Flora

Registruj se
Prijavi se
Flora
LOKACIJE

Natron vreće

NATRON VREĆE.
Naron vreće koriste se za ćumur, brašno, pakovanje hrane za ljudsku ishranu, stočne hrane, građevinskog materijala i za druge stvari.
Proizvodimo ih u nekoliko standarnih dimenzija od braon i belog papira.
Vreće su jedan od najstarijih oblika ambalaže.
Izrađuju se od lako savitljivog materijala kao što je natron papir koji ima odgovarajuću čvrstoću i koji je sa unutrašnje strane presvučen natronom.
Proizvodimo ih u standardnim dimenzijama od 10kg, 25kg, 30kg, 50kg kao i u dimenzijama po zahtveu kupca.

Ambalaža od stiropora

AMBALAŽA OD STIROPORA.
TACNE OD STIROPORA.
Ove stiroporske tacne za hranu su pogodne za pakovanje različitih vrsta mesa, piletine, ribe, povrća, suvog i svežeg voća, za pakovanje torte i kolača i pekarskih proizvoda.
Osnovna karakteristika stiroporske ambalaže je da dug period glavne karatkeristike hrane ostaju nepromenjene: ograničava gubitak toplote, toplu hranu održava toplom a hladnu hranu održava hladnom dugo vremena .
Održava svežinu hrane i štiti ih od mehaničkih udara. U našoj ponudi imamo širok spektar stiroporskih tacni različitih dimenzija, oblika i boja.
STIROPORSKE POSUDE SA POKLOPCEM.
Ove stiroporske tacne sa poklopcem su veoma pogodne za pakovanje sendviča, hamburgera, za pakovanje različitih vrsta mesa, piletine, ribe, povrća, za dostavu hrane, u restoranima brze hrane.
U našoj ponudi imamo širok spektar stiroporskih tacni različitih dimenzija, oblika i boja.

Folije za pakovanje

ALUMINIJUMSKA FOLIJA.
Aluminjumska folija je efikasna u sprečavanju gubitka vlage iz prehrambenih proizvoda i pruža izvanrednu zaštitu u cilju održanja ukusa i karakteristika namirnica.
Najčešće se koristi za čuvanje i prenošenje hrane.
PVC FOLIJA - STREČ FOLIJA ZA PAKOVANJE.
Specijalne streč folije koje su pogodne za pakovanje mesa, mesnih preradjevina, sendviča, pečuraka, voća, povrća i koje proizvodu zadržavaju svežinu i produžuju rok trajanja zapakovanom proizvodu.
PVC streč foliju karakteriše rastegljivost, jednostavna lepljivost, dobro prenošenje vlage i otpornost na pucanje.

Ambalaža za voće i povrće

AMBALAŽA ZA VOĆE I POVRĆE.
PET posude za voće i povrće.
Ove pet posude su pogodne za pakovanje jagoda, malina, trešanja, višanja, kupina kao i ostalog voća i povrća.
U ponudi imamo čaše za pakovanje najčešće cherry paradajza, borovnica, bobičastog voća sa otvorom na vrhu poklopca za cirkulaciju vazduha.

Papirne kese

PAPIRNE KESE.
Papirne kese proizvodimo od različitih vrsta papira (natron, beli natron, beli papir, šrenc, klobučasti) različitih gramatura u zavisnosti za koju se namenu kesa koristi.
Proizvodimo ih u raznim dimenzijama sa mogućnošću visokokvalitetne štampe vašeg logotipa ,flexo tehnikom, kako bi se stekao jedinstven vizuelni identitet.
Veliki asortiman dimenzija omogućava široku primenu papirnih kesa.
Ove papirne natron kese se koriste za pakovanje namirnica u pekarama, fast food objektima, ribarnicama, palačinkarnicama, trgovinskim prodavnicama, ugostiteljskim objektima, apotekama, poslastičarnicama i ostalim objektima gde postoji potreba za papirnom ambalažom.

Kartonske kutije

KARTONSKE KUTIJE.
Transportne kartonske kutije proizvodimo od troslojne, petoslojne kartonske ploče u standardnim dimenzijama kao i u svim dimenzijama i oblicima koje kupac zahteva.
Transportna ambalaža treba da osigura racionalniju manipulaciju u toku transporta i uskladištenja, zatim da obezbedi robu od svih eventualnih oštećenja a naročito od mehaničkih oštećenja i oštećenja od raznih atmosferskih uticaja.
Najviše se koristi ambalaža izrađena od kartona, pune lepenke i talasastog kartona jer ima niz prednosti.
Laka je, dovoljno stabilna za pakovanje mnogih proizvoda, veoma pogodna za grafičku obradu, ekološki čista, ne zagađuje životnu sredinu, a što je najvažnije, može se reciklirati. Ukoliko želite da izradimo kutiju koja ne spada u neke od standardizovanih dimenzija, slobodno nam se obratite, uvereni smo da ćemo u saradnji sa Vama izraditi kutiju baš onakvu kakva je potrebna za Vaš proizvod.
Proizvodimo ih na osnovu tehničkog crteža ili ih sami dizajniramo prema zahtevu i potrebi kupca.

Ambalaža za hranu

AMBALAŽA ZA HRANU.
Mesarski i pekarski papir.
Ambalaža za palačinke.
Kutije i podmetači za picu.
Podmetač za parče pice sa poklopcem.
Kutije za pomfrit.
Kutije za roštilj.

Kartonska ambalaža

KARTONSKA AMBALAŽA.
Transportne kutije.
Kartonske gajbe za jogurt.
Kutije za vino.
Kese za vina.

Plastična ambalaža

PLASTIČNA AMBALAŽA.
PET posude za hranu i kolače.
PET ambalaža za hranu i kolače ili ambalaža od polietilen teraftalata je ambalaža od termoplastičnog polimer granulata koji pripada porodici poliestera i koja je izuzetno izdržljiva na razne transportne i temperaturne uslove.
Asortiman PET i PP ambalaže uključuje dozne sa poklopcima i ima odgovarajuću primenu za optimalan transport i čuvanje hrane.
Ceo PET asortiman od 150cc – 2000cc u potpunosti ispunjava najstrožija zdravstvena i sigurnosna pravila.
U našoj ponudi imamo širok spektar posuda za pakovanje hrane sa poklopcem.
Prednost naše ambalaže su visoka transparentnost, površinski sjaj, kristalna čistoća, veliki izbor oblika pogodan za primenu ambalaže u poslastičarstvu, pekarstvu, trgovinama za voće i povrće, itd.

Papirna ambalaža

PROIZVODNJA PAPIRNE AMBALAŽE.
Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja svih vrsta papirnih kesa, natron vreća, reklamnih kesa, transportnih kutija od valovite lepenke, kutija za hranu od hromo kartona.
U našem širokom asortimanu papirnih kesica možete da nađete kese za svaku namenu.
Najčešće se koriste za pakovanje hrane u pekarama, picerijama, fast food objektima, ribarnicama.
Koriste se u trgovinskim radnjama, piljarama, apotekama i drugim objektima kojima je potrebna papirna ambalaža.

Aluminijumske folije

ALUMINIJUMSKE FOLIJE - FLORA Aluminjumska folija je efikasna u sprečavanju gubitka vlage iz prehrambenih proizvoda i pruža izvanrednu zaštitu u cilju održanja ukusa i karakteristika namirnica.
Lokacije
    Lokacija
  1. Zaječar Naselje Višnjar bb
    +381 19 422470; +381 63 452882;
Back to Top