Hosteli Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Hosteli Savski venac
hostel-jasmin-hosteli
HOSTELI BEOGRAD HOSTEL JASMIN Hostel Jasmin se nalazi u samom centru Beograda, preko puta dolaznog perona glavne autobuske stanice i na 150 m od glavne železničke stanice.
Lokacija na kojoj se Hostel Jasmin Vam omogućava da se brzo nađete u centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pesačkoj i shopping zoni, za svega 3 minuta hoda, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi i zoološkom vrtu za pet minuta hoda, u novootvorenom tržnom centru Ušće za pet minuta hoda.
Ukoliko više volite da obilazite grad prevozom, ispred Hostela Jasmin staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde god poželite u Beogradu.
Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je na samo 5 minuta hoda.
hostel-m-hosteli

Hostel M

Beograd, Savski venac, Gavrila Principa 75 011 6644930
Hostel M nalazi se u samom centru Beograda.
Na samo pet minuta hoda od glavne železničke kao i autobuske stanice možete pronaći smeštaj u Beogradu u potpuno novom, adaptiranom i rekonstruisanom hostelu koji je počeo sa pružanjem svojih usluga nekoliko dana pre početka 2014.
godine.
Izuzetna lokacija hostela savršena je za sve pojedince ili grupe koji posećuju Beograd bilo da oni dolaze kao bekpekeri, turisti ili poslovni ljudi koji zahtevaju svoju privatnost i svoj mir.
Uprkos lokaciji hostela u samom centru Beograda možete računati na mir koji će Vam pružiti Hostel M jer sama struktura ovog hostela je projektovana u cilju da svakom gostu omogući mirno i ugodno prenoćište u Beogradu.
S obzirom da se Hostel M nalazi u blizini svih interesantnih mesta vrednih posete a koja mogu imati veliki značaj našim gostima, sama lokacija hostela omogućava bezbrižan boravak uz saznanje da su sve interesantne lokacije u Beogradu u blizini hostela i to na samo nekoliko minuta hoda.
Hostel M u Beogradu u svom sklopu sadrži privatne sobe i spavaonice.
Sobe sa različitim brojem kreveta omogućavaju adekvatan smeštaj kako pojedincima, manjim grupama, tako i grupama sa većim brojem gostiju.
Hostel po svojoj strukturi može ponuditi sledeće sobe.
Studio - Apartman sa bračnim krevetom i jednim singl krevetom.
Privatna soba sa bračnim krevetom.
Privatna soba sa dva kreveta i jednim pomoćnim krevetom.
Privatna soba sa tri kreveta.
Privatna soba sa četiri kreveta i jednim pomoćnim krevetom.
Spavaonica (Šestokrevetna).
U privatnoj sobi sa dva kreveta i privatnoj sobi sa četiri kreveta nalazi se još i po jedan dodatni pomoćni krevet koji omogućava pogodan smeštaj grupama od tri i pet gostiju.
Pomoćni kreveti zadovoljavaju isti kvalitet smeštaja kao i singl i bračni kreveti.
hostel-plaza-hosteli

Hostel Plaza

Beograd, Savski venac, Dobropoljska 48 011 4055980
HOSTEL U BEOGRADU.
Plaza Hostel Beograd je renovirana vila sa velikim zadnjim dvoristem i bazenom.
Gosti su u mogućnosti da biraju izmedju očaravajućeg 2- krevetnog luksuznog apartmana sa prelepim kupatilom, ili 8- 10 krevetnih soba za naše štedljivije putnike koji žele da dobiju najbolju uslugu za svoj novac.
Takodje imamo 2-, 4- i 8-krevetne sobe sa zajedničkim kupatilima.
Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim sobama.
Gosti mogu da se opuste i da naruče pice u glavnom salonu i na recepciji.
Hrana se može naručiti, tako da vas može buditi miris unapred naručenog doručka, serviranog u trpezariji.
Za razgledanje grada uz manje hodanja, naša transfer služba vas može pokupiti na železnickoj stanici, aerodromu ili bilo gde u gradu i odvesti vas gde god poželite.
Ako želite da vas pokupimo i odvezemo na željenu destinaciju, to svakako moze biti prethodno ugovoreno, tako da ne morate brinuti da li ćete stići do Beogradskog tržnog centra na vreme ili kako ćete se vratiti iz noćnog života. Plaza Hostel Beograd se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu Partizanovog stadiona i na nešto manje od 800 m od najveće pravoslavne crkve na Balkanu - Hrama Svetog Save.
Malo dalje niz ulicu nalazi se centar Beograda - Trg Slavija.
Iako se nalazi u veoma mirnoj i bezbednoj ulici, Plaza Hostel Beograd je na samo nekoliko minuta hoda od autobuske stanice Autokomanda koja se nalazi na autoputu E75.
Isti taj autoput E75 ce vas dovesti direktno od aerodroma pored poznate Kombank arene, do našeg hostela koji se nalazi tačno preko puta mosta Gazela.
Hostel je udaljen na samo nekoliko minuta vožnje od Beogradskog sajma, glavne železničke stanice i Kombank arene (mesta za sportske i muzičke dogadjaje.
Back to Top