Fotograf Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Fotograf Novi Beograd
fotograf-art-foto-fotograf

Fotograf Art Foto

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 063 248777
PROFESIONALNI FOTOGRAF ZA VENČANJE.
Ono po čemu nas prepoznaju širom zemlje jeste fotografisanje svadbi, način na koji mi to radimo i jedinstvena ponuda na ovim prostorima - mladenački book. Ukoliko želite da Vaše venčanje bude propraćeno fotografijama i snimkom koji Vam ostaju za ceo život poželjno je da se nekoliko dana pre svadbe nađete sa ekipom zaduženom za pravljenje uspomena i tom prilikom dogovorite sve detalje oko fotografisanja i snimanja.
Mladenački Book je unikatni album-knjiga koji se sastoji od velikog broja obradjenih color i crno-belih fotografija, koje će posmatraču dočarati svaki zanimljivi momenat i detalj, i prikazati ceo tok Vašeg venčanja, što će ostaviti snažan utisak na svakoga koji ga pogleda. Book-ovi mogu imati od 40-100 strana, mogu biti različitog formata i veličine, izradjeni od foto papira ili štampani pa plastificirani, kao i na različite načine koričeni. Od nedavno u ponudi su i novi oblici i materijali za izradu BOOK-ova. Pored standardnog obilka i formata za Vas smo obezbedili i nov, TROUGLASTI BOOK. Knjiga modernog izgleda je napravljena tako da kada je otvorite dobijate fotografiju u obliku kvadrata. Izlazeći u susret zahtevima mušterija proširili smo lepezu materijala za oblaganje korica.
Uz mogućnost koričenja prirodnom kožom, tu su veštački materijali, imitacija kože, saten, drvo, keramika.
Nenad Zimonjić i Mina Knežević, Jelena Karleuša i Duško Tošić, Vladimir Stojković i Bojana Rajić, Jelena Bilbija i Predrag Minović, Miloš i Marija Milovanović, Nevena i Srdjan Adžemović, Neda i Petros Statis, Miloš i SLobodanka Jelisavčić, Sanja i Ratko Nikolić, Nataša Vukoje i Aleksandar JUgović, Milivoje Vitakić i Sandra Medoš, Blagoje i Nevana Ivović, Danijela i Goran Jeretin, Jovana i Darko Anić.
PROFESIONALNA FOTOGRAFIJA ZA REKLAME.
Na terenu Vam pružamo usluge snimanja reklamne, dokumentarne i ”LIFE” fotografije.
Back to Top