Hidraulične platforme, Radne platforme Beograd

Registruj se
Prijavi se
Hidraulične platforme, Radne platforme Beograd
topers-hidraulicne-platforme-777625
RADNE PLATFRME - TOPERS Pružamo uslugu iznajmljivanja pokretnih radnih platformi.
unimast-hidraulicne-platforme

Unimast

Beograd, Voždovac, Kumodraška 240 011 3987389
Hidraulične platforme.
Makazaste platforme.
Prva radna rampa na liftu nove serije „TOP 12“ i „TOP 16“ je doživela svoj debi u AVGUSTU 2004 na Plattformers´ Days u Hohenroda i tamo je velikim uspehom predstavljena posetiocima.
Najmanja verzija sa radnom visinom od 12 m se može prevoziti prikolicom za vozila na temelju svoje male težine od ca.
2800 kg.
Pouzdani i tačni nadzor težine platforme, inovativna konstrukcija radne rampe sa vrhunskom stabilnošću, jednostavno rukovanje, stvarni okretni ugao od 90 stepeni za ekstremnu pokretljivost.
Samohodne platforme.
U ponudi postoje modeli različitih radnih visina.
Svim modelima je zajedničko jednostavno upravljanje, mala težina i maksimalan učinak.
Rad u mnogim oblastima je godinama nezamisliv bez Dino serije koja se izdvaja enormnom okretnošću, malom težinom i dimenzijama.
inter-hermes-trade-hidraulicne-platforme
HIDRAULIČNE PLATFORME BEOGRAD INTER HERMES TRADE Naša misija je da svakom kupcu isporučimo vrhunski kvalitet i vrednost, a da pri tom vodimo računa i o optimizaciji troškova klijenata. Naša vizija je da na najbolji mogući način nastavimo da isporučujemo kvalitet svojim kupcima, čime sebi obezbeđujemo lidersku poziciju na tržištu kao partnerska firma na koju može da se računa u svakom trenutku, jer je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu!
vekom-co.-hidraulicne-platforme

Vekom Co.

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 31 011 3098165
HIDRAULIČNE PLATFORME.
Visoko podizne platfome.
MarcoLift visoko podizna makazasta platforma ima ograničen hod.
U većini slučajeva najviši hod je jednak platformi dužine podijeljenoj sa 1,5.
Najbolji rezulatit se mogu postići projektovanjem podiznog stola sa višestrukim setom vertikalno postavljenih makaza.
MarcoLift visoko podizna platforma se može koristiti kao npr.
radna platforma, utovarivač paleta, lift pomoć osobama sa invaliditetom.
Ako se u uporedi sa tradicionalnim liftom, MarcoLift visoko podizna platforma je racionalno rešenje i ušteda.
Hidraulične platforme na kamionima optimalne su za brzu i jednostavnu upotrebu na svim visinama. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji, hidraulične platforme na prikolicama uvek dolaze do izražaja pri radu na tlu i podlogama s niskom nosivošću. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, radne platforme na prikolicama odgovaraju uskim i niskim pristupima. Zglobnim platformama zbog njihove velike težine ne trebaju potporei i one time nude apsolutnu pokretljivost. Zglobna konstrukcija ruke omogućava da se bez problema svladavaju ćoškovi koji smetaju itd. Za primenu u zatvorenom prostoru na raspolaganju su i zglobne platforme s malom vlastitom težinom i električnim pogonom. Teleskopskim platformama zbog velike vlastite težine ne trebaju potpore i time nude apsolutnu pokretljivost. Hidraulična teleskopska ruka, osim toga, omogućava veliku pristupnu brzinu čime se povećava produktivnost pri radu. Svuda gde se ne traži bočni doseg nego velika platforma za transport različitih materijala, škaraste se platforme mogu optimalno upotrebiti. Svuda gde se traže neograničene radne visine, upotrebljavaju se viseće platforme. Upotrebljavaju se za građevinske radove, radove čišćenja i održavanje na visokim zgradama, mostovima, spremnicima za vodu, ulje i hemikalije, silosima, pećima, dimnjacima, rashladnim tornjevima, brodovima itd.
Back to Top