Intrama Srb

Registruj se
Prijavi se

Intrama Srb

INTRAMA

Kategorija - Folije za pakovanje
INTRAMA SRB D.O.O. je kćer društva INTRAMA Services Nemačka. Sedište preduzeća INTRAMA u našoj zemlji se nalazi u Nišu. Na našem tržištu su u ponudi mašine i potrošni materijal za prehrambenu industriju. Proizvodnja preduzeća INTRAMA se nalazi u Bugarskoj gde se proizvode automatske linije za pakovanje u vakuumu, folije i etikete. Tim INTRAME broji 150 zaposlenih koji se ističu svojim stručnim i profesionalnim delovanjem što doprinosi imidžu firme koji je pouzdan partner u nalaženju i realizaciji kompleksnih rešenja povezanih sa preradom, pakovanjem i prometom prehrambenih proizvoda.
Intrama Srb - INTRAMA - 1
Intrama Srb - INTRAMA - 1
Intrama Srb - INTRAMA - 1

VAKUM I TERMOSKUPLJAJUĆE KESE

Kategorija - Folije za pakovanje
Vakuum kese
Nalaze primenu u prehrambenoj industriji, idealne za pakovanje mesa i suhomesnatih proizvoda (šunke, salame, viršle, suvo meso..) ali i za pakovanje mlečnih proizvoda (sve vrste sireva i kačkavalja). Vakuum kese se mogu koristiti i za pakovanje neprehrambenih proizvoda.

Termoskupljajuće kese
Koriste se za pakovanje mesa i mlečnih proizvoda kao i u neprehrambenim industrijama. Pakovanje mesa/visoko tehnološka nepropustljiva kesa za skupljanje na visokoj temperaturi, sira / za zrenje, disanje sireva, kačkavalja.
Intrama Srb - VAKUM I TERMOSKUPLJAJUĆE KESE - 1
Intrama Srb - VAKUM I TERMOSKUPLJAJUĆE KESE - 1
Intrama Srb - VAKUM I TERMOSKUPLJAJUĆE KESE - 1

FOLIJE

Kategorija - Proizvodnja folija
Top In – Gornji filmovi za “trej siler” i termoforming mašine.
Gornji filmovi INTRAMA imaju različita zaštitna svojstva, u zavisnosti od pakovanja proizvoda i vrste pakovanja. Pogodni su za MAP ambalažu, kao i za sve vrste “trej siler” i termoforming mašina.

Form In – filmovi za termoformiranje
Naše filmove karakterišu odlične mehaničke osobine i besprekorna providnost kada su duboko termoformirani. Oni pokazuju izuzetno dobre osobine kod mašina za termooblikovanje koje proizvodi INTRAMA – “INTRAMA Accent”, kao i drugu opremu za pakovanje.

Flow In – filmovi za “flou-pak” mašine
Proizvodimo filmove za “flou-pak” mašine sa maksimalnom preciznošću za zaptivanje i zaštitne osobine prikladne za horizontalne i vertikalne mašine velike brzine.

Lam In – filmovi za laminiranje
“Lam In” filmovi INTRAMA su višeslojne “korona” tretirane folije. “Korona” tehnologija garantuje maksimalnu efikasnost i kvalitet laminacije i direktnog štampanja.

Plex In – filmovi posebne strukture
Plex In su INTRAMA filmovi namenjeni proizvodima sa posebnim zahtevima za pakovanje. Mogu biti dvostruko laminirani – dupleks I trostruko laminirani – tripleks,debljine od 42 μ do 95 μ.

Vakum folije INTRAMA proizvodi višeslojnu koekstrudiranu foliju za vakuum pakovanja širine od 70 mm do 620 mm i debljine od 50 µ do 230 µ za primenu u prehrambenoj industriji.
Intrama Srb - FOLIJE - 1
Intrama Srb - FOLIJE - 1
Intrama Srb - FOLIJE - 1
Intrama Srb - FOLIJE - 1
Intrama Srb - FOLIJE - 1
Intrama Srb - FOLIJE - 1

ŠTAMPANJE FOLIJA

Kategorija - Proizvodnja folija
INTRAMA ima preko 20 godina iskustva u izradi i trgovini barijerne ambalaže, a imajući u vidu važnost ambalaže sa aspekta skladištenja proizvoda, INTRAMA je uložila u štamparsku mašinu najnovije generacije.

Štamparska mašina je renomirane proizvodnje i ispunjava najviše zahteve i standarde u pogledu kvaliteta i brzine štampanja. Štamparija u ponudi usluga ima i laminiranje film folije. INTRAMA poseduju najsavremeniju mašinu za laminiranje koju odlikuje izvanredna brzina i vrhunski kvalitet laminacije.

Ekipa polografskih stručnjaka obavlja merenje vrednosti boja i prati kvalitet štampe. Odsek za štampu analizira dostavljene projekte i pruža pomoć pri izboru najboljeg vida štampanja.
Intrama Srb - ŠTAMPANJE FOLIJA - 1
Intrama Srb - ŠTAMPANJE FOLIJA - 1
Intrama Srb - ŠTAMPANJE FOLIJA - 1

ETIKETE

Kategorija - Etikete, Nalepnice
INTRAMA svojim klijentima nudi flexo štampu sa mogućnošću štampanja do 8 boja na samolepljivim etiketama u rolni i sa kraćim rokom dostave do kupaca INTRAMA je postavila novu visokotehnološku flexo mašinu za štampanje etiketa na rolni u svojoj bazi u Sofiji naselje German.

U skladu sa tim naše preduzeće je udvostručilo svoje proizvodne pogone za štampanje i time zadržalo lidersku poziciju u proizvodnji rolo etiketa.

Minimalne količine: oko 10.000 komada ( u zavisnosti od dimenzije).
Intrama Srb - ETIKETE - 1
Intrama Srb - ETIKETE - 1
Intrama Srb - ETIKETE - 1
Intrama Srb - ETIKETE - 1
Intrama Srb - ETIKETE - 1
Intrama Srb - ETIKETE - 1

MAŠINE

Kategorija - Mašine za pakovanje
INTRAMA Accent je automatska linija za pakovanje u vakuumu i zaštićenoj gasnoj sredini, proizvedena u Bugarskoj. Ona je rezultat dugogodišnjeg iskustva u eksploataciji različitih vakuum mašina za pakovanje i zajedničkog rada sa bugarskim preduzećima iz prehrambene industrije i pronicanja u njihove potrebe. Ona je delo konstruktorsko-razvojnog odseka INTRAME.INTRAMA Accent sadrži originalna rešenja u osnovnim funkcionalnim grupama mašine: formiranje pakovanja, vakuum komora i lepljenje, transport folije i upravljanje.

Autoloader Beluga
Automatsko prenošenje naprednih proizvoda sa izlazne trake na mašinu za narezivanje u termoformiranom pakovanju. Kompaktna veličina automatskog uređaja BELUGA, omogućava njegovo pozicioniranje u malim proizvodnim pogonima.

Slicer + Beluga + Accent
Najmanje automatizovano rešenje za pakovanja slajsovanih proizvoda koje je dostupno na tržištu.

Mašine za prehrambenu industriju
Flow pack mašine, vakuum komorne mašine, Tray sealer mašine, termo-direktni i termo-transferni štampači. termo-transfer trake (riboni), bansek mašine, Volf mašine, generatori leda, sekači povrća, ljuštilice za krompir, salamorezniceprese za burgere, bansek mašine.
Intrama Srb - MAŠINE - 1
Intrama Srb - MAŠINE - 1
Intrama Srb - MAŠINE - 1

CILJ I VREDNOSTI

Kategorija - Ambalaža za hranu
Naš glavni cilj je da pomognemo našim klijentima da svoj proizvod učine vrednijim, boljom obradom, pakovanjem i prodajom.Kompletna rešenja za preradu hrane, pakovanje i maloprodaju.

Kao deo globalne inicijative SAVE FOOD, ponosni smo što dajemo svoj doprinos u prevenciji zaštite hrane i kako da se izbegnu gubici od kvarenja prehrambenih proizvoda. Samim tim povećavamo vrednost hrane.
Intrama Srb - CILJ I VREDNOSTI - 1
Intrama Srb - CILJ I VREDNOSTI - 1
Intrama Srb - CILJ I VREDNOSTI - 1
Knjaževačka 14c - Niš -
018 4150990; 064 6407430;
PREPORUKE I UTISCI
LOKACIJE
 • Intrama Srb - 27
 • Intrama Srb - 28
 • Intrama Srb - 39
 • Intrama Srb - 10
 • Intrama Srb - 37
 • Intrama Srb - 36
 • Intrama Srb - 38
 • Intrama Srb - 13
 • Intrama Srb - 20
 • Intrama Srb - 12
 • Intrama Srb - 22
 • Intrama Srb - 30
 • Intrama Srb - 9
 • Intrama Srb - 2
 • Intrama Srb - 26
 • Intrama Srb - 14
 • Intrama Srb - 16
 • Intrama Srb - 18
 • Intrama Srb - 21
 • Intrama Srb - 23
Intrama Srb
Napiši komentar
Komentari i Utisci Korisnika:
Lokacije
  Lokacija
 1. Niš Knjaževačka 14c
  +381 18 4150990; +381 64 6407430;
  Lokacija
 2. Novi Sad Zmaj Ognjena Vuka 14
  +381 21 6333663; +381 64 6407431;
Back to Top
Mirandre.com logo