Papirna ambalaža Natron Plast

Registruj se
Prijavi se
Papirna ambalaža Natron Plast
LOKACIJE

Papirna ambalaža

PAPIRNA AMBALAŽA - NATRON PLAST Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija,čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do četiri boje.

Papirne kese

PAPIRNE KESE - NATRON PLAST Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija,čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do četiri boje.

PVC kese

PVC KESE - NATRON PLAST Kese tregerice izradjene od HDPE polietilenske folije za vase pekare, mesare, piljarnice, gvozdjare… izradjujemo od visokokvalitetnog polietilena visoke gustine.

Kartonska ambalaža

KARTONSKA AMBALAŽA - NATRON PLAST - Kutije za picu - Podmetači za picu - Kutije za roštilj - Kutije za pomfrit i kokice - Kutije za poslastičarnice

Kartonske kutije

KARTONSKE KUTIJE - NATRON PLAST - Kutije za picu - Podmetači za picu - Kutije za roštilj - Kutije za pomfrit i kokice - Kutije za poslastičarnice

Ambalaža za hranu

AMBALAŽA ZA HRANU - NATRON PLAST Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija,čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do četiri boje.

Ambalaža za voće i povrće

AMBALAŽA ZA VOĆE I POVRĆE - NATRON PLAST Kese od natrona ili šrenc papira, u nekoliko različitih dimenzija, pogodne za pakovanje voća i povrća, sa mogućnošću štampe.
Čvrste, ekološke i praktične, ove kese su pravi izbor za piljarnice, prodavnice zdrave hrane.

Folije za pakovanje

FOLIJE ZA PAKOVANJE - NATRON PLAST Samolepljiva streč folijaza upotrebu u domaćinstvu, pekarstvu, ugostiteljstvu ili za slične potrebe.
Izrađuje se u dve dužine i to od 50 m i 100 m.

Aluminijumske folije

ALUMINIJUMSKE FOLIJE - NATRON PLAST Aluminijumska folija za domaćinstvo, pekarstvo, ugostiteljstvo ili slično izrađujemo u dužinama od 10 m, 30 m, 50 m ili 100 m.
Aluminijumska folija poseduje sve sertifikate za upotrebu i pakovanje hrane.
Lokacije
    Lokacija
  1. Kruševac Gavrila Principa bb
    +381 37 461827; +381 60 4112220; +381 64 4112220;
Back to Top