Kartonske kutije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kartonske kutije Beograd
Kartonske kutije Beograd je stranica koja Vam nudi uvid u to ko sve u Beogradu proizvodi i prodaje kartonske kutije.
Kutije od kartona svima nam trebaju u nekom trenutku.
Kartonske kutije velikih dimenzija i kartonske kutije malih dimenzija, proizvođači kartonskih kutija imaju sve!
Kutije od kartona koriste se za pakovanje mnoge robe i ako ste proizvođač vrlo je verovatno da su Vam potrebne kvalitetne kartonske kutije odgovarajućih dimenzija za Vaš proizvod.
Kartonske kutije za selidbu takođe su neophodne kada treba preneti više stvari na novu lokaciju.
Beogradski proizvođači kartonskih kutija misle o svemu i zato Vam nude kutije od kartona koje su kvalitetno napravljene, poseduju dovoljnu čvrstinu da izdrže teret koji se u njih pakuje.
Kutije se prave u mnogo dimenzija, a i u dimenzijama po Vašoj želji.
Postoje i ukrasne kutije od kartona koje su savršene za pakovanje poklona.
To su ukrasne kartonske kutije i odlične su i kao praktična dekoracija Vašeg enterijera, a u njima možete držati razne sitnice ili uspomene.
Kartonske kutije imaju ogromnu primenu i zato je prodaja kartonski kutija u Beogradu u porastu, a proizvođači i prodavci se trude da prate trendove i da mogu da Vam ponude odgovarajuće kutije od kartona.
rvm-kartonska-ambalaza-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE RVM KARTNSKA AMBALAŽA Preduzeće “RVM” d.o.o.
Kraljevo bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže: - TROSLOJNE I PETOSLOJNE KUTIJE za prehrambenu i neprehrambenu industriju - štancane kutije (tacne za mlečnu industriju i industriju sokova od troslojne valovite lepenke) Proizvodnja se obavlja u proizvodno-magacinskom objektu u Kraljevu u Industrijskoj zoni na Starom aerodromu.
Površina objekta je 4000 kvm.
atl-co-kartonske-kutije

ATL - Co

Beograd, Rakovica, Susedgradska 6 011 8750540 |
063 1098555 |
cena: Cenovnik
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD ATL - CO ATL-CO D.O.O.
je porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom i plasmanom papirnih kesa za pakovanje pekarskih proizvoda, proizvoda zdrave hrane, kao i pakovanje voća i povrća.Kompanija ATL-CO D.O.O.
neprestano povećava svoje proizvodne kapacitete uvodeći nove proizvode koje zahteva domaće i inostrano tržište, a koji doprinose uspešnijem čuvanju kvaliteta hrane koju koristimo, kao i očuvanju sredine u kojoj živimo.Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta što potvrđuje veliki broj zadovoljnih kupaca na tržištima u zemlji i inostranstvu.
Koristimo isključivo materijale koji su podložni recikliranju.
mt-85-papirne-kese-i-ambalaza-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD MT 85 Šta god radili u domaćinstvu ili van njega, neizbežna potrepština su kutije od kartona. Kod nas možete naći kartonske kutije raznih oblika i dimenzija napravljene od kvalitetnog kartona po pristupačnim cenama.
3r-&-mns-kartonske-kutije

3R & MNS

Beograd, Zvezdara, Pupinova 17/10 011 3425940
cena: Cenovnik
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD 3R & MNS 3R & MNS u svojoj ponudi ima kartonske kutije visokog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
novi-pack-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - NOVI PACK U oblasti pakovanja naše glavno opredeljenje su proizvodi od papira, kartona i valovite lepenke, kao što su transportne kutije, ekskluzivne kutije, papirne kese, džakovi kao i etikete.
natura-trade-kartonske-kutije
KATONSKE KUTIJE BEOGRAD NATURA TRADE Kartonske kutije koje radimo su tipa – Ameriken – različitih dimenzija i oblika, od troslojne i petoslojne valovite lepenke, sa mogućnošču štampe u više boja.
Transport kartonskih kutija vršimo samostalno zahvaljujući voznom parku od 3 kamiona tandema.
ms-kutije-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - MS KUTIJE Bavimo se proizvodnjom kartonske ambalaže. Naša misija je da zadovoljimo potrebe kupaca i ispunimo njihova očekivanja.
Trudimo se da unesemo inovacije u poslovanje i da napredujemo.
Razvijamo se i rastemo zajedno sa našim kupcima.
mm-produkt-kartonske-kutije

MM Produkt

Beograd, Leštane, Kružni put 109a 011 3411673
cena: Cenovnik
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD MM PRODUKT MM Produkt je porodična firma, osnovana 1992.godine.
Tokom dvadesetogodišnjeg postojanja, stekli smo poverenje velikog broja klijenata zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, zatim konkurentnoj ceni i stručnom kadru, koji godinama unazad odgovorno i uspešno obavlja svoje zadatke, maksimalno poštujući rokove svojih kupaca. Danas proizvodimo kutije svih dimenzija i oblika.
Takođe, radimo kaširanje do B1 formata i štancovanje na zaklopnom tiglu A0 formatu, a po potrebi i na većim formatima na rol štancni
kartonske-kutije-prevoz-011-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD KARTONSKE KUTIJE - PREVOZ 011 Karton je oduvek bio poznat kao dobar ambalažni materijal, jer omogućava dobru zaštitu predmeta koji su u njemu spakovani, a pored toga vrlo jednostavno se može iskoristiti prostor za pakovanje, jednostavan je za manipulisanje i obezbeđuje maksimalnu sigurnost zapakovanih stvari. Rebrasti karton je vrlo lagan, ali napravljen tako da može da podnese izuzetno opterećenje, pri čemu značajno može ublažiti pritisak na predmet koji je njime obložen, čime se značajno smanjuju mogućnosti bilo kakve vrste oštećenja, što vam je svakako najvažnije tokom sprovođenja selidbe, jer želite da vaše stvari stignu na izabranu destinaciju u stanju u kakvom su i pošle na put.
Njegova debljina garantuje laku savitljivost i mogućnost oblaganja bilo koje vrste predmeta, a njegova specifična talasasta struktura jeste ono što ga čini upravo veoma izdržljivim i što ga preporučuje kao jedno od najboljih sredstava zaštite vaših stvari, nameštaja i drugih predmeta tokom selidbe.
inpaco-kartonska-ambalaza-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD INPACO KARTONSKA AMBALAŽA Innovative packaging company je osnovana sa namerom da pruža na našem tržištu do sada nedostupna pakovanja i sisteme za brzu hranu kao i ostale tipove hrane.
Iako mladi, naš cilj je da uz pomoć vrhunske tehnologije i totalne posvećenosti zadovoljimo sve veće zahteve kako vlasnicima restorana tako i njihovih klijenata pružajući svima više standarde i bolje načine prezentacije.
d-box-ambalaza-kartonske-kutije

D - BOX Ambalaža

Beograd, Makiš, Obrenovački drum bb 011 2370705 |
011 2370680 |
cena: Cenovnik
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD D - BOX Da bi se proizvod zaštitio to jest sigurno transportovao, skladištio i dostavio do krajnjeg potrošača on mora da se stavi u određeni sud, omot...to jest ambalažu.
Amabalaža štiti proizvod od raznih mehaničko fizičkih uticaja, hemijskih i mikrobioloških, klimatoloških, raznih manipulacija...ali isto tako ambalaža štiti i spoljašnju sredinu odnosno ljude od štetnih uticaja proizvoda.
To je posebno važno za proizvode prehrambene industrije.
romapack-ambalaza-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE BEOGRAD ROMAPACK AMBALAŽA NOVA PAZOVA Preduzeće "ROMAPACK" d.o.o.
osnovano je početkom 1995.
godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja ambalaže od talasastog kartona za sve industrijske oblasti.
Ambalažu proizvodimo od talasastih lepenki koje se razlikuju po boji i gramaturama papira, broju slojeva i visini talasa.
Svu ambalažu štampamo do tri boje u jednom prolazu, a kaširanu u punom koloru uz mogućnost plastifikacije i visokog sjaja. Uz visok kvalitet, kompletan asortiman ambalaže i brzu izradu, ROMAPACK garantuje svim svojim kupcima sigurnost i pouzdanost isporuka.
flora-kartonske-kutije

Flora

Zaječar, Naselje Višnjar bb 063 452882
KARTONSKE KUTIJE.
Transportne kartonske kutije proizvodimo od troslojne, petoslojne kartonske ploče u standardnim dimenzijama kao i u svim dimenzijama i oblicima koje kupac zahteva.
Transportna ambalaža treba da osigura racionalniju manipulaciju u toku transporta i uskladištenja, zatim da obezbedi robu od svih eventualnih oštećenja a naročito od mehaničkih oštećenja i oštećenja od raznih atmosferskih uticaja.
Najviše se koristi ambalaža izrađena od kartona, pune lepenke i talasastog kartona jer ima niz prednosti.
Laka je, dovoljno stabilna za pakovanje mnogih proizvoda, veoma pogodna za grafičku obradu, ekološki čista, ne zagađuje životnu sredinu, a što je najvažnije, može se reciklirati. Ukoliko želite da izradimo kutiju koja ne spada u neke od standardizovanih dimenzija, slobodno nam se obratite, uvereni smo da ćemo u saradnji sa Vama izraditi kutiju baš onakvu kakva je potrebna za Vaš proizvod.
Proizvodimo ih na osnovu tehničkog crteža ili ih sami dizajniramo prema zahtevu i potrebi kupca.
brand-new-kartonske-kutije

Brand New

Subotica, Plitvička 10/1 064 1387380
PROIZVODNJA KARTONSKIH KUTIJA.
PRODAJA KARTONSKIH KUTIJA.
Po načinu izrade kartonske kutije delimo na:.
Štancane kutije.
kutije sa automatskim dnom, displej kutije, gajbice za voće i povrće, kaširane kutije presvučene hromokartonom ili kunstdrukom.
Sloter / ameriken kutije.
Transportne kutije raznih dimenzija, kutije za hladnjače, paletni boksovi, sedmoslojni kartonski kontejneri…
pan-pak-kartonske-kutije

Pan - Pak

Lučani, Selo Dljin bb 060 0110051
PROIZVODNJA KARTONSKIH KUTIJA.
KARTONSKE KUTIJE.
Štancovane kartonske kutije su ambalaža specijalnog tipa koja je svoju upotrebu i namenu našla u skoro svim sferama industrije.
Glavna odlika ovog tipa proizvoda je u njegovoj fleksibilnosti i unikatnosti jer je moguće napraviti kartonske kutije raznih veličina i oblika, od standardnog do modernog dizajna i što je najvažnije po želji kupca.
Štancane kartonske kutije izradjujemo u svim dimenzijama i oblicima.Potrebno je da kupac dostavi tehnički crtež kutije ili da jednostavno pošalje uzorak željene kartonske kutije.
Na osnovu svega toga izradjuje se alat i pristupa izradi samih kutija.
Za izradu kartonskih kutija koristimo: Mikrovala,Troslojne lepenske,Petoslojne lepnke,Hromo kartona,Kaširanog kartona.
Vršimo izradu transpotnih kartonskih kutija svih dimenzija sa mogućnošću štampe u 2 boje i pravljenje rukovata ili rupica za ventilaciju na kutiji u zavisnosti od potrebe kupca.
a-rea-kartonske-kutije

A - REA

Novi Sad, Beogradski kej 49 021 4892400
KARTONSKE KUTIJE A - REA Kartonaža „A-REA“ d.o.o.
iz Novog Sada osnovana je 2002 godine kao „green field“ investicija sa ciljem da proizvodi i na tržište plasira transportnu kartonsku ambalažu kao i ploče od talasastog kartona.
kartonaza-laxablo-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - KARTONAŽA LAXABLO Pretežna delatnost je proizvodnja kartonske ambalaže od petoslojne lepenke, troslojne lepenke, hromo kartona i presovanog kartona, koji mogu biti plastificirani i kaširani alu- folijom ili papirom u punom koloru.
Pored toga, firma vrši: usluge štampanja, nespecijalizovanu trgovinu na veliko i malo i usluge prevoza.
acarton-kartonske-kutije

Acarton

Novi Sad, Rade Končara 1 062 543190
KARTONSKE KUTIJE - ACARTON Izrađujemo sve vrste troslojnih i petoslojnih kartonskih kutija (sloterisane-amerikan kutije, štancane kutije) sa mogućnošću štampe u 2 boje iz jednog prolaza.
katmar-kartonske-kutije
KARTONSKE KIUTIJE - KATMAR - kutije za sve vrste kolača; - kutije za torte, rolate i slično; - kutije za pice; - poprsja i okovratnici za košulje; - kutije za metalnu industriju; - kutije za prehranu
papirna-ambalaza-natron-plast-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - NATRON PLAST - Kutije za picu - Podmetači za picu - Kutije za roštilj - Kutije za pomfrit i kokice - Kutije za poslastičarnice
presprint-kartonske-kutije

Presprint

Kragujevac, Despota Uglješe 2 063 1900019
KARTONSKE KUTIJE - PRESPRINT TRANSPORTNA AMBALAŽA osigurava racionalnu manipulaciju u toku transporta i uskladištenja, zatim da obezbedi robu od eventualnih mehaničkih oštećenja i oštećenja atmosferskih uticaja.
alpha-box-trade-kartonske-kutije

Alpha Box Trade

Novi Beograd, Jurija Gagarina 117 011 3183736 |
069 3183736 |
KARTONSKE KUTIJE - ALPHA BOX TRADE U našoj ponudi imamo četri vrste kutija različitih dimenzija i namena, u koje mi po Vašem zahtevu pakujemo sve iz stana ili poslovnog prostora.
arsenov-ambalaza-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - ARSENOV AMBALAŽA Proizvodimo sve vrste kartonskih kutija.
koteksplast-kartonske-kutije

Koteksplast

Bački Jarak, Marije Bursać 23 064 1227421
KARTONSKE KUTIJE - KOTEKSPLAST - Kutije za košulje, kravate, marame, posteljinu - Kutije za obuću - Kutije za kožnu galanteriju - Kutije za tehničku robu - Kutije za prehrambene proizvode - Kutije za pića - Poprsja, okovratnici, ulošci, etikete, deklaracije - Kartonske fascikle i agende
graficar-brankovic-kartonske-kutije

Grafičar Branković

Beograd, Zemun, Aleksandra Dubčeka 38 063 8673268 |
064 2224733 |
KARTONSKE KUTIJE - GRAFIČAR BRANKOVIĆ Proizvodimo luksuzne kutije za poklone, originalne promotivne kutije i ukrasne kutije …
karton-pak-design-kartonske-kutije

Karton Pak Design

Požarevac, Vojvode Mišića 34 064 2693929
KARTONSKE KUTIJE - KARTON PAK DESIGN Kutije za pice, parče pice, pomfrit, krofnice, kutije za torte, kolače ...
bosis-kartonske-kutije
KARTONSKE KUTIJE - BOSIS Bosis je regionalni lider u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona inspirisan vizijom da dobro upakuje sve brendove.
Najkarakterističniji predstavnik kartonske ambalaže su kutije. Mogu biti iz jednog ili više delova, različitog oblika i izrađene od različitih materijala. Opšte rečeno, kartonske kutije se izrađuju od materijala različitih po svojim fizičko – hemijskim osobinama. Izbor materijala uslovljava priroda proizvoda koji se pakuje u kutije, način štampe i prerade, način primene i ekonomičnosti upotrebe. Kartonske kutije se koriste kao ambalaža za pojedinačno ili zbirno pakovanje proizvoda. U spljoštenom stanju zauzimaju mali prostor, tako da su pogodne za skladištenje i transportovanje. Kutije se primenjuju kod pakovanja rastresite i komadne robe. U kombinaciji sa drugim sredstvima za pakovanje njihova zaptivenost se može povećati, tako da se koriste i za pakovanje proizvoda u obliku paste i tečnosti. Kartonske kutije su takođe neizostavni detalj prilikom svake selidbe. Pogodne su za odlaganje i prenošenje svih predmeta, bilo garderobe, staklenog pokućstva ili hemijskih supstanci. Kartonske kutije iako na prvi pogled deluju kao potpuno nebitno, ključni su deo svake selidbe i nijedna selidba ne može proći bez problema ukoliko kutije za selidbu nisu spremljene, zapakovane i zalepljene na ispravan način.
Back to Top