Fotograf Beograd

Registruj se
Prijavi se
Fotograf Beograd
Profesionalno fotografisanje venčanja i maldenaca u Beogradu važno je da bi neponovljivi događaji bili zabeleženi na pravi način.
Ukoliko hoćete da se istaknete obavezno morate imati profesionalne fotografije vaših proizvoda koje koristite za reklamu.
Zato je profesionalni fotograf Beogradu veoma tražena kategorija.
Profesionalni fotografi iz Beograda često i vole da navedu šta im je specijalnost ili u čemu imaju najviše iskustva bilo da je to profesionalno fotografisanje enterijera, nameštaja, hrane, nakita, mmodna fotografija, fotografisanje svečanosti i događaja.
Među njima pronađie onog koji Vam najviše odgovara.
Profesionalni fotografi u Beogradu su umetnici koji će u službi vaših uspomena i poslovnih poduhvata podeliti sa vama svoju kretivnost i umeće!
fotograf-art-foto-fotograf

Fotograf Art Foto

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 063 248777
PROFESIONALNI FOTOGRAF ZA VENČANJE.
Ono po čemu nas prepoznaju širom zemlje jeste fotografisanje svadbi, način na koji mi to radimo i jedinstvena ponuda na ovim prostorima - mladenački book. Ukoliko želite da Vaše venčanje bude propraćeno fotografijama i snimkom koji Vam ostaju za ceo život poželjno je da se nekoliko dana pre svadbe nađete sa ekipom zaduženom za pravljenje uspomena i tom prilikom dogovorite sve detalje oko fotografisanja i snimanja.
Mladenački Book je unikatni album-knjiga koji se sastoji od velikog broja obradjenih color i crno-belih fotografija, koje će posmatraču dočarati svaki zanimljivi momenat i detalj, i prikazati ceo tok Vašeg venčanja, što će ostaviti snažan utisak na svakoga koji ga pogleda. Book-ovi mogu imati od 40-100 strana, mogu biti različitog formata i veličine, izradjeni od foto papira ili štampani pa plastificirani, kao i na različite načine koričeni. Od nedavno u ponudi su i novi oblici i materijali za izradu BOOK-ova. Pored standardnog obilka i formata za Vas smo obezbedili i nov, TROUGLASTI BOOK. Knjiga modernog izgleda je napravljena tako da kada je otvorite dobijate fotografiju u obliku kvadrata. Izlazeći u susret zahtevima mušterija proširili smo lepezu materijala za oblaganje korica.
Uz mogućnost koričenja prirodnom kožom, tu su veštački materijali, imitacija kože, saten, drvo, keramika.
Nenad Zimonjić i Mina Knežević, Jelena Karleuša i Duško Tošić, Vladimir Stojković i Bojana Rajić, Jelena Bilbija i Predrag Minović, Miloš i Marija Milovanović, Nevena i Srdjan Adžemović, Neda i Petros Statis, Miloš i SLobodanka Jelisavčić, Sanja i Ratko Nikolić, Nataša Vukoje i Aleksandar JUgović, Milivoje Vitakić i Sandra Medoš, Blagoje i Nevana Ivović, Danijela i Goran Jeretin, Jovana i Darko Anić.
PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA ZA REKLAME.
Na terenu Vam pružamo usluge snimanja reklamne, dokumentarne i ”LIFE” fotografije.
PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE BEOGRAD POSH&media nudi vam uslugu produkcije profesionalne fotografije, kojom ćete u najboljem mogućem svetlu pri- kazati Vaše proizvode, događaje, objekte...Kvalitetna fotografija savršeno će upotpuniti utisak Vaše web preze- ntacije ili bilo kog drugog digitalnog ili štampanog korporativnog materijala.
PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE VENČANJA, SVADBI. Iza Ivanović Photography stoje uspešne godine poslovanja, mnogo zadovoljnih klijenata i još više divnih trenutaka. Fotografijom se profesionalno bavimo već više od 20 godina i do sada beležimo preko 1600 svadbi kao i mnoštvo drugih proslava, manifestacija i studijske fotografije. Učestvovali smo na šest samostalnih i više kolektivnih izložbi. Zoran Ivanović, osnivač i jedan od fotografa Ivanović Photography obučavan je u Pragu u Evropskoj školi fotografije, a godinama je bio predavač u školi fotografije u Beogradu, a njegova fotografija je proglašena za najbolju svadbenu fotografiju 2009. godine u časopisu „Blic Žena“. Svedoci našeg rada su mnogobrojni zadovoljni klijenti kao i kolekcija objavljenih fotografija u domaćim magazinima i časopisima. Svakodnevno se trudimo da pružimo što bolju uslugu kako pojedincima tako i pravnim licima i da zaista učinimo svaki vaš bitan trenutak bezvremenskim i večnim. Za sve detalje i pitanja oko fotografisanja, slobodno nas pozovite, a mi ćemo biti više nego raspoloženi da odgovorimo na svako vaše pitanje. PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE: Venčanja, Rođendana, Krštenja, Izrada Umetničkih fotografija.

Fotograf Foto Matija

Beograd, Savski venac, Risanska 4 011 2658519 |
064 1145343 |
FOTOGRAF ZA SVADBE, PROFESIONALNO SLIKANJE. Samostalna, bez pomoći stranog kapitala, zanatska radnja “Foto Matija”, sa sedištem u Risanskoj 4, opština Savski Venac u Beogradu, osnovana je sada već daleke 1998. godine, marta meseca. Osnivač i vlasnik Milivojević Milovan rođen je 23.05.1973. godine, u Resniku, opština Rakovica, Srbija. Bežeci od kiča, neću reći da me je fotografija oduvek interesovala. U porodici se ovim prelepim zanatom- umetnošću, nije bavio niko, a ljubav prema fotografiji se rodila a da toga nisam bio ni svestan. Prvi studio u kojem sam radio 1993. godine je “MV” na Miljakovcu, u to vreme najjači studio u Beogradu. Ljude bez kojih ne bi sve izgledalo kao sada, jednostavno moram da spomenem, jer su svi na neki, direktan ili indirektan nacin, uticali da se formiram kao fotograf. To su: Vesna, Panta, Slavče i Aleksić Goran. Prvi fotoaparat koji kupujem je NIKON 801, zatim F90 pa F5 sa kojim radim sve do prelaska na digitalni. Prvi digitalni bio je Nikon D100, nakon njega D200, a sada je to Nikon D3. Ime radnje dao sam po sinu Matiji. Gledajući sa strane, odrastali smo zajedno. Bili smo, a i sada smo prisutni na svim važnijim dešavanjima u gradu, počev od revija, promocija do festivala. Ići u korak s vremenom i prateći svetske trendove, a ipak ostati dosledan svom sopstvenom stilu.
PROFESIONALNI FOTOGRAF LJUBIŠA TEŠIĆ. Specijalnosti: fotografisanje nameštaja, fotografisanje enterijera, industrijska fotografija, fotografisanje hrane, portreti, umetnička fotografija, fotografisanje za web prezentacije. Ljubiša Tešić, slobodni umetnik fotografije, osnivač Studia TEŠIĆ. Rodjen 1961. Bajina Bašta - Srbija. Član je ULUPUDS-a, jedinog reprezentativnog udruženja u Srbiji, od 2006. godine dobija status slobodnog umetnika. Predsedava Sekcijom Umetničke Fotografije od avgusta 2012. godine. Profesionalno se bavi snimanjem fotografija od 1985. godine, a prve kadrove načinio je u Centru Sava, snimajući poznate ličnosti iz zemlje i inostranstva. Prvi kаtаlog je reаlizovаo za fаbriku točkovа Zmаj. 1987. godine. umetnicka fotografija tada počinje da živi i da je stvara Foto Studio Tešić. Od 1987. do današnjih dana realizovao je preko 1000 radova

Fotograf Foto Star

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 168 011 3982805 |
064 1247181 |
FOTOGRAFISANJE VENČANJA, SVADBI, ROĐENDANA. Foto Star pruža uslugu fotografisanja na kvalitetan, profesionalan ali i često zabavan način. Odgovorno se odnosimo prema svom poslu jer pre svega znamo koliko Vam je važan dan Vašeg venčanja, svadbenog veselja.Fotografije sa Vašeg venčanja će svakako pokazati kako ste izgledali, kakva vam je bila toaleta, dekoracija, ali će govoriti i mnogo više od toga. Mi znamo da zabeležimo posebne, spontane i dirljive trenutke. Pomoćićemo vam da zauvek osetite tu atmosferu, sreću i uzbudjenje, taj smeh ili suze radosnice. Naša komunkacija sa Vama ali i sa Vašim gostima podrazumeva razuman, kulturan i nenametljiv odnos, pristojno ponašanje i nenapadno prisustvo. To se odnosi na svakog člana našega tima. Celokupnom pozitivnom utisku Vašeg svadbenog veselja koji će Vaši gosti poneti sa sobom svakako će doprineti i kvalitetne fotografije, fotografije sa smislom.Milan Ratković fotograf - Foto Star BeogradMilan Ratković fotograf - Foto Star BeogradBilo da planirate veselje sa tristotine zvanica ili malo intimno venčanje u prisustvu kumova – mi ćemo vam izaći u susret. Zajedno ćemo detaljno precizirati sve pojedinosti i pružiti vam komfor da obavezu fotograf sa zadovoljstvom štiklirate na Vašem spisku. Foto Star, vlasnik fotograf Milan Ratković.
FOTOGRAD BEOGRAD PHOTO BARA DIGITAL CENTER Foto Studio Bata Vam nudi razne druge fotografske usluge (izrada color, digitalnih i crno-belih fotografija, fotografiranje za dokumente,skeniranje, digitalna montaža fotografija, izrada vizit karti, zahvalnica i pozivnica zavenčanja i druge prilike), prodaja foto opreme i pratećeg piribora, foto i video snimanja raznih drugih događaja, digitalna stampa kao i izradu i distribucija foto poklona.

Foto Viktor

Beograd, Mirijevo, Mirijevski venac 51 011 3423323
FOTOGRAF BEOGRAD FOTO VIKTOR Usluge fotografisanja i snimanja vršimo prvenstveno na teritoriji BEOGRADA, , a za ostale gradove u Srbiji i INOSTRANSTVU, potrebno je blagovremeno zakazati termine. Bogato iskustvo garantuje profesionalno fotografisanje Vaših najlepših trenutaka u životu.
Kako bi sve na dan venčanja izgledalo savršeno same pripreme traju često i po nekoliko meseci. Jedna od bitnih stavki na spisku jeste i izbor pravog fotografa. Kreativne fotografije postale su nešto što se podrazumeva. Fotografije su zapravo čuvari uspomena na dan venčanja. I kada posle izvesnog broja godina uzmete album u ruke, fotografije će Vam vratiti živo sećanje na najradosniji dan. Danas su klasične fotografije, na kojima mladenci poziraju sa užom i širom rodbinom i prijateljima, skoro pale u zaborav. Sve više mladenci se opredeljuju za opuštene i unikatne fotografije, gde su u prvom planu iskrene emocije i nezaboravni trenuci. Kako bi izbegli dosadne fotografije sa venčanja, mladenci biraju nekonvencionalne fotografe. Fotografije koje nastanu tom prilikom melem su za dušu, a raj za oči. Na venčanju mnogo je emocija i emotivnih trenutaka. Nekad je reč o suzama mlade pred roditeljima, nekad dirljivi susret mladenaca, emotivni trenuci kada mladoženja ugleda svoju mladu, iskreni osmesi sa drugovima… Mnogo je takvih momenata, a pravi fotograf treba da zabeleži svaki od tih trenutaka.
Back to Top