fermentisanih i dimljenih kobasica, ferementisanih sireva i sireva u zrenju.
papir-print-fleksibilna-ambalaza

Papir Print

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 25 011 2435141
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - PAPIR PRINT Fleksibilna ambalaža premijum kvaliteta i visoke rezolucije, specijalno namenjena režimima brzog pakovanja i formiranja paketa kako horizontalnog, tako i vertikalnog spoja (za VFFS i HFFS pakerice).
euroflex-fleksibilna-ambalaza

Euroflex

Sremski Karlovci, Zmaj Jovina 22 063 8336866
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - EUROFLEX Osnovna delatnost uključuje štampanje, proizvodnju kesa od jednoslojnih, dvoslojnih, troslojnih ili višeslojnih materijal, papira obloženog polietilenom, štampanog papira u rolni, jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija u rolni po dimenzijama koja je potrebna kupcu.
Proizvodi se ambalaža za praškaste i zrnaste proizvode, kafu, testenine, smrznuta testa, kese za hemijsku industriju i reklamne kese.
eko-pak-fleksibilna-ambalaza

Eko pak

Vladičin Han, Žitorađe bb 017 816338
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - EKO PAK Štampa iz rolne u rolnu će svakako zadovoljiti vaše potrebe ukoliko imate mašine za pakovanje iz rolne.
Inače ova vrsta štampe visoko je kotirana u potrebama za velikim tiražima jer pruža visok stepen uštede proporcionalno količini otisaka.
roloflex-fleksibilna-ambalaza

Roloflex

Gornji Milanovac, Rudničke vojske 10 063 607602
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - ROLOFLEX Polietilenska folija za kaširanje namenjena je svim vidovima industrije.Koristi se u industriji hrane, pića, kao I u neprehrambenoj industriji ( pakovanja papirnih maramica, salveta, ubrusa....)
sipex-svl-ambalaza-fleksibilna-ambalaza
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - SIPEX SVL AMBALAŽA - Monolitni Materijali - Dupleks Materijali - Tripleks Materijali
grafoflex-fleksibilna-ambalaza

Grafoflex

Sremska Mitrovica, Vukа Kаrаdžićа 10C 063 513782
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - GRAFOFLEX Kоmpаniја „Grafoflex“ d.о.о.
iz Srеmskе Мitrоvicе bаvi sе uvоzоm i prоdајоm rаznih vrstа pаpirа i fоliја zа „flexo“ štаmpu, а svоје prоizvоdе plаsirа prе svеgа nа tržištu Srbiје i bivših rеpublikа Јugоslаviје.U svојој pоnudi imа: - Prеmаzni pаpir - multipаk - Prеmаzni pаpir – multipаk sа pоliеtilеnоm - Тrаnspаrеntni i mеtаlizirаni duplеks fоliја
inter-gradex-trade-fleksibilna-ambalaza

Inter Gradex Trade

Čačak, Bulevar oslobođenja 17 032 374466
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - INTER GRADEX TRADE Inter Gradex Trade je uvoznik i distributer materijala za grafičku i ambalažnu industriju.
Tokom 22 godina, koliko postojimo, izgradili smo kvalitetnu i stabilnu firmu koja danas važi za lidera u snabdevanju grafičke i ambalažne industrije na teritoriji Srbije.
- Mono folija
Odlikuje je dobra prozirnost i čvrsta konzistencija. Zadatak mono folija je da štite proizvod od vlage i oštećenja.
- Etiketa
Etiketa mora biti vizualno privlačna kupcu pa mora sadržati sve potrebne podatke o proizvodu (sastojci, proizvođač, zemlja porekla, oznake i simbole).
- Duplex folije
Pri izradi duplex folija koriste se dva ista ili dva različita materijala. Primeri duplex folija su PP/PP, PET/PE. Odlikuju ih vrlo dobra barijerna svojstva i čvrsta konzistencija.
- Triplex folije
Izrađuju se od tri različita materijala. Karakteristike triplex folija su dobra čvrstoća i i izrazita barijerna svojstva. Koriste se za pakovanje proizvoda naročito osetljivih na spoljašnje uticaje.
Back to Top