Folije za pakovanje Kruševac

Registruj se
Prijavi se
Folije za pakovanje Kruševac
eucom-folije-za-pakovanje

Eucom

Kruševac, Šandora Petefija bb 037 424476 |
037 422438 |
cena: Cenovnik
FOLIJE ZA PAKOVANJE BEOGRAD EUCOM Od polietilenske ambalaže u ponudi imamo termo-skupljajuću foliju, termo-skupljajuće haube za palete, pe folije različitih namena,folija za flexo štampu, folija za automatsko pakovanje, folija za pakovanje papirne galanterije, folija za pakovanje poljoprivrednih proizvoda, folija za industrijske džakove, vreće za smeće, reklamne / butik kese (sa trakastom, banana ili ojačanom ručkom, faltirane ili ne), treger kese, vakuum kese, kese za zamrzivač, kese sa zaobljenim dnom, duplex i triplex kese, listići za prehrambene proizvode, trake upozorenja, sigurnosne vrećice od troslojne koekstrudirane folije i pe koverte.
ztr-abela-folije-za-pakovanje

Ztr Abela

Kruševac, 22. decembra 49 037 490340
FOLIJE ZA PAKOVANJE - ZTR ABELA - Aluminijumske folije - Vakum folije
papirna-ambalaza-natron-plast-folije-za-pakovanje
FOLIJE ZA PAKOVANJE - NATRON PLAST Samolepljiva streč folijaza upotrebu u domaćinstvu, pekarstvu, ugostiteljstvu ili za slične potrebe.
Izrađuje se u dve dužine i to od 50 m i 100 m.
Folija je napravljena da zadovolji najrazličitije potrebe, bilo da se radi o snazi, zaštiti, pouzdanosti ili ekonomičnosti. Danas je to najčešće korišćena ambalaža za pakovanje proizvoda prilikom transporta. Osnovne karakteristike kvalitetnih folija su veliko istezanje, visoka providnost, otpornost na oštećenja. Folija se koristi za obavijanje paleta, čime se sprečava padanje proizvoda, ujedno ih štiteći od vlage i prljanja. U domaćinstvima, folija čuva svežinu namirnica. Aluminijumska folija se pravi od čistog aluminijuma valjanjem u veoma tanke listove, uz prekaljivanje u cilju postizanja potpornih osobina što omogućava da bude tesno savijena. Osim toga aluminijumska folija je dostupna u širokom opsegu debljina, pri čemu se tanje folije koriste za umotavanje hrane, a deblje kao podmetači. Kao i sva aluminijska pakovanja folija obezbeđuje odličnu barijeru za vlagu, vazduh, neprijatne mirise, svetlost i mikroorganizme. Otporna je prema kiselim namernicama i ne zahteva lak, kao ni drugu zaštitu.
Back to Top